Zdroje Tagan

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
TheCasadela
Nováček
Nováček

Zdroje Tagan

Příspěvek od TheCasadela »

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jak jsou na tom zdroje Tagan s kvalitou? Mám v sestavě jeden a zatím šlape, ale když sem sestavoval, tak sem o PC nevěděl skoro nic :oops: . Podle ceny by na tom snad mohli být dobře, ne?
CPU:Intel Core i3 560MB:GB GA-P55-USB3RAM:Zeppelin 4GB 1333 MHzGPU:GB GTX 460, 1GB, OC
HDD:WD Green 1TBPSU:Tagan TG600 U88-BZCASE:PrimeCooler MeshCase AS LCD
shelby_nr
Čestný člen
Čestný člen

Re: Zdroje Tagan

Příspěvek od shelby_nr »

Toto patrí sem http://pctforum.tyden.cz/viewforum.php?f=109

K tvojmu zdroju: ak je to Piperock séria tak nič extra...kvalita použitých konden. nič moc - Teapo a Capxon, 4x12V vetve nie je najlepšie...Ale na tvoju zostavu je ok, aj na nejaký upgrade.

K Taganu (celkovo ako značke): už nič moc, možno na začiatku boli dobré no teraz ani nie...nie, že by boli nekvalitné (záleží od rady/série), ale Tagan zaspal dobu - skoro žiadne nové modely, iba 2 modely s 80+Silver a pár modelov s 80+Bronze, a ostatné s 80+ certifikáciou, niektoré ani to, 4x12V vetve nie je dobré riešenie, niektoré zdroje predražené (konkurencia je za tú cenu lepšia)...proste konkurencia (Seasonic, Corsair, Cougar, Antec...(samozrejme nie všetky rady/série tých výrobcov sú úplne dobré)) je lepšia.
PC: Fractal R3+ Noiseblocker eLoop B12-PS, Noctua S12B FLX@ U.L.N.A + King Mod Premium, Seasonic X-560, G630 (dočasne) + Prolimatech Armageddon, MSI ZH77A-G43, 2x4 Kingston Blu, WD 6400AAKS. Monitor: Dell P2314H
NB: IBM/Lenovo T60 + 9 cell
TheCasadela
Nováček
Nováček

Re: Zdroje Tagan

Příspěvek od TheCasadela »

Aha, tak tos mě moc nepotěšil :D Sem si řikal, ty vole ono to svítí, to beru :D Ale kouká, že sou docela předražený
CPU:Intel Core i3 560MB:GB GA-P55-USB3RAM:Zeppelin 4GB 1333 MHzGPU:GB GTX 460, 1GB, OC
HDD:WD Green 1TBPSU:Tagan TG600 U88-BZCASE:PrimeCooler MeshCase AS LCD
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“