Funkce postranních tlačítek

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
heroik
Začátečník
Začátečník

Funkce postranních tlačítek

Příspěvek od heroik »

Zdravím, je nějaká možnost jak na myši A4Tech X-710Bk nastavit, aby se mi při stisku postranních tlačítek ovládal zvuk + a - ? Měl jsem to tak donedávna udělaný přes nějakej připosranej "driver" od A4Tech kterej mi těď píše "myš nelze najít. připojte myš" ikdyž je připojená a tak ho ani nespustím natož abych si to zase nastavil, a docela dost jsem si na to zvykl. Existuje na to nějaký externí prográmek přes který bych to nějak mohl nastavit, aby mi při stisku mouse 4 šla hlasitost dolů a mouse 5 nahoru .. ? Díky
lazan
Začátečník
Začátečník

Re: Funkce postranních tlačítek

Příspěvek od lazan »

Hmm, řeším také stejný problém, nevíte někdo?
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

nepomůže ani když tu hlášku napíšu do google
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Robí sa to cez X7 Oscar, ak ti nenajde myšku skúsiť staršiu/novšiu verziu Oscara z CD k myške
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

ja vim no, jenomže to CD jsem už stratil nebo vyhodil (když to ještě jelo tak to bylo taky nahrávano z toho cd)
Obrázek
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

skúsiť iný USB Konektor, prípadne od niekoho zohnať inštalačku z CD (ja by som sa na to mrkol nebyť teraz na LiveCD ...)
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

zkoušel jsem stáhnout něco z ulož.to, tak se mi to rozjelo ale stejně to furt nefunguje. nereaguje to na nic, když nastavím ovládání hlasitosti na kolečko tak to stejně nereaguje a jako bonus mi pak ještě nejede scroll up ani down. :evil: http://www.uloz.to/hledej/?q=x7+oscar+e ... sclaimer=0 lazanovi to třeba pomůže, já osobně už mám chuť vzít kladivo a udělat s tím křápem krátký proces :borg:

jsem ochoten kvůli tomu přeinstalovat win, ale pomůže to?...
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Dal si uložiť nastavenia do pamäte myšky ?
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

Ano dal. vždycky to standartně nabíhá až do 100%, potom "Download success", ale stejně se nic nestane.

kdyby to nešlo přes tuhle kravinu, tak aspoň nějakej externí prográmek kde bych to mohl takhle nastavit..nemusí to být vyloženě přes ten Oscar Editor ani na těch dvou tlačítkách, ale třeba něco na ten způsob jako je na notebooku (např. Shift + F10/F11 apod). hlavně abych nemusel jak pakarna vždycky najíždět dolů myškou na panel a ručně to tam zesilovat
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“