Barevné pruhy během používání PC . . .
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Malcolmekkk
- Nováček
-
Barevné pruhy během používání PC . . .
Dobrý den , mám tuto sestavu AMD Phenom II X4 970 ,AMD Phenom II X4 970,Kingston HyperX XMP T1 8GB 1600Mhz,Sapphire Radeon HD 6870 1GB DDR5,Samsung SpinPoint F3 3.5" 500GB . . . A když něco dělám ,nemusí být pc vytížen tak se zobrazí náhodně může to být po 2 hodinách po 20ti hodinách modré pruhy ,chvíli jde zvuk a pak musím restart. Zkoušel jsem vyměňovací metodu a Grafická karta je ok ,procesor si myslím taky a ramky jsem prohazoval a zkoušel memtest a ok. Základní desku jsem vyreklamoval za nový kus a stejně. Myslím si ,že je to nekompatibilitou ramek a základní desky co myslíte vy ?
Edit: Hladis presunuto do spravne sekce
Edit: Hladis presunuto do spravne sekce
- Hladis
- Moderátor
Re: Barevné pruhy během používání PC . . .
Jses si jist ze Grafarna je ok ? Ukaze se BSOD nebo to jen natvrdo vytuhne ? Predpoladam BIOS a ovladace posledni. Menit casovani RAMkam jsi zkousel ?
- Malcolmekkk
- Nováček
-
BSOD se neukáže . . . například když mám puštěnou muziku a objeví se pruhy tak muzika chvíli hraje pak to vytuhne a jenom pruhy . . . Ram mám časované manuálně na 1333Mhz podle CL9
- Malcolmekkk
- Nováček
-
Bios jak na MB tak na GK poslední updatován
- Butch
- Středně pokročilý
Podobne se mi choval jeden comp v praci kdyz dodelaval zdroj. Grafika tam byla PCI-E s pridavnym napajenim. Zdroj ji nestihal napajet ani v klidu pak uz. Po vymene zdroje vse ok.
Grafikou to skutecne nebylo i kdyz jsem ji taky podezrival.
Grafikou to skutecne nebylo i kdyz jsem ji taky podezrival.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Hladis
- Moderátor
jj napis co mas za zdroj.
- Malcolmekkk
- Nováček
-
- eLPeCKo
- Začátečník
Pokud máš možnost tak fakt zkus vyměnit za jiný a uvidís...
Nekompatibilita RAM by ti házela BSOD a ve většině případu to ani nenajede do Windowsu....
Nekompatibilita RAM by ti házela BSOD a ve většině případu to ani nenajede do Windowsu....
CPU: Core i9 7900X + Be quiet Dark Rock PRO 4, MB: ASUS ROG RAMPAGE VI APEX, RAM: Corsair 3200MHz 4x8 GB, GPU: ASUS RoG STRIX 1080Ti,
PSU: Seasonic Prime 850W, Case: Be quiet! Dark Base 700, HDD: Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB,
LCD: Dell U2515H, Zvuk: Creative X7 + Creative EMU XM7
PSU: Seasonic Prime 850W, Case: Be quiet! Dark Base 700, HDD: Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB,
LCD: Dell U2515H, Zvuk: Creative X7 + Creative EMU XM7
- Hladis
- Moderátor
No nejkvalitnejsi zdroj to zrovna neni. Zkusil bych jestli mas moznost jiny.Malcolmekkk píše:http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 00000018NY tenhle
- Malcolmekkk
- Nováček
-
Ok zkusím jiný