Star Wars The old Republic

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Star Wars The old Republic

Příspěvek od Suke001 »

Jako na to že to stojí takové prachy tak bych od toho čekal něco originálního. Jsou tam nějaké originální mmorpg prvky nebo je to kopie wow v jiném kabátku? :)
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Hm tak vcera mi to bezelo v pohode, ale dneska snad kazdych 10min me to odpoji od serveru(error 9000 a error 1003) a hodi me to na vyber serveru...
A vetsinou pak musim cekat na znovupripojeni... :evil:
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

HEAD: na fleetu je vendor, jeden z tech 4 za stolem, prodava lvl 20 a 40 pvp gear
CyberDeath
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CyberDeath »

HEAD: Nojo vybral sis spatny server.

Suke001: Kopie wow ? to myslis vazne ? WoW je kopie everqestu ... a tak bysme mohli pokracovat ... wow byla taky jen evoluce -> prilakalo lidi diky jeho jednoduchosti. SW TOR se podarilo to co se nepodarilo v Age of Conan. A pokud se jim podari velmi rychle vybalancovat nejake veci popripae pridat poradny vesmir a vesmirne bitvy jako bylo v SW Galaxies. Tak neni vubec co resit.
SWTOR ma oproti WoW skvele resene questy at uz jejich prubeh nebo vubec jejich zadani -> nesnasim cteni tun anglickeho textu = jen odkliknu a vim uplne hovno ale kdyz mi to zadani nekdo rekne tak si ho klidne poslechnu. Takze hra prilaka i lidi kteri se zatim MMORPG branily kvuli jejich nudnosti tak jako me.
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

a lvl50 PvP gear je u imperia v Kaas City u treneru ikdyz ten uz podle me nema cenu jelikoz kus je za 550 a to uz je lepsi setrit na Champion Vybavu.

Nejvetsi problem je stale hromada bugu zvlast v instancich a to hlavne na Hard mode ktery se asi moc v Bete neotestoval.
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Jedina vec co me na ty hre sere sou BG.
Proc du porad na 16lvl proti 50lvl?
Vetsinou nas tym nema ani jednu 50 a oni treba 4 a pak sme absolutne bez sance.A ja jako 16lvl sem tam absolutne k nicemu. :evil:
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Protoze zrovna tohle vymyslel nejakej sulin. Sic je dobry ze to drzi dole queue a muzou spolu hrat hraci na ruznych lvlech ale je to nesmysl.

Je hezky ze si za svojeho Vanguarda dam dva lowlevly solo a nic mi neudelaj ale obcas bych si zahral pvp s altem a je to totalne nehratelny (Scoundrel 11).

Lvl 14 Sorcerer zase naklada tak ze s trochou stesti si dam 30tku.

Chtel jsem si zahrat i Imp story, ale i pvp, na foru jsem nasel topic kde psali o jednom serveru co ma vic republiky nez imperia a zapomel jsem si ten topic dat do zalozek :( (vic republiky abych nedostaval 9/10 her Hutball jak Imp na Lettow)
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

mate dve moznosti
nelezt do PvP. hra je holt nejakou dobu venku a dost lidi je na 50ce
nedelat hrdinu a byt vzadu ci ve skupine.
3-4 lvl 11 a 50ka ma uz ma problem a neprezije.
hrat chytre - v hutballu hodne behat a prihravat
i za prohru mate dost penez a XP.
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Tak casem to snad fixnou bracketama, aspon naky 10-29 30-49 a 50.

U nas republika spis po bg beha a mlati co se pohne takze tak 9 z 10 jsou prohrany. Kdyz jsme byli 3 v premadu tak jsme tak pulku dokazali uhrat, ale nikdo neni schopnej branit bod co zaberou, atd. takze pvp je spis pain.

Za prohru je po tom nerfu celkem prd. Zalezi zas na cekacce.
huhla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od huhla »

Suke001 píše:Jako na to že to stojí takové prachy tak bych od toho čekal něco originálního. Jsou tam nějaké originální mmorpg prvky nebo je to kopie wow v jiném kabátku? :)
ano a ne
ano:
jako prvni mmo ma kompletne namluvene questy, navic je videt, ze ty questy jsou promyslene, napriklad priletis na novou planetu a mas tam quest chain pro svoji classu, pak velky quest chain pro danou planetu, par mini quest chainu(2-3 questy) pro vyplneni slepych mist, vsechny tyhle questy funguji a jsou castecne provazane takze celkove vypraveji uceleny pribeh.
Nechybi ani nekolik questu pro skupinu, ktere ale muzes ignorovat, kdyz nemas naladu na shaneni party.
Jako bonus jsou questy v dane oblasti pekne rozlozene, takze furt nemusis behat do mesta a zpatky.
Je to zkratka rozdil oproti hram, kde jsou questy jen do poctu.
Questy dostavas ve forme rozhovoru ala Mass Effect a obcas se muzes rozhodnout jak quest ukoncis, i kdyz to je jen takova virtualni volba (popravit/nepopravit), ktera pak dal nema na nic vliv, tak to potesi. K dokonalosti chybi uz jen to, aby titulky byli cesky :-)

ne:
co se tyce toho zbytku, tak je to takovy slaby prumer, combat system klasika ala osekany wow, navic je na tom videt, ze je to jeste takove nevyladene.
o pvp se pise vsude kolem, takze obrazek asi mas
crafting je na tom trochu lip, teda taky zadny zazrak, ale aspon jsou ukraftene veci pouzitelne
mise ve vesmiru jsou jen takova hloupa minihra

ve vysledku je to dobra hra, ale uziji si ji nejvic fanousci stareho kotoru, pripadne dalsich bioware rpgcek, zatim je to takovy kotor 3+4+5, jestli to bude neco vic bude zalezet na tom jak rychle a jak dobre opravi ty nedodelky

ps: co se ti na tom zda drahe? cena je standartni a navic mas nasobne vic obsahu nez v jinych hrach
Silvers
Nováček
Nováček

Příspěvek od Silvers »

Zdravím,

hraji SWTOR s bratrem, bohužel já osobně mám novou sestavu, kde mi hra běží na 100 fps, i když občas hodně kolísá. Bratrova sestava je:

athlon x 64 6000 +, 4 GB DDR2, ATI 4850 512 MB,

bohužel je hra dosti neoptimalizovaná běží v rozlišení 1440x900 na low detailech na max 30 fps, dával jsem to za vinu vistám. Po přeinstalování na win 7 ultimate se ovšem nic nezměnilo, proto jsem začal hledat možnost udělat hru alespoň plynulou. Po zkoušení různých nastavení jsem zjistil, že fps zůstává skoro stejná. Dnes jsem si objednal SSD disk ocz agility 3 60 GB a hodlám ho použít na "Swetr" mam pouze sata 2, ale to by nemělo vadit. Otázka je zda mám použít daný disk jako systémový, nebo ho zapojím jako 2 disk a nahraji tam pouze hru. Pak už mi zbude pouze koupit nový počítač :(

P.S. A není to škoda co by "závislák" neudělal pro plynulost své hry :)
CyberDeath
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CyberDeath »

1,Tak ssd klidne pouzij ale zlepsi to jen nahravaci casy. A takovou tu odezvu od hry ... Dej na nej system a hru. Hlavne na tom SSD nemej SWAP.
2,4GB RAM je malo ... takze swap musis umistit na jiny HDD a uz budes mit zase ztraty.
3, X2 6000+ ma opravdu mizerny vykon jestli si to dobre pamatuju kdyz sem nedavono jednu sestavu z X2 5000+ pretaktovanou na 3Ghz testoval tak byl hruby vykon celeho procesoru stejny +- procento nez nepretaktovany AMD Sempron 145 a to je jedno jadro na 2.8Ghz ... A to pro tuhle hru ktra je na vykon procesoru vcelku narocna opravdu malo !

PS: Ovsem lepsi nez SSD by bylo tohle a vyslo by to na stejnou cenu /pokud si koupil 120GB SSD
http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... CR0116OW01
Je to sice skoro to nejlevensi co sezenes ... ale rozdil by byl znatelny.
Akorat muze byt problem pokud by si mel PATA disk nebo mechaniku -> to se na deskach hleda jen velmi tezko.
Naposledy upravil(a) CyberDeath dne úte 3. led 2012, 14:14, celkem upraveno 1 x.
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
huhla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od huhla »

tak to pak schvalne napis jestli ten ssd disk pomohl, ale ja bych na to moc nesazel, to uz spis zkus tech 8GB RAM, co jsem se dival, tak po par hodinach hrani jsem mel v task manageru 2 swtor procesy, jedem zabiral 3.5GB a druhy 360MB :o
arach
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od arach »

ma to rozjebany, na low detaily v tom rozliseni mu to musi chodit daleko lip, protoze ja to zkousel na x2 2,6GHz, 4gb ram, grafika hd2600xt 256 mb a chodi me to kolem 30fps v 1280x1024

na tohle mu zadnej ssd nepomuze
Silvers
Nováček
Nováček

Příspěvek od Silvers »

Děkuji za odpovědi,

Tak jsem zkusil a musím konstatovat, že je to opravdu hrou. Nejdříve jsem zkusil ssdčko jen přidat jako 2hý disk a nainstaloval jsem na něj pouze hru - bohužel nic se nezměnilo. Proto jsem zkusil SSDčko použít jako systémový disk, swapku jsem dal na 512-1000 mb (našel jsem někde ve forech), koupil jsem pouze 60 Gigový disk, takže když k tomu nahraji hru tak mam zaplněno a hra běží tak na 5 fps. Takže je systém, swap na SSDčku, 2hý disk mam seagate 320 GB, 7200, 16 MB na něm mam hru. Musím zkonstatovat, že hra nahrává rychleji animace a zóny, ale na výkonu to tak akorát ztratilo.

Dnes zkusím swap dát na disk z hrou. Ale očividně je chyba ve hře. Kamarád má "papírově" slabší sestavu. Intel dual core, 8800 nvidia, ale jeho fps je o 30 snímků lepší. Zkusil jsem v ati overdrive nastavit, aby se grafika přetaktovala, ale hra se nezlepší/nezhorší ani o snímek a grafika v ovladačích vykazuje stejné frekvence jako by nebyla vůbec v zátěži.

Škoda, že jsem neposlechl Cyberdeath už bych těch 1500 obětoval. Další 4ku už do toho opravdu nedám to radši v budoucnu koupím novou sestavu. Zatím musím pracovat s tím co mám :)
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Ten engine proste na nekterych sestavach nejde jak ma. Je hodne lidi co to hrajou na c2d a nejake 4850 nebo 9600 a maji 40-60 fps na low detaily a je hodne lidi co s i7 a gtx580 ma propady fps k nule. Jsou o tom asi 200 strankovy thready na oficialnim foru. Odezva zatim zadna. Ale co pamatuju SCII byl to samy, urcitym lidem to proste nejelo i kdyz by melo.

Mozna je to urcitou kombinaci OS, SW a HW, mozna je to spatnyma ovladacema, kazdopadne tohle neni chyba uzivatelu nebo jejich sestav (pokud maji nejnovejsi ovladace atd). Od toho byla beta a od toho je spoluprace mezi vyvojarem hry a Amd / Nv. Zvlastni je taky ze v bete se to lidem neprojevovalo a ja (hral jsem jen tu dvoudenni) si nepamatuju ze bych mel problem.
Silvers
Nováček
Nováček

Příspěvek od Silvers »

Zkusil jsem upravit ini soubor pomocí:
http://ataraxiator.guildlaunch.com/foru ... ?t=7844912

zřejmě ini soubor z bety, ale pokud máte TextureAnisotropy = 16, změňte na 2 a rozdíl ve výkonu poznáte. AA parametr mě nepomohl, TextureQuality = 1 také trochu pomohl. Hra je hratelná fps zrostlo o asi 10 snímků což je docela dobré. Pokud někdo bude také zkoušet, pokud něco najdete dejte vědět.
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Aniso 4
AA 4 (je jen pro Nv, Ati pres CCC)
Texture Quality 0 (jede lip, vypada lip)

Tohle nastaveni vypada o neco lip nez to v tom topicu (na konci to pisou) a jede to este o 30% lip (fps z 35 na 45, pravdepodobne diky vyplym stinum).

Jako bonus teplota GF o 3 stupne nizsi nez predtim 8-)
Silvers
Nováček
Nováček

Příspěvek od Silvers »

Aniso 4 vyzkouším.

AA jsem zapl a fps rapidně padla asi záleží na sestavě. Jinak je hra konečně hratelná, občas se sekne, ale to už ke starším počítačům patří.
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

Hraje nekdo na Utharr Wynn?

Jinak zatim prvni MMO, co me zaujala...sice moc casu na to nemam, ale bavi me to hodne. Je znat, ze si s Q dali dost prace...

PvP je fakt nekdy strasne nevyvazeny - kdyz na me nabehly 3 Sithove lvl50 (jsem teprve 28), tak se to neda...mozna se mi to jen zda, ale Republika je nejaka slabsi :-)
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“