Projekt - Destiny 1.0

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
aluky
Žlutá karta
Žlutá karta

Projekt - Destiny 1.0

Příspěvek od aluky »

Starý,nudný a šedivý case mě hodně rychle omrzel a rozhodl sem se s ním něco udělat.Jako jeden z prvních nápadů byl svítící a blikající "cirkus", ale díky tomu že rád pracuji v noci tak byl tento návrh rychle odsunut...Nakonec sem se rozhodl pro jednoduché řešení a předělání mého dinosauřího PC na vzhledem celkem moderní PC.Jako barva vyhrála dvojice černá + žlutá.Tak jsem vyrazil do obchodů a začal nakupovat všechno potřebné a dal se do práce.
-
První a nejnudnější práce byla - pilování
Vypilovat celou přední stranu PC přesně podle mé představy a uplně přesně symetricky byla časově docela náročná, zato výsledek byl opravdu zajímavý.
Další šílená práce byla - kompletní vyčištění case 60% lihem.Jelikož byla case dost stará tak bylo potřeba hodně hadrů a pevné nervy :)
Dalším krokem bylo samotné - tapetování :) pracovalo se se samolepící tapetou, která díky vyčištění lichem pěkně držela.Nejtěžší bylo dobře otapetovat vypalovačky (celkem 3), ale výsledek vypadá jako když to tak už bylo koupeno, což mě dost potěšilo :D
Další už zábavnější a kreativnější práce byla rýsování vhodného vzoru na PC.Díky oblíbenosti znaku biohazardu sem se rozhodl ho nepoužít, ikdyž sem nad tím uvažoval.Radši sem zkusil něco svýho.
Když bylo všechno hotovo zbývalo už jenom nasadit šuplík a celou case sestavit.

A proč sem zvolil tapetu místo spreje?
Tapeta je podle mě daleko levnější a dá se prostě odtrhnout když se něco nepodaří a udělat znova.Navíc se nemusí kupovat lak, protože už lesklá je.A když je potřeba tak se prostě vezme hadr a celá case se otře :)
A poslední velké + je to, že mi tapeta dost ztišila PC a přitom se nic neucpalo...

Mimochodem je to můj 1. pokus o tuning PC a bohužel mě nenapadlo dělat foto v průběhu práce....

Tak prosím...pusťte se do mě :) jsem zvědavej co byste mi navrhli na zlepšení :)

Obrázek
tmaven
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Projekt - Destiny 1.0

Příspěvek od tmaven »

Vice fotek by neuskodilo :D
ASUS ROG STRIX B550-I GAMING ~ AMD Ryzen 7 5800X3D ~ GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ~ G.SKill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL17 ~ Corsair SF750W ~ Samsung 980 PRO 1TB ~ Cooler Master MasterBox NR200P ~ Scythe Fuma 2 ~ Dell S2721DGF + BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!
Odpovědět

Zpět na „Projekty“