Hroucení PC

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Hroucení PC

Příspěvek od Jeltík »

Jenže legrace je v tom, že takových fandů do MSI desek je v mým okolí dost a i na novejch sestavách maj neustále nepravidelně problémy, takže ač je jinak jako výrobce GK uznávám, o jejich deskách mám fakt špatný mínění.
Ale u tak starých desek je to fakt asi normal.
xakrurychle
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xakrurychle »

ahoj to co tady ctu je presne muj pripad...mam msi p35 neo combo ( stara deska stare pc)

zacalo mi to padat vloni v lete pri hrani..zejmena Assassins Creed2, proste bsod, zamrznuti restarty..tak sem se na to vysral a neresil to..vypady nebyly pravidelne..az do minuleho mesice sem to neresil a pouzival ntb..takze pred mesicem sem to odnes do opravy..vymenil mi ram a zcheckoval prej vsechno..nejdriv to padalo jak pri internetu tak bez..s novou RAM to nez netu nepadalo ale po otevreni prohlizece a chvilce brouzdani...BUM..takze sem usoudil ze je v hajzlu sitova karta..bohuzel je integrovana..zapojil sem teda jinou externi..dela to furt..takze sem se na to vysral a koupim nove pc..mam starou sestavu takze me to zas tak moc nemrzi...c2de6750 gb9500gt 2gb NOVYCH RAMEK nasrat ddr2modul je nehorazne drahej a jeste sem ho stejne musel koupit..:D
Frky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frky »

Hmm, tak po pár vteřinách memtestu chyba, takže půjdu koupit nové a reklamovat ty starý no... Alespoň, že to není deskou taky, snad...
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od tielka »

jak je máš nastavené:mhz?kolik V?
Frky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frky »

Zkoušel jsem, tak jak jsem je měl delší dobu, tj. 1400 MHz, časování jak jsi psal, bez přidané voltáže, takhle jely dlouhou dobu. Pak to začlo blbnout, tak jsem to změnil na 1040 Mhz + přidal napětí a stejně to blblo, dal jsem vše do defaultu a také blblo...
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od tielka »

Jj sem to přehlédl už jsi to psal,většinou odejde jenom jedna ramka takže asi máš dva moduly po 2 G tak je vyzkoušej v memtestu samostatně,věřím tomu že klekla jenom jedna :)
Frky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frky »

No, díky za rady, ale bohužel mám jeden 4 gigovej modul, takže to je celý špatný, takže ji půjdu vyreklamovat no, ale díky moc za nápady a rady :-)
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od tielka »

Jj tak to je v čudu,to je jasné reklamuj :)
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“