nefunkční grafika

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
filipes96
Nováček
Nováček

nefunkční grafika

Příspěvek od filipes96 »

zdravim mám takový problém. Koupil jsem si tyto komponenty desku GIGABYTE GA-Z68X-UD3-B3 - Intel Z68 procesor INTEL i5 2500 paměti corsair 8 GB a grafiku GIGABYTE GTX 570 Super Overclock 1280MB a při nainstalování ovladačů na grafiku mi při nabíhání win7 64bit zčerná monitor a ztratí signál. Po odebrání ovladačů běhá všechno normálně. BIOS na desce mám noví na grafice nevim. Má s tímto problémem někdo zkušenost?
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: nefunkční grafika

Příspěvek od Krteq »

Jakým zdrojem je PC osazen?
filipes96
Nováček
Nováček

Příspěvek od filipes96 »

Zdroj mám Enermax 620W
filipes96
Nováček
Nováček

Příspěvek od filipes96 »

Dobrý den. Tak jsem zkusil přendat kartu do druhého slotu pciE 8x a karta jde ale asi ne korektně protože se mi 3D aplikace asi tak po minutě seknou a windows mi napíše že ovladač Nvidie windows kernel přestal pracovat a byl uspěšně obnoven. Také mě mate proč mi program GPU-Z píše PCI-E 2.0 x16 @ x8 2.0 a po 10 vteřinách se to změní na PCI-E 1.1 x16 @ x8 1.1
Asi před 2 měsíci jsem reklamoval základní desku, protože když jsem do ní zapojil ATI radeon 8870 tak počítač vůbec nenaběhl. Myslel jsem si že to je základní deskou tak jsem ji reklamoval ale po měsíci mi přišla zpátky, že je v pořádku tak jsem si koupil novou grafiku ale s tou mám také problémi tak už nevím čím by to mohlo být
filipes96
Nováček
Nováček

Příspěvek od filipes96 »

tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od tielka »

filipes96 píše: GPU-Z píše PCI-E 2.0 x16 @ x8 2.0 a po 10 vteřinách se to změní na PCI-E 1.1 x16 @ x8 1.1

To je v pořáku karta se přepla do režimu 2D :)
filipes96
Nováček
Nováček

Příspěvek od filipes96 »

Prach v PC nemám žádný. Chlazení karty je vynikající. Jak jsem tak četl fora tak nejsem sám kdo má tento problém. Počítačema se zabívám 15 let ale takovýhle problém jsem nikdy neřešil. Kdybych alespoň věděl jestli je harwarový nebo softwarový
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od tielka »

já si myslím že ta super OC se nějak nepovedla a chtělo by to pro začátek snížit takty
filipes96
Nováček
Nováček

Příspěvek od filipes96 »

a nevíš o nějakym dobrym programu na úpravu GPU. Bohužel ovladače nic takovýho neumožnují jako catalysty od amd
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od tielka »

Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“