Střih HD videa bez komprese

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
jardakill
Začátečník
Začátečník

Střih HD videa bez komprese

Příspěvek od jardakill »

Zajímá mně problematika ohledně zpracování videa bez komprese.
Mám kameru SONY HDR-CX700VE a ta točí video AVCHD 1920×1080 50p a zatím jsem nenašel program, který by dokázal video zpracovat bez komprese. Když si video pustím z kamery přímo do TV tak je obraz super, ale každý program na stříhání, který jsem zkoušel (Pinnacle 14-15,Vegas 10,Edius 6,Adobe CS5) video “zničí”-kvalita a velikost upraveného videa výrazně poklesne oproti originálu, i když je vše nastaveno na max. kvalitu. Existuje nějaký program, který dokáže sestříhat video z uvedené kamery bez dekomprese? Nebo pomůže vyřešit tento problém nějaká střihová TV karta-třeba AVerMedia DarkCrystal HD Capture SDK II. Nový střihový program Pinnacle AVID Studio by nedokázal střih bez rekomprese?
Děkuji předem za každou radu.
MB-ASUS Maximus Extreme Z790. CPU-i9 14900KS. Paměti DDR5-Skill 2x24GB 8000.GK-ASUS Astral RTX 5090 OC. Zdroj- Seasonic PRIME TX-1600 Noctua Edition, 1600W. ZK-CSB ZXR.Disky- Samsung SSD M.2 980PRO 1GB, Kingston SSD M.2 FURY Renegate 2GB.Chassis-Corsair iCUE LINK 9000D AIRFLOW White rychlá voda na všem. Monitor Asus 4K PG42UQ.
MON
Nováček
Nováček

Re: Střih HD videa bez komprese

Příspěvek od MON »

Tak tvůj požadavek splnuje program AVID STUDIO.Tvá kamerka natáčí full hd 50p stejně jako můj Panas.900.Tento progr.exportuje zpět do MTS.Zkus trial tohoto progr.Problém ale je že na BR tento soubor nepřehraješ.Na to jsem si pořídil MMC WDTV LIVE HUB tam není problém.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“