Canon MG 6150 extremmní ztráta inkoustu

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
Reptile
Začátečník
Začátečník

Canon MG 6150 extremmní ztráta inkoustu

Příspěvek od Reptile »

Zdravim,

mam tiskárnu Canon MG 6150. Před 14ti dni jsem vyměnil všechny inkousty a vytisknul tak přísaham 4 A4 z toho 2 barevně a 2 černobíle. Když se podívam na stav inkoustu tak mam všechny kazety nadně...pouze houbičky jsou nasáknutý. Tiskárna vždy hrozně dlouho chroustá před tiskem a někdy i po tisku. Někse jsem četl že to se čistí trysky a spotřebovává se hodně inkoustu.... dělá to vždy když tiskárnu byl odpojim ze zásuvky nebo jí nepoužívam délé jak 3 dni a déle...

Taky jsem četl že se doporučuje nahrát nový drivery...ale nic se nestalo...tak sem se chtěl zeptat jestli má někdo podobny problem..n.ebo to mam dát reklamovat...protože 4 stranky na všechny kazety je masakr!!!!!
CPU:Intel Core i5 2500k @ 4,7GHz - 1,27V Cooler:Thermalright Silver Arrow MB:Asus P8P67 B3 RAM:4x4GB Kingston HyperX 1600Mhz GPU: MSI Radeon RX 5600 XT MECH OC 1820/1780 HDD:Samsung SSD 840 EVO 120GB, Samsung 1TB, Samsung 1,5TB, Seagate 2TB, Seagate 4TB Case:Thermaltake VH8000BWS Armor+ Mx PSU:Seasonic X-560 Gold Writer:Samsung SH-S223C Mouse:Razer Diamondback + Logitech MX 1100 Keyboard:Logitech Cordless Desktop Wave Pro
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“