Battlefield 3
Moderátor: Baneshee
- Atab
- Nováček

Re: Battlefield 3
Na cheatera narazím párkrát za den, ale kreténi co stojí na spawnu, a kosí svůj tým jsou snad na každým větším serveru. Respawnu se a koukám, že ten kretén zničil všechny naše vozidla a zabíjí i mě.
Bojím se, že hra bude za chvíli úplně nehratelná.
i5 2500k, Noctua NH-D14, Sabertooth P67, Gigabyte 6950 Windforce 3x, SSD Samsung 830 - 128GB, NZXT Phantom + Noctua fans, Fortron AURUM 700W
- Nerboard
- Začátečník

-
F35 je lod vo vzduchu. Uplne do*ebana stihacka.Luks píše:Já teda se stíhačkama moc nelítám,ale s F35 se mi lítá parádně i těsně nad zemí
- Wuuduu
- Středně pokročilý

hehe, tvoje prve online FPS s friendlyfire?Atab píše:Na cheatera narazím párkrát za den, ale kreténi co stojí na spawnu, a kosí svůj tým jsou snad na každým větším serveru. Respawnu se a koukám, že ten kretén zničil všechny naše vozidla a zabíjí i mě.
Staci si najst dobry server.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- xtron
- Začátečník

dnes čekám v řadě na připojení na mulťák a spustil se mi singlplayer 
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
konecne sem si vydobil vsechny perky na stihacku... muhahahaaaaaa 
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jé to se mi stalo předevčíremxtron píše:dnes čekám v řadě na připojení na mulťák a spustil se mi singlplayer
Mě připadá že BF3 začíná řádně nabírat na chybách a jsem zvědav co stím udělá patch na konci ledna.
Flegy: se máš já mám teprve dvě věci
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- Spalovac_mrtvol
- Začátečník

-
Já se snažím odemknout citv v tanku ale zatim jen 47000 bodl ze 100 000, je to děs 
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já myslel že je psí známka i za nůž a ono kůlo
Už mám přes 500 známek a 5x star hvězdu.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- xtron
- Začátečník

já na stíhačce nemám odemčený vůbec nic a asi už nemá cenu začínat lítat když mají protivníci vše otevřeno protože stačí ani ne minuta ve vzduchu a jdu k zemi
- Spalovac_mrtvol
- Začátečník

-
Tak si vem tu vznášecí stíhačku a zabírej vlajky na prázdných srverech
- Vizi
- Začátečník

To bude spíše rukama,Nerboard píše: F35 je lod vo vzduchu. Uplne do*ebana stihacka.
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ono je nakuloví že když letím a zaměřuji předemnou stíhačku tak mě vždy někdo za mnou sundá. Ale stím zabíráním vlajek nemáš špatný nápad to půjdu zkusit 
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Registruje někdo chyby typu do helikoptéry narazý střela a vrtulníkem to cukne, obrátí nebo rovnou srazí k zemi a tim pádem máte sebevraždu a když je s váma gunner tak rovnou Teamkill. Zaměřování ve vrtulníku někdy prostě přestane a začně zaměřovat od znova (neni nízko a nevyhazuje rušičku ani světlice). TV raketa naprosto příšerná citlivost k řízení (dá se s tim něco sestřelit, ale je to onanie). Náraz rakety způsobí, že umře v kabině pilot nebo gunner a vrtulník nebouchne. Od posledního patche divné chování vystřelených neřízených raket pilotem, střílejí divně šejdrem oproti křížku (pohyb beru v potaz). Nikdy mě pořádně vrtulník neupozorňuje, že na mě letí Jevelin, pokud mě zaměřuje laserem, hodim rušičku, zaměřování přestane a i přes to mě hned Jevelin zasáhne.....atd atd...to mluvim skoro jen o helikoptéře. Chystá se nový patch na únor a co jsem měl zatím možnost pročíst tak více méně jen úprava zbraní pro pěchotu?! TO sakra nikdo nevidí a necití ty bugy v technikách! 
- Frostys
- Začátečník

-
Samozřejmě, že o všem víme, ale raději si toho nevšímáme, nebo by nás z toho vezli v houkacím autě...
A vývojáři to samozřejmě nevidí i přes nespočet feedbacků na fóru
A vývojáři to samozřejmě nevidí i přes nespočet feedbacků na fóru
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- Spalovac_mrtvol
- Začátečník

-
Battlefield 3 si už všichni koupili a z opravy chyb prachy nemaj, takže se kašle na opravy a už se pilně maká na battlefieldu 4 
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
xtron: to se ti stane i kdyz mas vsechno naexpeny 
//Edit: kua, uz by s tema dementnima cheaterama meli neco udelat, kazdej den min. 12 reportu...
//Edit: kua, uz by s tema dementnima cheaterama meli neco udelat, kazdej den min. 12 reportu...
- Nerboard
- Začátečník

-
Hahaha. Dobry vtip. Flanker rozdrti F35 ako nic. S F35 sa dobre lieta len na wake airporte ked rusi nemaju letiskoVizi píše:To bude spíše rukama,Nerboard píše: F35 je lod vo vzduchu. Uplne do*ebana stihacka.F35 je v pořádku !
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nejdřív má vyjít v říjnu 2012 Battlefield Bad Company 3 a pak až BF4 aspoň co se psalo.Spalovac_mrtvol píše:Battlefield 3 si už všichni koupili a z opravy chyb prachy nemaj, takže se kašle na opravy a už se pilně maká na battlefieldu 4
Jinak další patch je nachystán na začátek února.
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
mohli by odparat nefunkcni punkbuster a konecne vymyslet FUNKCNI anticheat... 
- durod
- Středně pokročilý

Kdyz me nekdo trefi, stane se ,ze nevybuchnu ale me to zhodi - sebevrazda., no proste bug.Walker píše:Registruje někdo chyby typu do helikoptéry narazý střela a vrtulníkem to cukne, obrátí nebo rovnou srazí k zemi a tim pádem máte sebevraždu a když je s váma gunner tak rovnou Teamkill.
jj,bug(ale mozna i ne...), to vyuzivam i ja,kdyz jsi sam a lockuji te(plati jenom pri heline nebo letadle), prepni se do pozice gunnera(musis mit v jeg¨ho pozici v slotu upgrade "Stealth") a hned zpatky a lock zacina od zacatkuWalker píše:Zaměřování ve vrtulníku někdy prostě přestane a začně zaměřovat od znova (neni nízko a nevyhazuje rušičku ani světlice).
O TV missile se napsalo uz hafo veci, od spatne citlivosti(po 1. patchi, asi schvalne,jinak by to byla ultimatni zbran, ale po trenigu mi to jde uz jako drive), bugu,ze po vystrelu vam vybuchne helina(jak se prepnes na tv missile,musis chvili pockat 1-2sek a ne hned strilet), bugu,ze strela preleti povrchem a nic se nestane(co 3. strela na wake islandu-jinde jsem nepozoroval)Walker píše:TV raketa naprosto příšerná citlivost k řízení (dá se s tim něco sestřelit, ale je to onanie)
Mozna,ze jsi zmenil upgrade- "guided missile". Kdyz ho mas,tak i z velke vzdalenosti trefis, jsou to poloautomaticke strely, schvalne jsem to vyzkousel a presnost se zvysila o 100%Walker píše: Od posledního patche divné chování vystřelených neřízených raket pilotem, střílejí divně šejdrem oproti křížku (pohyb beru v potaz).
O Javeline jsem jiz take psal, kdyz te nekdo lockne, zrusis ECM, a myslis,ze je klid, houby, take downWalker píše:Nikdy mě pořádně vrtulník neupozorňuje, že na mě letí Jevelin, pokud mě zaměřuje laserem, hodim rušičku, zaměřování přestane a i přes to mě hned Jevelin zasáhne.....atd atd...to mluvim skoro jen o helikoptéře. Chystá se nový patch na únor a co jsem měl zatím možnost pročíst tak více méně jen úprava zbraní pro pěchotu?! TO sakra nikdo nevidí a necití ty bugy v technikách!
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750