Nainstaloval jsem do kompu nejnovejsi verzi ATI
Vse probehlo v poradku ,provedl jsem restart a nastal problem.
Nefunguje klavesnice a mys.Uz stim zapasim hodinu a nevim si rady.
Nechapu co je zas tohle za kravinu do AMD.
v biosu vidim klavesnici a mys dokonce se jeste pred startem pohybuju v
biosu a pak pri vyberu zpusteni Win .. jak nabehne win.
Zhasne mys a klavesnice a nic ... jen problikavaji.
ps: Pisu z notasu.
C:AMD Phenom II X4 965 black edition Quad-core 3400Mhz, socket AM3, Chl: NOCTUA NH-U9B SE2,Pam: OCZ DIMM 8GB DDR III 1600MHz OCZ3P16004GK Platinium XTC GK: SAPPHIRE R270X 4GB , Z:ASUS M4A785TD-EVO, Zdroj: CORSAIR TX750 V2,Větračky: 2x 12 cm Thermaltake Smart Case Fan II A2029, HDD = 2TB DAT Skříň: Thermaltake Armor Jr. VC3000BNS: WIN : WIN 10 PRO 64BIT CZ
JJ taky me tohle napadlo ... opet v biosu a pred zpustenim mys sviti a muzu s klavesnici pohybovat,ale jak
zacne start WIN 7 .. ... konec klavesnice schasne a i mys.Vubec nechapu co je tohle za blbost.Nikdy jsem se stim nesetkal.
C:AMD Phenom II X4 965 black edition Quad-core 3400Mhz, socket AM3, Chl: NOCTUA NH-U9B SE2,Pam: OCZ DIMM 8GB DDR III 1600MHz OCZ3P16004GK Platinium XTC GK: SAPPHIRE R270X 4GB , Z:ASUS M4A785TD-EVO, Zdroj: CORSAIR TX750 V2,Větračky: 2x 12 cm Thermaltake Smart Case Fan II A2029, HDD = 2TB DAT Skříň: Thermaltake Armor Jr. VC3000BNS: WIN : WIN 10 PRO 64BIT CZ
to bude problem cd nemam a driver desce obsahuje ati chipset.Pise me to u vsech open hcd usb chyba.Instaloval jsem Amd 12.1 tak jak to bylo na automatickou instalaci bez vyberu. Vse ok po restartu problem.Deska asus dle popisu.Pisu pres virtalni klavesnici.Rozjel jsem mys pres bananek.
Dovolim si jeste zde uvest ,ze je vse jiz opraveno a musel jsem zasahnout do REGEDIT
a smazat jeden soubor.A pak restart PC nasledne se vse nainstalovalo. Bylo tam filtrUSB
Nechapu jak si AMD muze dovolit zasahovat do nastaveni USB.