nejde PC

Libovolné problémy kolem PC, které nemají jasný původ.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
kaufly
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

nejde PC

Příspěvek od kaufly »

Zdravím.. mám dotaz.. měnil jsem pastu na procesoru, ale když jsem vyndal chladič, tak jsem ho vyndal i s procesorem, ktery byl na tom "přilepený".. tak jsem ho sundal.. nasadil jsem ho zlehka do socketu, pomazal.. našrouboval a přítáhl chladič.. ale když jsem spouštěl počítač, tak všechny větráčky se točí.. disk pracuje, ale monitor nenaběhne prostě nic... ale PC je zaplý.. tak netuším co s tím, když zapojím monitor, tak to monitor píše že byl připojení do DVI, ale přijde mi divný že nenaběhne ani bios nic, prostě monitor bliká jako bych PC nezapl.. včem by mohla být chyba? děkuji za rady

// zkoušel jsem monitor napojit na desku (mám integrovanou grafiku) a stejně nic.. pořád to sami a nejde mi ani vypnout PC, když dlouze stlačím tlačítko ne zapnutí..
AMD Phenom II X2 555BE = AMD Phenom II X4 B55;2x2GB ram Kingston BE DDR3 1600 MHz;Gigabyte GTS 250 512MB; MB - GIgabyte MA785GMT-UD2H; HDD Samsung SpinPoint F1 750GB;Fortron Blue Storm 500 80plus Bronze
Michael24
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: nejde PC

Příspěvek od Michael24 »

Nejsou poškozené piny na tom CPU? Většinou v takových případech bývají, bohužel.. Případně zkus pro jistotu reset BIOSu a nebo to celé ještě jednou rozebrat a zase složit.
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
kaufly
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaufly »

koukal a nevypadá to.. zkoušel jsem montovat znova.. zkoušel jsem spojit Clear cmos.. vyndat baterku.. nic.. takže procesor asijc co? když se větráčky atd normálně napájí z desky.. ale přijde mi divné, že mi potom nejde ani vypnout PC, když dlouze držím tlačítko pro start.. a ani u myši se mi nerozsvítí senzor, nebo jestli ten svítí až někdy potom..?
AMD Phenom II X2 555BE = AMD Phenom II X4 B55;2x2GB ram Kingston BE DDR3 1600 MHz;Gigabyte GTS 250 512MB; MB - GIgabyte MA785GMT-UD2H; HDD Samsung SpinPoint F1 750GB;Fortron Blue Storm 500 80plus Bronze
hadza
Nováček
Nováček

Příspěvek od hadza »

U mne nastal stejny pripad,jen jsem nic nedelal,proste jsem ho jednou zapl a nic se nedelo.S desky ani pipnuti,jen se roztocily vetraky a tma.Zkousel jsem menit grafiku,kombinovat s pametmi a vyndaval baterku s desky,rozlozil a slozil pc ,ale zadna reakce.Podarilo se ti to nejak vyresit?nebo vis kde byla ta zavada,nebo mate ostatni nejake tipy!dik ;-)
CPU:Intel Pentium Dual-Core E2180 2,0GHz @3,33GHz(10x333)+Arctic cooling Freezer 7 Pro
MB:Gigabyte GA-EP45-UD3RRAM:2X2GB DDR2-800MHz Kingston CL5 GK:Sapphire Radeon HD 6750 1GB DDR5 Zdroj:CORSAIR HX620 Case:Fractal Design Define R3 HDD:3xSAMSUNG F3 1TB SATAII LCD:Samsung 2032BW - 20"
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od tielka »

hadza píše:U mne nastal stejny pripad,jen jsem nic nedelal,proste jsem ho jednou zapl a nic se nedelo.S desky ani pipnuti,jen se roztocily vetraky a tma.Zkousel jsem menit grafiku,kombinovat s pametmi a vyndaval baterku s desky,rozlozil a slozil pc ,ale zadna reakce.Podarilo se ti to nejak vyresit?nebo vis kde byla ta zavada,nebo mate ostatni nejake tipy!dik ;-)
mrtvá fošna 8-)
hadza
Nováček
Nováček

Příspěvek od hadza »

Tak kdyby po tom opet nekdo patral,tak to opravdu byla mrtva deska. :wink:
A objevil jsem i duvod.Pc me pred tremi lety skladal kamos "profik",pry brkacka,par pc jiz slozil. :)
!Deska nebyla vubec prisroubovana na tech kolicich, co byli v baleni ,ale primo natvrdo k plechum bedny!!!
Takze to ze mi jela 3 roky,pokladam za maly zazrak :P
CPU:Intel Pentium Dual-Core E2180 2,0GHz @3,33GHz(10x333)+Arctic cooling Freezer 7 Pro
MB:Gigabyte GA-EP45-UD3RRAM:2X2GB DDR2-800MHz Kingston CL5 GK:Sapphire Radeon HD 6750 1GB DDR5 Zdroj:CORSAIR HX620 Case:Fractal Design Define R3 HDD:3xSAMSUNG F3 1TB SATAII LCD:Samsung 2032BW - 20"
Odpovědět

Zpět na „Problémy s PC sestavami“