Zvuková karta a kytara

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
BMPT
Začátečník
Začátečník

Zvuková karta a kytara

Příspěvek od BMPT »

zdravím, chtěl bych si pořídit nějakou lepší zvukovou kartu se vstupem na kytaru (Hi-Z vstup) a s výstupem na reprobedny. Kromě hraní a nahrávání kytary, bych jí samozřejmě hlavně používal na přehrávání hudby z počítače, takže i kvalita přehrávání by měla být minimálně lepší než u integrované zvukovky. Jde mi čistě o dvoukanálový stereo zvuk na sestavu reprobeden 2.0. Jsem ochoten do ní investovat cca 3000. Jinak bedny vlastním tyto http://www.alza.cz/modecom-mc-hf100-d216537.htm.
Jinak snad ještě poznámka, že spíš upřednostňuju interní PCI kartu kvůli latenci při hraní, ale nemám v tom úplně jasno.
Díky za všechny typy a postřehy :-)
cherson
Začátečník
Začátečník

Re: Zvuková karta a kytara

Příspěvek od cherson »

Nevím které interované mají Hi-z vstup, ale z externích:
M-Audio FAST TRACK 2200kč
Emu 0204 3000kč
Volil bych Emu jelikož je to novinka a má mnohem lepší odstup signál/šum.

Teda nejsem si jistý zda poznáš rozdíl na těch repro když mají Odstup signál / šum: >= 65 dB.
Moje levné MAudiaAV40 mají asi 90dB.
BMPT
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BMPT »

jj díky ta E-MU 0204 je přesně to, co jsem hledal, ta vypadá víc než dobře :) ...z interních jsem našel ještě tuto http://www.audiotek.cz/product-47840-esi-maya44-xte a taky nevypadá zle, takže se ted rozhoduju mezi těma dvěma.

Jěště dotaz...co přesně znamená ten "Odstup signál / šum"...a čim menší číslo tim líp, nebo naopak? 8-)
gck23
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gck23 »

cim vic tim lip, je to uroven sumu danne zvukovky
Core i7 8700K, Asrock Taichi Z370, HyperX 16GB KIT DDR4 3333MHz CL16 Predator, Kingston A1000 960GB NVMe, MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G, Be quiet! DARK BASE 700, AOC ag352UCG
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“