MSi GE620 DX - hry nejsou plynulé
Moderátor: Don
- hbangel
- Nováček
-
MSi GE620 DX - hry nejsou plynulé
Zdravim, chci se zeptat jestli tu někdo má nebo měl notebook MSi GE620 DX ... Mám problém s hrami, myslím si že na to jak je tento notebook určený k hraní a se svými parametry poměrně výkonný, tak by se mi neměly "lagovat" hry jako například Driver San Francisco, Dirt3 a ještě COD4/8 ... každou tu hru mam nastavenou tak aby to mělo rozjet a to plynule... Nevim vůbec kde je chyba, ovladače tam mam aktualizovaný na nejnovější... PROSÍM O RADU ! PS: Notebook mam krátce. Díky
- Playboy
- Nováček
-
Re: MSi GE620 DX - hry nejsou plynulé
Ahoj mám stejný ntb a hry rozjedu v pohodě. Zkus se kouknout jaké máš teploty při hraní )...
- orgasmic
- Začátečník
-
Tak neskodilo by napsat v jakem rozliseni a v jakych detailech to poustis...ona zase ta GT555M neni zadna herni grafika. Proste mainstream (stredni trida).
Asus Rog Strix G18
- Kyselinka
- Začátečník
V Moznosti napajania prepni na "vysoky vykon"
- orgasmic
- Začátečník
-
To vubec nepomaha. To jede automaticky a na vykon nema vliv.
Asus Rog Strix G18
- roman2277
- Začátečník
-
Throttling.
- Pavel.P.
- Středně pokročilý
-
V Bïosu se dá vypnout jedna věc trottle nebo jak se to jmenuje a bude to OK.
I have set Intel Speedstep to disable and there is no more frame drop grin Thank you very much biggthumbsup
I have set Intel Speedstep to disable and there is no more frame drop grin Thank you very much biggthumbsup
...
- Sheep-Master
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
jo a než budeš něco vypínat tak se zamysli k čemu ten throttling vůbec je. Hlavně u nbooků co maj podimenzovaný chlazení jako tento.
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN
Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
- Pavel.P.
- Středně pokročilý
-
na to bych nebral ohledy, prostě to vypne a pokud se něco posere, tak se to vyřeší reklamací...
// navíc jsem se dočetl, že to byl problém všech výrobců, kteří neaktualizovali bios, jen msi bylo tak blbé, že nenahrálo new bios, který tuto chybu odstraňuje (resp. to je chybka sandy bridge a biosu)...
http://driverscollection.com/_435102224 ... v.10M-free
// navíc jsem se dočetl, že to byl problém všech výrobců, kteří neaktualizovali bios, jen msi bylo tak blbé, že nenahrálo new bios, který tuto chybu odstraňuje (resp. to je chybka sandy bridge a biosu)...
http://driverscollection.com/_435102224 ... v.10M-free
...
- Michael24
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Každopádně než vypne tu ohranu, raději bych ty teploty zkontroloval, to přece není problém..
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
- Pavel.P.
- Středně pokročilý
-
šak jo, to ať udělá, ale je to biosem, asi má starší verzi...
...