Budou všechni díly Call of Duty dějově spojeny.
Moderátor: Baneshee
- falty20
- Nováček

-
Budou všechni díly Call of Duty dějově spojeny.
Zdravím na netu jsem našel zajímavý screen z loadingu poslední mise v COD MW3, kde jsou označeni mrtví z minulých dílu MW a dokonce Black ops. Některé postavy, které se objevili v MW2 jsou tam také zobrazeny, ale v MW2 ani v MW3 nezemřely (bude MW4? to by vysvětlovalo 5 letou mezeru mezi MW a MW2 a jak se dostal Price do gulagu, z kterého ho v MW2 zachráníte. Vysvětluje to i jizvu co má Soap na levém oku viz. video Operace Kingfish http://www.youtube.com/watch?v=XY5bJxNb8hg, zmínka o Operaci Kingfish (krycí jméno Makarova), byla také na konci titulků v MW3, kde byl screenshot z této mise a byl tam i Ghost, kterého v tomto videu můžete také vidět.) . Ještě jsem vyGooglil
, že si Activision zajistilo doménu pro Black ops 2, tak je velmi pravděpodobné, že Black ops 2 bude. Myslíte si, že by mohlo navazovat na MW1 (viz. screen kde je i Kravchenko z Black ops) ? Jo a ještě jsem někde četl, že by mělo mít Black ops 2 nový engine, sice tomu moc nevěřím, ale nechám se překvapit
Trochu sloháč, ale chtěl bych vědět váš názor 
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- falty20
- Nováček

-
Re: Budou všechni díly Call of Duty dějově spojeny.
Ještě jsem zapoměl, že ve videu Operace Kingfish vystupují i vojáci Sandman, Frost a Roach
- veteran13
- Začátečník

klidně, hlavně ať jj hrací doba delší než 10 hodin, a ať to chytne jako předchozí díly 
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
- senik88
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mě v tom videu dostalo hlavně "Karkonosze Mountains, Ukraine"... jako co to asi zní?
Jinak jestli to chytne jako MW1 a bude to delší než na jeden večer, tak paráda 
Intel Core i7-4930k + SilentiumPC Grandis 2 | Gigabyte GA-X79-UP4 | Kingston HyperX 16 GB DDR3 1866 MHz (4x4 GB) | AMD Radeon RX Vega 56 + Raijintek Morpheus II | SSD Intel 520 240 GB + Crucial MX300 1TB | Corsair HX620 | Fractal Design Define R6 | HP LP2475w + HP ZR22w | HyperX Alloy FPS Pro | Gigabyte M8000X