HP Pavillon G6-1050st problem

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

afelay
Začátečník
Začátečník

HP Pavillon G6-1050st problem

Příspěvek od afelay »

Zdravím zakoupil jsem si tento model bez OS a instalačních CD na Gigacomputer.Mám problém s tím že grafika 6470m nejde nainstalovat zobrazuje se me furt jako neznama a system bezi na integrovane od Intelu.Zkousel jsem ovladace primo ze stranek HP a furt nic.Nainstaluje se me Amd control centrum ale nejde spustit pise ze neni co konfigurovat.

Za kazdou radu budu rad.Diky
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Re: HP Pavillon G6-1050st problem

Příspěvek od orgasmic »

Koupit notebook na Gigacomputer muze jen blazen.
Mel se nejdrive na foru poradit, ted uz je celkem pozde.
Co mas vubec za konfig...o tom zahranicnim dovozu nemuzu nic najit na HP strankach po cele Evrope :D
To si za nej dal tech 12tis? :o
Asus Rog Strix G18
afelay
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od afelay »

11,5k jsem za nej dal.. no prislo me to tam nejlevnejsi s i5 2.6ghz ,4gb ram a neintegrovanou grafikou 6470m za tu cenu nesezenu treba na Alze nic.. funguje vse v poradku jen me ve spravci zarizeni ukazuje integrovanou grafiku jako nainstalovanou a ta druha ukazuje ze nema software .. zkousel jsem primo k temhle modelum ovladace ze stranek HP a stejne nic ...
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orgasmic »

Treba tady mas za 12tis s jeste 3x vykonejsi grafikou http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=87249b
Stejne ta grafika, co mas je skoro stejne vykonna jako integrovana.
Hlavne se modli, aby si nemusel u Giga reklamovat...to uz muzes pak notas rovnou hodit do kose.
Asus Rog Strix G18
afelay
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od afelay »

ale zas tam je jen i3 coz jsem nechtel.. a co jsem koukal na vysledky tak si na 6470 nejaky hry jako fifa 12 atd zahraju coz jsem chtel . na narocne hry mam stolak.. tak snad nebudu muset reklamovat
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orgasmic »

Jenze nejvykonejsi i3, coz je vykonem jako prumerne i5.
Fifu si zahrajes i na te integrovane...jestli ji teda mas...nikde jsem nenasel, ze by Tvuj notebook mel prepinatelne grafiky.
Asus Rog Strix G18
afelay
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od afelay »

no podle toho co jsem si objednal ten muj notebook ma 6470M coz neni integrovane ze?:)
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orgasmic »

Ale taky se nikde nepise, ze by mel prepinatelne grafiky. Zkus vice myslet, mene psat :wink:
Asus Rog Strix G18
afelay
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od afelay »

coz znamena?
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orgasmic »

Tu otazku myslis vazne?
Asus Rog Strix G18
afelay
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od afelay »

nevim proc odpovidas kdyz se snazis jen nekoho urazit .. ja hledam pomoc ne dohadování s tebou.
afelay
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od afelay »

Pro ty co by me chteli pomoct tak jsem zjistil ze HP nedodalo instalacni CD se softwarem pro prepinani graficke karty a rekli me ze neni volne ke stazeni...
Sheep-Master
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sheep-Master »

to se mi nezdá že by ten driver nebyl ke stažení, enbo ti ho nějak nemohli poskytnout. Jinak by přepínání mělo chodit třeba v catalystech když dáš pravý tlačítko na plochu.... samozřejmě ale musíš mít nainstalovaný obě grafiky. A seš si jistej že tento model opravdu switchable graphics podporuje?
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN

Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
afelay
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od afelay »

No ma podporovat prepinani grafiky softwarove prej podle technika v Giga Computers.Dneska jsem tam stravil 2 hodiny a volal primo na HP podporu a tam mu rekli ze to pujde jen kdyz si objednam od nich cd se Softwarem primo k tomu urcenym kterej prej nedodavaj k tomuhle modelu.Prakticky jsem to vubec nepochopil ale slibili me ze to CD objedna a poslou a ze by to pak melo jit.Ale nejsem si moc jistej prijde me to cele pofiderni.Premyslim jestli nebude lepsi tento model vratit ( 14 dni na vraceni bez udani duvodu) a zakoupit nekde jinde. Na netu jsem hledal jak blazen nejakej ovladac a proste nic.Chybi me ovladac od PCI a od Ati .. a Ati control center mam nainstalovanej i s ovladacema primo pro tuhle grafiku.
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orgasmic »

Si to představuješ jak Hurvínek válku. Giga vrátíš notebook max soudní cestou.
Kdyby ses poradil dřív...toť ponaučení pro příště.
Jinak Ti pěkně kecali a dělali z Tebe vola :D
Ovladače na svůj noťas máš přímo na HP stánkách.
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/soft ... ct=5072266
Asus Rog Strix G18
afelay
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od afelay »

Vratim jim notebook bez udani duvodu a zakoupim nejakej jinej treba z Alza.cz to je pro me ted asi jedine rozumne reseni:)
afelay
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od afelay »

jinak ty ovladace co si daval link jsou na verzi ec a ne st
Abelin
Nováček
Nováček

Příspěvek od Abelin »

Zdravim, koupil jsem uplne ten samy ntb u gigacomputer a mam uplne stejny problem. Pokud ti prijde to CD dej mi prosim vedet, kdyby neprislo zkusim to vratit a kdyz ani to nevyjde, tak jak uvadi orgasmic nemam problem s tim podat zalobu popr. muzeme podat hromadnou zalobu.
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orgasmic »

Afelay: Nezlob se na mě, ale tu debilitu doufám jen předstíráš.
To je snad jedno. To značí pouze lokalizaci notebooku, pro jaký trh je určený,ale drivery jsou stejné.
Jak si někdo takový může koupit noťas :o :-D
Asus Rog Strix G18
afelay
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od afelay »

O tvé trapné a urážející příspěvky tu nikdo nestojí. Jednou z toho taky vyrosteš neboj.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“