Nefunguje "enter"-nemůžu do windows
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Davidosiny
- Začátečník
-
Nefunguje "enter"-nemůžu do windows
Mám takový problém u ntb.Asus Eee:Před časem mi přestaly fungovat klávesy ENTER a BACKSPACE,nějak jsem to neřešil,používal myš,jenomže teď se mi ntb. nějak špatně probral z režimu spánku a na displeji mi to píše jestli se chci vrátit do windows klikněte na ENTER.A to je ten problém.I když ho vypnu a znovu zapnu tak pořád jen černá obrazovka a ta samá hláška.Ani do biosu mě to při startu nepustí,ext. klávesnice taky nefunguje.Není třeba nějaká kombinace kláves co by nahrazovalo ENTER?Díky předem za vaše rady.
- tmaven
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nefunguje "enter"-nemůžu do windows
asi se ti to vzdy jen uspi ne? Z toho vytahni baterku na chvilku a musi se to totalne vypnout, pak uz to musi bios zobrazit kdyz se ti bude bootovat
ASUS ROG STRIX B550-I GAMING ~ AMD Ryzen 7 5800X3D ~ GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ~ G.SKill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL17 ~ Corsair SF750W ~ Samsung 980 PRO 1TB ~ Cooler Master MasterBox NR200P ~ Scythe Fuma 2 ~ Dell S2721DGF + BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!
- Davidosiny
- Začátečník
-
Baterku jsem vyndal asi na 5 min.,dal zpatky a po zapnuti zase ta samá hláška.
- tmaven
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
tak externi usb klavesnice?
ASUS ROG STRIX B550-I GAMING ~ AMD Ryzen 7 5800X3D ~ GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ~ G.SKill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL17 ~ Corsair SF750W ~ Samsung 980 PRO 1TB ~ Cooler Master MasterBox NR200P ~ Scythe Fuma 2 ~ Dell S2721DGF + BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!
- Davidosiny
- Začátečník
-
jak píšu na začátku ta mi v tomhle režimu nefunguje.