Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
Frostys
Začátečník
Začátečník

Re: Battlefield 3

Příspěvek od Frostys »

Jo tak to je to, co jsem napsal.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

ja jen, ze sem s tim chtel dodelat protivnikovu helinu a ono tolitalo vsechno mimo, em myslel, ze to musim nejak locknout jako normalni navadeny rakety
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

tak nevim, vetsi procento zasahu s tim teda nemam :x
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

Flegy píše:tak nevim, vetsi procento zasahu s tim teda nemam :x
ono by to nemelo fungovat na air - air.. ale jen air - land. v poslednim patchi to nerfovali protoze to prave fungovalo i jako protivzdusna zbran. a bylo to proste moc silne.
tak jak to je ted je to naprosto ok.
muzes tim znicit AA ci tank na vzdalenost na kterou ho ani nevidis. staci to mit naspotovane a proste kropit jeho smerem. je to dost silne. mozna az moc.
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Tak kolik už máte zabití z nožem? Já mám přesně teď 625 zabití :lol:
A takových 70% plátna vyplněno psíma známkama :)
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Vlastimil91 píše:Tak kolik už máte zabití z nožem? Já mám přesně teď 625 zabití :lol:
A takových 70% plátna vyplněno psíma známkama :)
Mam presne 0 zabiti nozem a nestydim se za to. Nac vytahovat nuz tam, kde se bude strilet ostryma? :-D
Na znamky kaslu...nehraju hry pro flex ani pro achievy(ty jen sbiram po ceste bojovnika proste jak samy prijdou, zadny honeni za nima)
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

16,jinak stejně jako Butch
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

VictimCZ píše: ono by to nemelo fungovat na air - air.. ale jen air - land. v poslednim patchi to nerfovali protoze to prave fungovalo i jako protivzdusna zbran. a bylo to proste moc silne.
tak jak to je ted je to naprosto ok.
muzes tim znicit AA ci tank na vzdalenost na kterou ho ani nevidis. staci to mit naspotovane a proste kropit jeho smerem. je to dost silne. mozna az moc.

Presne jak pises, nyni kdyz je vehicle spotnuti muzu strilet "naslepo" pres celou mapu. Ale zas to musi byt relativne presne- krizkem na spot a ne napr 1-2cm vedle-kdyz jsi v jedne letove hladine, tzn neklesas nebo nestoupas. Kdyz ne, musis se take ridit tou vertikalni znackou, ale je to o treninku.
Ohledne jets a helin, ted nevim,mzona jak pises ze to nefunguje, ale ja dokazu helinu take setrelit,ale mozna to bude ,ze jsem lepsi nez na zacatku, kdyz guided rockets nemel.
Tak ci tak, je to druhy nejlepsi upgrade, po ECM
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Co myslíte tím "spotováním" ? Normálně Qčko? Má to na HC serverech nějaký smysl?
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Jop, přes "Q". Na HC serverech se objeví označený protivník jen na minimapě.

//Promaz OT - zatím jen s varováním, další OT bude za karty.
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Ty Guided rockets 100% fungují i na leteckou techniku. Létám s helinou často a nemůžuju si je vynachválit a jak tady někdo řekl, využívám i dlouheho dostřelu čili AA to kolikrát schytaj a já sem v pohodě :-)
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

Tie guided rockets funguju aj na air, grond, pechotu na vsetko. Celkom to pomaha hlave v Havocovi kedze tam je to bugnute a raz to striela mimo, potom presne, potom uplne mimo I aj X cize nikdy neviete z kade a kde to bude strielat :-D. Viper je v pohode.

Podla mna su tie rakety zbytocne. Trafit sa da aj s normal raketami a su tam lepsie unlocky. napr laser painter je paradna vec + ked ma gunner laser raketu tak date helikoptery/stihacky ako javelin. Ignoruju flares a tanky padaju ako hrusky.

edit// dalsie videjko s nejakym pokusom o fun obrazky/hlasky :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=R7d1s9bhcGY
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Heh, celkem trefné.

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Dneska mě tak nas*ala TV missile. 4x jsem s ní (ne)tefil nepřátelskou heli a nic jí to neudělalo, vůbec se neukázal křížek, že bych jí nějak ublížil. Plus jsem pak jednou pro jistotu proletěl skrz ní. Nechápu, že je tak těžké opravit tyhle bugy.

krteq: Pěkné :)
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

ona tahle hra je jeden velkej bug. oni sou tak blby ze i po 2 patchich to vypada jako alfa verze
eLPeCKo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od eLPeCKo »

Mně ještě jednou ukáže Bad luck když budu na Caspienu běžet přes lesíky na Céčko tak mně vomejou......
Již jsem překousl hodně bugů, ale todle je úplně nejvíc nasírací věc, která když se mi stane párkrát tak ztratím jakoukoliv chuť hrát dál...
Včera se mi to stalo když jsem tam šel dát knife jednomu camper sniperovi :roll:
CPU: Core i9 7900X + Be quiet Dark Rock PRO 4, MB: ASUS ROG RAMPAGE VI APEX, RAM: Corsair 3200MHz 4x8 GB, GPU: ASUS RoG STRIX 1080Ti,
PSU:
Seasonic Prime 850W, Case: Be quiet! Dark Base 700, HDD: Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB,
LCD: Dell U2515H, Zvuk: Creative X7 + Creative EMU XM7
iOioo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iOioo »

tiež by ma zaujímalo koľko má "bad luck" zabití :lol:
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

eLPeCKo píše:Mně ještě jednou ukáže Bad luck když budu na Caspienu běžet přes lesíky na Céčko tak mně vomejou......
Již jsem překousl hodně bugů, ale todle je úplně nejvíc nasírací věc, která když se mi stane párkrát tak ztratím jakoukoliv chuť hrát dál...
Včera se mi to stalo když jsem tam šel dát knife jednomu camper sniperovi :roll:
This. Toto ma uplne do*ebava. bezim normalne a zrazu skacem cez kamen(uplne malicky kamienok) a co sa nestane? SMULA. dead. A to nespominam milion a tisic bugov v UI, spawn systeme, damage zbrani je random niekedy dam cely zasobnik a nepriatelovi ostane 20% niekedy 1% a niekedy 100%... proste lol.

Niekedy ma IKnu sniperky, aj normal zbrane na 1 ranu a netreba ani headshot.. proste katastrofa. Som zvedavy na ten velky teamwork fix patch feb. Urobil som si osobny zoznam a odskrtnem si co opravili :-D no velke nadeje tomu nedavam
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Nerboard píše:bezim normalne a zrazu skacem cez kamen(uplne malicky kamienok) a co sa nestane? SMULA. dead.
Jo to se mi stava v Caspianu kdyz skacu postupne z vrcholu hory dolu.
Proste nekdy seskocim skalu co ma asi pul metru(vice ne, lze overit pohledem z druhe strany)
a jsem mrtvej :-D

Presne to co pises, nebo strilim do nepritele z blizka cely zasobnik a ma porad 100%
Asi nejaky packet lost(bullet/magazine lost).
Uz se tim nenervuji, proste nikdy nehraji tak dlouho aby me to nasralo prilis :-D
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“