Windows XP - nejde spustit - dulezity!

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Dizzas
Nováček
Nováček

Windows XP - nejde spustit - dulezity!

Příspěvek od Dizzas »

Zdravim, mam takovej problem z niceho nic mi zamrzl notebook a nesel spustit ani spravce uloh, tak sem ho natvrdo restartoval. Kdyz sem ho znovu zapnul..najela uvodni spousteci obrazovka "intel..atd", pak cerny okno s logem windows a pak uz nic..jenom cerna obrazovka a vlevo nahore blikal kurzor...po chvili neni slyset ani procesor jak pracuje...nejde to spustit ani v nouzovym rezimu, udela to to samy..jenom cerna obrazovka a blikajici kurzor. Poradil by mi prosim nekdo ochotnej co s tim? Mam v pocitaci docela dulezity data, jelikoz jsem pred odevzdanim bakalarky. Diky moc.
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Re: Windows XP - nejde spustit - dulezity!

Příspěvek od Bez_n1ck »

Dokázat slyšet procesor pracovat chce už docela slušný uši

Na data klasika - vyndat disk, zachránit co jde a pak formát a reinstall. Předtím bych možná zkusil "opravu systému" z originálního média, ale moc šancí bych tomu nedával. Tímto se v pohodě vyloučí softwarová chyba. V případě notebooku se hardwarová chyba dá řešit obecně dvěma způsoby - reklamací a popelnicí. Co je to za stroj?
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“