Zkoušel jsem zakázat doplňky, nepoužívat svou běžnou sestavu otevřených tabů, dokonce jsem zkoušel i vanilkovou instalaci, ale nic z toho nezabírá. Žádné jiné problémy s PC nepozoruji, běží stabilně 24/7. Máte někdo tip čim by to mohlo být?
Nesestřelitelná Opera
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
Nesestřelitelná Opera
Zdravím, mám jeden zapeklitý problém s Operou (11.6). Pokud jí ukončím (nebo krešne, to je jedno), její proces zůstane viset a nedá se ukončit. Ať už z příkazové řádky, nebo ze Správce úloh, neprojde mi to, i když to třeba napíše že operace byla dokončena úspěšně. Odhlášení (a ukončení všech uživatelských procesů) nepomůže, jen a pouze restart. Pak si můžu Operu zase jednou zapnout 
Zkoušel jsem zakázat doplňky, nepoužívat svou běžnou sestavu otevřených tabů, dokonce jsem zkoušel i vanilkovou instalaci, ale nic z toho nezabírá. Žádné jiné problémy s PC nepozoruji, běží stabilně 24/7. Máte někdo tip čim by to mohlo být?
- Aigor
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nesestřelitelná Opera
Takhle z vody ti neporadím, ale zkus Process Explorer (http://technet.microsoft.com/en-us/sysi ... s/bb896653), ten nejen umí sestřelit všechno, ale ukáže i co si proces alokuje za zdroje. Podle toho by se dalo najít proč se kouše.
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
Tak ani ProcessExplorer nebyl schopen proces sestřelit. Co jsem už zjistil, tak při pokusu o ukončení Opery se její proces dostane do jakéhosi nemrtvého stavu (v mezičase jsem neúspěšně zkusil zakázat i všechny moduly), PE není schopen rozkliknout "stack" a ukazuje toto
V dalším kole jsem zkusil to hlavní vlákno sestřelit rovnou sám, ale vyhnilo to na něčem jiném
Co je mi nejvíc divný je proč vyhnívá zrovna Opera a ne cokoli dalšího 
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- reifik
- Žlutá karta Bazar

-
Zkus nainstalovat Operu 11.52
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
Nemyslím si že tudy vede cesta, nicméně jsem to zkusil a překvapivě... stejný problém.