zlobící connectory
Moderátor: CageJ
- Skeleton1970
- Začátečník

-
zlobící connectory
Dobrý den. Mám problém se zvukovými konektory na přední masce počítače. Problém je ten že když ze přední masky vytáhnu sluchátka tak mi to hlásí že byl nalezen nový hw. a když sluchátka jsou zapojena ve přední masce v jakémkoliv konektoru tak mi system hlásí že byl hw odpojen ale přesto sluchátka ze přední masky hrají . zadní maska fungovala do poslední doby normálně, ale teď nechtějí sluchátka a ani mikrofon zezadu fungovat. Prosím poraďte mi.
- Dabass
- Nováček

-
Re: zlobící connectory
Tak to dovede nas_at... Asi bych vyzkoušel starší bod obnovení systému s datem, kdy bylo vše vpořádku. Kdyby to nepomohlo, kouknul bych se do správce zařízení na řadič zvuku, zda funguje jak má. Jestli ne, tak bych přeinstaloval ovladač zvuku.
- Skeleton1970
- Začátečník

-
no takový bod obnovení asi už nenajdu. protože OS je 1x reinstalovaný a ono to zlobilo už předtím a to jsem moc neřešil, ale ted když vlastně nelze použít ani jeden zdroj zvuku tak to je na h.......
jo a zvukový ovladač je třeba např. Realtek HD? já neznám zvuk já znám trošku funkce základních desek ale jinak nevim skoro nic. asi bych zůstal u těch ovladačů, pokud znáte nějaké jiné druhy ovladačů, sem s nimi
jo a zvukový ovladač je třeba např. Realtek HD? já neznám zvuk já znám trošku funkce základních desek ale jinak nevim skoro nic. asi bych zůstal u těch ovladačů, pokud znáte nějaké jiné druhy ovladačů, sem s nimi
- Skeleton1970
- Začátečník

-
sakra tak jsem zjistil že nefungují správně ani usb na té přední masce
- Skeleton1970
- Začátečník

-
no super další zjištění. takhle to kravne při delším chodu počítače a zvukové zátěži př: písniška nebo film
Prosim Vás poraďte mi
Prosim Vás poraďte mi
- Dabass
- Nováček

-
Jo taky píšeš při delším chodu... Co vytížení procesoru a pamětí? Mrkni na to do správce úloh. A jestli neběží ještě nějaký nepotřebný procesy.
Neměnil si řádově systém windows? Nehrabal se ti někdo v Biosu?
Pro kontrolu HW použij Linux - přímo spustitelné CD bez nutnosti instalace. Když ti PC poběží, přeinstaluj Windows. Osobně bych hned zrušil Partion C: a začal úpně znova. Bylo by to nejrychlejší.
Neměnil si řádově systém windows? Nehrabal se ti někdo v Biosu?
Pro kontrolu HW použij Linux - přímo spustitelné CD bez nutnosti instalace. Když ti PC poběží, přeinstaluj Windows. Osobně bych hned zrušil Partion C: a začal úpně znova. Bylo by to nejrychlejší.
- Skeleton1970
- Začátečník

-
jo díky moc za radu , ale nešlo by to v češtině?
- Skeleton1970
- Začátečník

-
nene žádný vedlejší proces nebo využití ramek tam není ten delší chod to jsem myslel teplotně jako že to nabírá na teplotě osobně si myslím že to bude integrovaná zvukovka ale co je divný že když jsem odpojil ve windowsech ten přední panel že to přestalo kravnout.
- Dabass
- Nováček

-
Hmmm... Asi to bude opravdu hw. Takhle na dálku nikdo není věštec - bohužel. Takže odborný servis, nebo zdatný kamarád tě nemine.
- Skeleton1970
- Začátečník

-
No dobře zvukovka je anistalovaná ale NEFUNGUJE protože nevím, jaký je k ní program!!!! z některého hw a sw by se člověk posr... Pomužete mi?
- Butch
- Středně pokročilý

Jestli jsem to spravne pochopil tak mas USB sluchatka s vlastni zvukovou kartou a bije se ti to s integrovanou zvukovou na desce?
Nebo je zapojujes jen audio jackem? Nejak jsem ze tveho popisu problemu nepochopil co mas za sluchatka vubec... Delaji se ruzne, klasika na jeden jack, pak dalsi pres ruzne predzesilovace, usb...
Pokud se jedna o nejakou obyc skrin, klidne bych predni vstupy a vystupy docasne vypojil a zkusil jestli vse bude fungovat na zadnich a az pak to resil. Abys vyloucil cim to je.
Ty predni konektory mohou byt nejaky zmetek ve zkratu, jestli mas nejaky obycejny case tak by to nebylo poprve...
Nebo je zapojujes jen audio jackem? Nejak jsem ze tveho popisu problemu nepochopil co mas za sluchatka vubec... Delaji se ruzne, klasika na jeden jack, pak dalsi pres ruzne predzesilovace, usb...
Pokud se jedna o nejakou obyc skrin, klidne bych predni vstupy a vystupy docasne vypojil a zkusil jestli vse bude fungovat na zadnich a az pak to resil. Abys vyloucil cim to je.
Ty predni konektory mohou byt nejaky zmetek ve zkratu, jestli mas nejaky obycejny case tak by to nebylo poprve...
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Skeleton1970
- Začátečník

-
No dobrá zvuk jsem už vyřešil koupí karty sound blaster 5.1 bulk Vx ale mám problé taký . že když s někým telefonuji přes skype tam slyší zvuky mého počítače nevíte někdo co s tím?
- Butch
- Středně pokročilý

Vsechny vstupy krome mic sundej dolu.
Melo by to pomoci.
Melo by to pomoci.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Skeleton1970
- Začátečník

-
Dobre. Tak 2 věci které chci znát.
1) vysvětli mi tvojí terminologii
2) víš jak je třeba k ATI grafice engine control center? tak jak se jmenuje program s podobnými ale zvukovými vlastnostmi k zvukovce Sound blaster 5.1 VX bulk
Díky
1) vysvětli mi tvojí terminologii
2) víš jak je třeba k ATI grafice engine control center? tak jak se jmenuje program s podobnými ale zvukovými vlastnostmi k zvukovce Sound blaster 5.1 VX bulk
Díky