K ventil. - osobne by som NB MF S1 nedával na chladič, radšej NB PK1...inak príde mi trochu blbé, že máš tam taký chladič s takými ventil. a na intake/outtake máš "shity" (nie moc dobre ventil.).
Mohol by si sa ešte pohrať s cablemanegement-om.
Moderátor: morke

Tak to potom ok, ak by bol problém tak ich uchytíš ako MF. Inak neviem či nebude problém dať ten MF dopredu - resp. uchytiť ho do toho plastu (filtru) kvôli tomu rámu.......nb pk1 mozno kupim neskor a multiframy vymenim za tie fractaly, ale tiez rozmyslam ze bude problem zasa s ich instalaciou...
To nie je zlé riešenie, ALE vyskúšaj sa s tým káblom "pohrať" - pozri zostavy TU s R3 a SS - určite sa to bude dať spraviť a nebojsa, doska sa nepoškodí.ten hlavny napajaci kabel je dost tuhy. chcel som ho tiez dat poza, ale bal som sa ze by sa nejako mohla poskodit maticna. preto uvazujem nad kupou tohto riesenia
Síce nie je to zlé, ale ak neplánuješ toľko HDD tak trochu zbytočne...keď už tak stačí (lacnejšie) http://www.tichepc.sk/Phobya-Multi-SATA ... 1012027003dalej by som chcel vymenit sata k dvdrw, ktore tam vyzera ozaj hrozne, ale k diskom ide pekne. na napajanie diskov a dvdrw by som chcel toto
Veď jasné, že všetko sa naraz nedá...ja tak isto postupne vymieňam. Inak chladič na vga nemusíš meniť, stačí vymeniť len ventil. za 120mm a uchytiť ho páskami.ver ze by som uz najradsej mal aj ssdisk,bluray a lepsi chladis na vga, ale nejde kupit vsetko naraz