Externí monitor - dualscreen na notebooku

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Xander
Začátečník
Začátečník

Externí monitor - dualscreen na notebooku

Příspěvek od Xander »

Ahoj,

Mám win7 na svém ntb a poměrně často využívám externího monitoru na rozšíření pracovní plochy, kde si různě roztahám okna. Jinde mám photoshop, jinde bridge a jinde chrome. Co mě naprosto vytáčí, když monitor odpojím, proč mi například chrome zůstává na obrazovce externího monitoru, čili mimo hlavní obrazovku na mém ntb?

Věděli byste, prosím, jak to zvrátit, aniž bych musel znova připojovat a hezky si ty okna natahat zpátky? Dal jsem přizpůsobit a vybral Identifikovat a Rozpoznat, Použít a OK, jenže nic. Furt mi to tam zůstává.

Přece neustále nebudu tahat okénka, když chci odpojit monitor ne? A dělat to ještě softwarově, čili hezky místo Rozšíření dát Jedna Obrazovka a pak teprve odpojit monitor. To mě tak drahý systém dělat nedonutí :-)
Xander
Začátečník
Začátečník

Re: Externí monitor - dualscreen na notebooku

Příspěvek od Xander »

- Aktivovat okno(např přes alt tab)
- alt + mezerník
- cz windows klávesa "e", eng "m"
- šipkou doleva nebo doprava, záleží na jaké straně je okno schované

Zajímalo by mne, jestli toto někdo ví. Anebo je na to jinej trýček.
CZDaywalker
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od CZDaywalker »

Co používám já je to, že zmáčknu Win + P, dvakrát doleva šipku a enter.
(Jelikož je roztažení 3 volba ve výběru možností, 2x doleva šipkou je volba Odpojit Projektor).

Chce to cvik a pak už to ani nepřijde.
pepeko
Nováček
Nováček

Příspěvek od pepeko »

a nebo mít aktivované okno, a win+šipku nahoru, což okno zmenší a potom 2 krát win + šipku směrem na default monitor.
2500K, Asus P8Z68, Kingstom 2x4GB, Gelid tranquillo, MSI GTX 560 Ti, Samsung Spinpoint F3 1TB, Seasonic M620W, Lancool K62, Sharkoon katody 2x blue & 2x red
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“