-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Re: -=World of Warcraft=-

Příspěvek od keistown »

Sak cim min talentu tim vic kombinaci ne ?
Uz Cata to zabijel tim ze feralum a retrakum dal kick, healeri meli 3 stejny healy atp.
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Chápu to správně, že klasické talentové stromy už nejsou a místo nich si teď hráči budou vybírat jeden ze tři spellů každých 15 levelů? Ze 71 talentových bodů ve Wotlk, přes 41 u Cataclysmu, jsme došli k vybrání 6 spellů z 18, a to tak, že vždy jen jeden ze tří? Kde jsou talenty na pasivní redukci dmg, zvýšení energy rate a podobně?

Tomu se mi fakt nechce věřit, buď jsem něco přehlédl, nebo to ještě není hotové.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

Sobo píše:Kde jsou talenty na pasivní redukci dmg, zvýšení energy rate a podobně?
zruseny,je to ted udelany tak,ze at vemes cokoliv,je to pouzitelny,nelze mit spatnej build,ciste pro deti...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Nicmene vzdycky bude build co bude mit v pve nejvetsi dps, v pvp nejvetsi utilitu, survi nebo cokoliv, takze ta snaha odstranit "cookie cutter" se jim nikdy nepovede. I kdyby zrusili uplne talenty a specy tak caster X pojede na haste, healer Y pojede na crit atd. takze vzdycky bude nejaky "cookie cutter".

Nechapu proc
a) jim tohle nedochazi
nbo
b) vymysli si tak hloupou vymluvu

edit:
Plne chapu ze to je jejich hra, jejich zisk a nemam nic proti tomu ze to takhle meni, i kdyz si myslim ze posledni dobou cim dal vic do blba, ale nechapu proc musi mit takovy hloupy vymluvy.

D3 bude lepsi kdyz singl bude online
Cim min moznosti mam tim vic kombinaci (wtf?)
ablabla bla...

Vetsina techto vyvojaru sazi na to ze jejich hra nema zadny substitut (snad to rikam dobre) a opravdu wow je jenom jeden a BF3 je taky jenom jeden i kdyz mame hodne podobnych her a na trhu se zbozim kde je naka lepsi forma konkurence by je lidi hodne rychle poslali do haje.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Co sem cetl tak to povolani mnicha pude na vsechny rasy krome worgenu/goblinu.
Mozna si to koupim a vyexpim si kung-fu orka a taurena. :-D
Mohlo by to byt celkem zajimavy.
CPU-Ryzen 7800X3D, MB-MSI X670E Tomahawk, RAM-64GB 6600mhz CL32@6400mhz CL30, GPU-RTX 4080Super 16GB, ZDROJ-Seasonic GX 850W, Monitor-LG OLED C1 48"
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

CPU-Ryzen 7800X3D, MB-MSI X670E Tomahawk, RAM-64GB 6600mhz CL32@6400mhz CL30, GPU-RTX 4080Super 16GB, ZDROJ-Seasonic GX 850W, Monitor-LG OLED C1 48"
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

WoW Lost 800k Subscribers, down to 10.3M
Activision Blizzard latest earning call revealed that World of Warcraft lost another 800,000 subscribers last quarter,
following the loss of 300k subscribers announced last quarter and 600k loss from the quarter before that.
This brings us to 1.7 million subscribers lost in the last 3 quarters. Some things they made note of on the call:

Most of the subscriptions were lost in China.
There is normally an increase in subscriptions around December.
The decreased profit came from all of the games in development and no launches occurring.
There will be at least two major releases next year.

http://www.mmo-champion.com/content/

Ať už tu píčovinu zruší! 8-)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Me skoncilo predplatny vcera a nehodlam prodluzovat, takze count me in.
Po 5ti letech hrani fakt nejnudnejsi obdobi. Neni vubec duvod to hrat ted. Content nuda, expit neni temer co, pvp uz taky nuda...
Kazdej patch pridava neco, co uz tu 100x bylo jen se zmeni skin.

Snad datac prinese krome pandiho sveta neco noveho neokoukaneho, jinak to vidim blede... Mno mozna se jim zase zvednou pocet predplatitelu zakaznici z Ciny, az pridaji pandy :-D

Ac jsem fanda wowka a hraju na ofiku od roku 2006, tak doufam ze GW2 a SWTOR wowku nakope zadek a v Blizzu zacnou premyslet proc jim odchazeji lidi....
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Myslím že ať je hra sebelepší, není v lidských silách udržet pořád tolik lidí několik let v kuse pořád hrát jednu a tu samou hru. Nakonec si člověk uvědomí, co všechno jiného si nestihl během těch pár let zahrát. A co se týče GW2 a SWTOR, už aby to vyšlo!.
Shakall605
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shakall605 »

spajdr píše:Myslím že ať je hra sebelepší, není v lidských silách udržet pořád tolik lidí několik let v kuse pořád hrát jednu a tu samou hru. Nakonec si člověk uvědomí, co všechno jiného si nestihl během těch pár let zahrát. A co se týče GW2 a SWTOR, už aby to vyšlo!.
Přesně tohle jsem si řekl po 7mi letech hraní, zkončil jsem stím cca v květnu, do této doby jsem projel snad všechny hry co jsem chtěl hrát + ty co vyšli a už zase nemám co dělat a ještě to že bratr teď wowko pořád kalí a mě ten zabiják čásu, tak mooc láká... :nervous:

PS: asi si ho na vánoce předplatím :-D
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Hrajete to jeste nekdo? Samozrejme myslim oficialni servery.
Me skoncilo predplatny v listopadu. Pak vysel ten patch 4.3 jehoz obsah se da udajne dohrat za 14dnu az mesic(zalezi jak je sikovna guilda a lidi v ni) a zase neni co delat. To by me zajimalo co hodlaji v Blizzu delat do pandiho sveta.
Se jim na to kazdej vykasle. Co znam lidi osobne i pres forum guildy, tak snad prestali hrat uz uplne vsichni. Vypada to na nejvetsi krizi za vsechny ty roky.

Osobne me nelaka se vubec vracet, mozna si koupim datac abych se mohl podivat jak to dojebali, ale jeste rozhodnutej nejsem.

Jestli bude GW2 pecka jak se tvari tak zbytek MMO udela paaaa paaaaa :-D
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Dostal jsem od kamose 10 dni. Logl jsem huntera co ma nejaky shitovy modry pvp gear (85) a sel jsem do bg. Prisel retri 50k templar prisel mag 60k frostbolt. Hunter dava crity za 6-12k. Tak to by asi neslo. Lognu DK, ma 4k resil, gear docela ujde. Dava 30k froststrajkem atd. Bavilo me to 3 minuty, pak jsem to zas vypl. :lol: Je to pro me mrtvy.

GW2 mozna koupim, na vyzkouseni, ale trailer se chlubil necim co na prvni pohled nebylo moc pravdivy - responsivni kontrola nad charem. A diky tomu u me docela failuje SWTOR. Tak nevim.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Chtel bych MMO, kde se clovek muze zabavit i sam nebo treba jen ve dvou s kamosem, aby nemusel resit dalsich 8 nebo 23 lidi a idelane nepotreboval guildu kde to treba ze zacatku vypada ok, ale pak se stejne nabere plno neandrtalcu jen aby se neco slozilo a pak se i z toho guild chatu dela cloveku blbe. Mam takovou zkusenost. Zakladali jsme guildu s kamosema, bylo nas sotva deset.
Dost casto jsme se neslozili na 10men, pak se nabralo par lidi a porad ok, uz jsme davali 10men Ulduar a pak TOcko.... Ale dost kamosu prestalo hrat behem progressu ICC (at uz kvuli RL nebo ze je to uz prestalo bavit) a v guilde to za chvili byl samej neznamej clovek az nakonec nezbyl skoro nikdo s kym by se dalo normalne bavit. Plno lidi se joinulo ke guilde jen aby nabrali gear a ostatni je nezajimalo. A ruku na srdce, je to o lidech. Gear vem cert.
Tak jsme v Cataclysmu s jednim znamym hrali uz jen areny. Raid jsem byl s guildou asi jen 5x za cely Cata. Ani to pvp uz nebylo ono, expeni osmeho chara uz me take zacalo nudit.

Trochu to odporuje MMO logice, ale chci se lognout hrat pro radost a ne se za necim honit.
Relax, neresit prdiky ostatnich, nejaky dkp sracky nebo kdo dela komu oficira atd...

Doufam ze tohle nebo alespon cast z toho mi GW2 nabidne :-)
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

Butch píše:Chtel bych MMO, kde se clovek muze zabavit i sam nebo treba jen ve dvou s kamosem, aby nemusel resit dalsich 8 nebo 23 lidi a idelane nepotreboval guildu ...
jediny takovy mmorpg ktery znam je ragnarok online,kterej je "vydrenej" do posledniho detailu co se tyka RPG gameplay (samozrejme vzhledem ke stari hry),ale dnesni hrace urcite bavit nebude (specificka grafika a HC gameplay,velmi drsne oddeluje zrno od plev)
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
H2SO4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H2SO4 »

Plno lidi co remca a skoncej s placenim se driv nebo pozdeji vrati,zkusej jinou MMO,zjistej ze to WoW je preci jen za ty leta uz vychytanejsi a po mesici,dvou je to prestalo bavit a jsou zpet u WoW 8-) Osobne to hraju uz od bety,posledni roky uz hodne odpocinkove ale porad je to dobra hra za par kacek.
CPU:i9-13900K | MB:ASUS ROG Maximus Z790 HERO | VGA: Asus 4090TuF OC | ram:2x32GB 5600Mhz | SSD:850pro 128GB + evo 1TB | Audio:Creative Titanium | Repro:Z-5500 | MONITOR: QLED55" 4K | Case:Corsair 1000D | zdroj:EVGA Supernova 1300W | os:Windows 11
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Coz je docela nestastny, ze je vlastne jenom jedno mmo ktery drzi urcitou uroven (po strance provedeni, ne obsahu).
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Butch : no já bych na tvém místě zkusil SWTOR, na spousty misí si vystačíš sám a občas vezmeš kolegu na nějaké heroic 4 mise, tzn. včetně společníků. Pokud tě bavil KOTOR nebo Mass Effect, tak tím tuplem tě to bude bavit. Dalo by se říct že platíme za single player hru převážně, ale je tam i ten crafting a na 50tce i těžší variace dungeonů, takže je toho dost co dělat.
Dithius
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Dithius »

jedina hra ktera by mě bavila jako MMORPG po X letech hraní WoW je ta co by byl vlastně Dragon Age I. a za každou postavu by hral kamarád/ někdo ale byly by tam nějake dve nebo 3 frakce
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D, IF 2066 MHz; MB: ASROCK B650E TAICHI Lite; RAM: Trident Z5 Neo 32GB 6200MHz CL30-38-38-28-68-48-1T (GearDown Disabled); GK: AMD Radeon RX 6950 XT; SSD: Kingstone KC3000 2048 GB; PSU: Corsair RM1000; Case: Thermaltake Core P5; Rad: Alphacool NexXxoS Monsta 560mm; Block: EKWTB Quantum Velocity (Fully black Nickel base); Pump: EK-DDC + acetal top; No exp-reservoir; OS: Custom Fedora 41 (installed ground UP from cmd nonGUI).
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

H2SO4 píše:Plno lidi co remca a skoncej s placenim se driv nebo pozdeji vrati,zkusej jinou MMO,zjistej ze to WoW je preci jen za ty leta uz vychytanejsi a po mesici,dvou je to prestalo bavit a jsou zpet u WoW 8-) Osobne to hraju uz od bety,posledni roky uz hodne odpocinkove ale porad je to dobra hra za par kacek.
Neco na tomhle pravdy bude. Kdyz jsem si dal od wowka treba na dva mesice pauzu, zase jsem pak z chuti pokracoval v levelovani altu a obcas zase i nejaky dung. Je fakt ze clovek uz to ma tak zazite, ze pokud chce nejakou instant akci, staci si zaplatit a hrat.
Idelane pokud ma par irl kamosu co to jeste porad hraji. Daji dung dopohody a nemusi se tam trapit s pug ocasama.

Taky to asi pak udelam az prijde datadisk, koupim a uvidim. Vykaslat znovu se na to muzu kdykoliv.

Spis je blbe to ze wowko ma silene vykyvy. Proste stabilne ten content nestihaji udrzovat dostatecne zabavny a motivujici.

Za ty prachy co jim jdou by neco navic proste pro to aby to bylo zabavnejsi snad udelat mohli. Kdyz si vezmu ze treba 10 000 000 predpatitelu jim zustalo(jako ze jich je vice), porad je to silena suma 3 miliardy mesicne jestli dobre pocitam pri prumernych poplatcich kolem 300Kc/mesic.

Jeden vetsi patch co prijde za cas ma akorat nasledek za to ze vyhazu gear a naberu novy.
Dungy jsou +/- o tom samym.

Kdyz si treba vezmu Minecraft industrial mod, prijde mi to 1000x vice tvurci.
Proste kdyby treba ve wowku si clovek mohl udelat svoji vesnici(pro guildu), svetnici(pro sebe), neco proste sveho na cem se vyblbne a ne 100X recyklovane neco co uz tady bylo.
Ta suma co Blizz vybere mesicne je astronomicka, a to co za ni hraci nabizi mi prijde na dnesni dobu proste malo. Byt jen to ze desing brneni je jak za krale klacka, nejsou schopni ani najmout sikovne grafiky na vyrobu neceho noveho. Radsi zrecykluji stary model a daji tomu jinou barvicku.
To je fakt k smichu.
Je jasny. Nikdo nikoho nenuti to hrat. Spis me to mrzi, clovek tomu venoval hodne casu a chtel bych aby to treba melo nejaky efekt, byt jen virtualni. Jenze clovek chvili nehraje a je treba gearem uplne mimo. Pracne neco farmi, vyjde datac a vse nahradi hnusnejma zelenkama co vypadaji jak kusy hadru. Tohle je podle me trochu malo no.
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

jo s tim vlastnim domem by to nebylo spatny, neco podobneho jsem zazil na freecku, kde jsem zacinal ale tam bylo par lidi. Nedovedu si predstavit kam by se vsichni vesli. Jasne slo by to udelat instancovane, ze bys jako guilda prisel na planinu kde nic nevidis ale jina guilda by tam mela treba hrad, jako tomu bylo v AOC, ale nastane tady problem s instancovanim, ktere je dle me pro MMORPG problematicke. Viz treba summoning portal v ICC, kde byl problem sehnat par lidi, kteri se vubec vidi.

Jinak jako staly hrac od TBC jsem po prichodu Cata po cca 3 mesicich prestal hrat (kdyz prestaly byt HC dungy dost HC diky gearu a nerfum, a raidy uz zacaly byt rutina) a musim rict ze mi to docela chybi. Je mi jasny ze bych u toho zase vydrzel, ale proste uz nemam s kym to hrat a solo to je jen 1/3 zabavy. A cim dyl to nehraji tak tim min mi to chybi. Clovek si ale musi najit jinou zabavu, takze u me to zkoncilo s BF3 a Starcraftem II, ale ve vysledku u toho clovek stravi min nez polovinu casu, takze parada... Hlavne doufam ze to nekdo z kamosu nezacne hrat, jinak jsem zase v tom...
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB @ 1800MHz/0,825V > 170W SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“