Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
Frostys
Začátečník
Začátečník

Re: Battlefield 3

Příspěvek od Frostys »

Mně se zdá, že se ta hra downgraduje sama. Že to třeba před měsícem vypadlo líp, než dneska. Nebo snad byl "patch" o kterém nevím?
Třeba miluju, když jsem v heli (nj, už jsem s tím asi trapný :D) a pilot střílí rakety a dá mi Teamkill, když sedím jako Gunner :D
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Mne stvou ty samovrazedne kamikaze nalety letadel,kdyz jsem v heli, pricem se mi nepocita zabiti nepritele. Nebo jak mne po doteku srazi k zemi-coz nekteri vyuzivaji, kdyz nevi co,tak na mne najede :x

Ja bych to postihoval, kazdy fyzicky kontakt nejakym hezkym malusem,po nazbirani 10 "kontaktů ban na letadla a heli na tyden. Hned by se chovani mnohych zlepsilo...
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Kktina je, že jim to mnohdy nic neudělá. Myslím, že už ale opravili to, že to stíhačce nezapočítá kill a vám to dá jen sebevraždu. Teda aspoň při opravdovém nárazu, když vybouchnou oba stroje.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

To "taranování" stíhačkami mně, jako pilota heli, občas taky pěkně štve :(
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spalovac_mrtvol »

Ale tak je to normální bitevní strategie :) To je jak když někoho přejedu s tankem
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Spalovac, strategie? Jako kuli jednemu zabiti(resp 2 v helin) vyhodit do luftu stroj za 50mil. USD?
To je jenom vyuziti slabin hry. Neakceptuji co je mozne je i ferove. Proc se bojuje proti kempovani?To pote delejme taky jako soucast strategie
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ŠakaL »

Nektery ty sebevrazdy sou fakt k po..... a vcera se mi stalo ze sem se po killu nemoh dostat zpatky do hry,odpocitavani se seklo na "4" a neslo nic delat jen se odpojit z pulky hry :lol:
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
pekelnik
Nováček
Nováček

Příspěvek od pekelnik »

durod píše:Mne stvou ty samovrazedne kamikaze nalety letadel,kdyz jsem v heli, pricem se mi nepocita zabiti nepritele. Nebo jak mne po doteku srazi k zemi-coz nekteri vyuzivaji, kdyz nevi co,tak na mne najede :x

Ja bych to postihoval, kazdy fyzicky kontakt nejakym hezkym malusem,po nazbirani 10 "kontaktů ban na letadla a heli na tyden. Hned by se chovani mnohych zlepsilo...
přesně... totálně mě rozseká, když letím s transportním vrtulníkem, nejednou se objeví k*kot se stíhačkou a "šťouchne do mě" (to bych jako ještě bral), ale okamžitě mi vybuchne helikoptéra - ani nestačím zařvat "ven! ven! ven!" a co se mi neobjeví "střelba do vlastních řad nebude tolerována" a třeba 3x team kill... jakto??? to začínám vždycky "týct" :(
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

Pouzivanie bumper car - myslim stihacky s vedomim ze vies ze oni dostanu suicide/kill od teba a ty prezijes nieje ziadna strategia ale vyuzivanie exploitu ktora tato zabagovana hra poskytuje. Pride mi to absolutne trapne ked chutak heli pilot ktory sa musi obavat uplne vsetkeho (tanky, pechota, teren, stihacky, ostatne heliny, aacka atd atd) sa snazi vyhnut kanonu zo stihacky nejakymi manevrami a chudak pilot sa na to vykasle a proste len do neho narazi a on prezije - helina dead. Trapne...
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Ámen :(
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

DICE mě svým testováním Battlefieldu 3 udivuje čim dál tim víc. Už to bude pomalu 7 let co vyšel BF2 a jeden z prvních bugů se řešilo, že Blackhawk se nedá prakticky sestřelit když ho zevnitř opravuje Engineer. Takže to byla létající pevnost, která kosila vše. A co tu máme po 7 letech?! Ano, VENOM, který je silný jako prase, během chvíle roztřílí stíhačku, vrtulník a když ho někdo opravuje tak nejde prakticky sundat :-) nechápu.....
GaGy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GaGy »

dnes sem lítal se stíhačkou.. Už mám raky stealth tak je spokojenost .. nejhorší bylo sehnat navaděcí rakety ,pak už to jde...

Ale všiml jsem si nedodělávky.. Protože nechodím WSAD ,ale RFDG tak mám problém s MAV ,který když zapnu tak je na standartním CFG ... :x
9800X3D - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │Lian Li LANCOOL 217 │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

durod píše:Mne stvou ty samovrazedne kamikaze nalety letadel,kdyz jsem v heli, pricem se mi nepocita zabiti nepritele. Nebo jak mne po doteku srazi k zemi-coz nekteri vyuzivaji, kdyz nevi co,tak na mne najede :x

zas ber to, ze helinisti dokazou ostatni pekne sr*t. :roll:

to ecm by totiz meli nerfnout. bez toho bys byl v heline krapet nekde jinde :wink:
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Opravdu záleží jaká banda se na serveru sejde. Bohužel jsem teď zažil, že tým v kterém jsem hrál na Firestormu tak totálně nezvládal nic, ale tuplem nic. Chaoticky všichni pobíhali všude možně, neschopnost udržet jedinou vlajku natož zabrat navíc v celém týmu byl jediný squad o 3 lidech!!!! Byl to 48 server. Horší hru jsem nikdy nezažil. To že někdo vezme helinu, letí 5 metrů nad zemí mezi barákama tak to ani komentovat nebudu, můžete hádat jak dlouho asi ještě lítal :-) mohli bysme tu psát do alelůja. Musíme se modlit, aby šmoulové z DICE udělali plno záplat. Ale alfa verzí bych to asi nenazýval, ta hra víceméně funguje :mrgreen:
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

stejne fungovala treba alfa stalkera :roll:
Genital
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Genital »

Vetsina problemu co zde popisujete se vyskytuje kdyz hrajete v normal modu.Malem sem se posral kdyz sem do toho vojcla napral 10 ran ze scaru nez chcipl,v hc staci 1-3 rany a to i na dalku.Taky sem si vsiml jak je to vsechno spomaleny-beh,rakety,rychlost kulky-strasna demence,este ze tam je hc mod,bez nej by BF3 stal za uplny hovno.A z toho stupidniho autohealu a opravovani mam taky dost..
Obrázek
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Pravda, HC je úplně jiná káva :)
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Tak ještě, že jsem Normal mód hrál možná tak 10 minut, mi stačí vztekání u HC :-D
iOioo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iOioo »

Genital píše:Vetsina problemu co zde popisujete se vyskytuje kdyz hrajete v normal modu.Malem sem se posral kdyz sem do toho vojcla napral 10 ran ze scaru nez chcipl,v hc staci 1-3 rany a to i na dalku.Taky sem si vsiml jak je to vsechno spomaleny-beh,rakety,rychlost kulky-strasna demence,este ze tam je hc mod,bez nej by BF3 stal za uplny hovno.A z toho stupidniho autohealu a opravovani mam taky dost..
kiežby spravili HC ako bolo v BC2 :)
to že hráč padne skôr v HC je rozdiel v zdraví tj. 60% oproti normal nie v damage
nejaký zdroj info že by v HC sa behalo rýchlejšie ? tak isto rakety že sú rýchlejšie a náboje ?
autoheal je blbosť to uznávam ale na šťastie už lepšie poriešený ako v BC2
pre mňa v HC hlavný nedostatok minimapa a fungujúci 3D spot aj keď je vypnutý
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Všimnul jsem si jisté "změny" u černý loadovací obrazovky. Začala se mi vyskytovat už jen u serverů, kde rotujou mapy (konkrétně z přechodu na jinou mapu). Server, kde se jede jedna mapa, mužu hrát do haleluja bez problému. Bylo to tak od začátku nebo jsem si toho všimnul až teď?
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“