2 zvukové zdroje najednou???

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
flatlandtom
Nováček
Nováček

2 zvukové zdroje najednou???

Příspěvek od flatlandtom »

Mam problem mam repro Logitech Z cinema, a chtěl bych ještě jedny repra koupit bud klasicky na jack nebo usb, ale když je píchnu do pc, tak všechen signál žerou logitech a nefungujou, myslíte že další zvuková karta nebo další repro přez usb by tento problem vyřšilo??? diky
ÿthren
Začátečník
Začátečník

Re: 2 zvukové zdroje najednou???

Příspěvek od ÿthren »

Tak nám upřesní na co to vlastně chceš takhle používat? jse to nějak nepochipil, proč bys to dělal.
myslíš jako když to rozdvojíš přez http://www.czc.cz/rozdvojka-jack-3-5m-2 ... 48/produkt
flatlandtom
Nováček
Nováček

Chtěl bych mít zapojené Logitech Z cinema přez USB a ještě jedny repro přez jack do pc, ale pokaždé hrajou jen jedny, protože windows 7 dá na výběr jen jeden zdroj zvuku. Nevím jak udělat by hráli oba dva zdroje
ÿthren
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ÿthren »

jo jako abys měl takové 4.něco :)
no nevím popravdě jestli to nějak softwarově jse řešit aby to win7 posílal do obou zvukovek zároveň. Ale řeším by bylo kopit kabel Jack-Jack (snad v každém elektru) a do těch logitechů to napíchnout do vstupu pro připojení mp3 přehrávače (AUX). A pak podle toho jakou máš zvukovku, jestli zvládá více reproduktorů (5.1 a pdobně), tak jedny připojíš do konektoru pro přední reproduktory a druhé do konektoru pro zadní reproduktory. pokud máš jenom noťas tak přikoupíš ještě tu rozdvojku, na kterou odkazuju výše. nic jiného mě nenapadá.
Ještě se můžeš podívat na netu po řešení problému jak windows donutit aby zvuk posílal do dvou zvukových karet (jsem líný se podívat), což by taky vyřešilo ten problém ale určitě bys neměl prostorový zvuk(přední a zadní reproduktory by hráli uplně to samé). Jelikož ty logitechy se v tom připojení USB chovají jako zvuková karta.
flatlandtom
Nováček
Nováček

jasné no, na netu jsem nic nenašel právě , a hodně lidí píše že ta rozdvojka prý neudělá kvalitní zvuk, že přez ní to stojí za hovno, proto jsem ji rovnou zavrhl a hledal další možnosti no
ÿthren
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ÿthren »

to popravdě nevím kde vzali, jo možná to udělá nepatrý rozdíl u nějakých hi-end věcí ale to téhle kategorie ty logitechy zdaleka teda nespadají, takže bych neváhal. Spíš bych si dal bacha aby ten kabel Jack-Jack měl nějakou kvalitu a byl slušně stáníněný. A to budeš živit z noťasu? jelikož snad i u kazdé i integrované zvukovky by to nebyl problém zapojit jako 4.něco bez té rozdvojky.
Mr Lucas
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr Lucas »

Rozdvojku používam u podobného repra a kvalita zkuku je stejná, jako bez ní.
... Don't give the noise a chance ...
ULN PC: MB: Asus P8P67 B3 CPU:Core i5 2500K / 4,5GHz@1,3V - passive cooled by Phanteks PH-TC14PERAM: Kingston HyperX Genesis Grey 8GB 1600MHz GPU: Sapphire HD 6850 775/4000MHz@0,975V cooled by Accelero S1 + 2x Noiseblocker PL1 (380-700rpm) SSD,HDD: Crucial M4 64GB + WD Green WD20EARS in Silentmaxx HDD Silencer PSU: Enermax PRO82+ 385W cooled by Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) CASE: Cooler Master Cosmos II - Silent mod with two exhaust fans - rear Noctua NF-A14 ULN (400-700rpm), top Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) + 2,5-5cm soundproofing material Gumex Type 500, Type 503, Type 505 AUDIO: Onkyo Wavio SE-200PCI -> Yamaha RX V559 -> Eagle Cable Silverline -> Yamaha NS 777, NS 444, NS 333 + Velodyne EQ-Max 12 LCD: 27" Asus VE278Q + 50" Philips 50PFL5008K/12 with Ambilight
cj0
Nováček
Nováček

Příspěvek od cj0 »

mám podobný dotaz, chci aby mi ze dnou výstupů hrálo to samé, u starého pc s win XP to šlo (podporoval to SW od realteku - po připojeni jacku vyskočilo okno a mohl jsem si vybrat jak se daná zdířka má chovat). ted u new pc s win 7 je SW novej a nepodporuje to nebo jsem na to nepřišel jak to nastavit, každá zdířka má svou pevně danou funkci.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“