Pěkný den,
moje grafická karta GeForce GT 520 nemá v základu možnost taktování jádra. Vím, že u mojí staré grafické karty GeForce 6600 šlo taktování "odemknout" jednoduše pomocí provedení úpravy v registrech.
Na internetu jsem si našel, že nVidia vydává jakýsi balíček "nVidia performance", který taktování umožní.
Nicméně, po instalaci tohoto prográmku se mi pc začal hned po startu restartovat a pomohlo až přes nouzový režim odstranění všech souborů s "nVidia performance" a zápisů do registru.
Netuší někdo, co s tím? Popř. jak jednoduše umožnit taktování karty?
Děkuji všem předem
GeForce GT 520 a taktování
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
GeForce GT 520 a taktování
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
- Kyselinka
- Začátečník

Re: GeForce GT 520 a taktování
V com si skusal taktovat? A co hovori MSI Afterburner?
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Právě že jsem to netaktoval zatím vůbec - ani jsem neměl možnost. A MSI Afterburner - to neznám, ale - není to jen nějaká utilita pro desky MSI?
Díky
Díky
- Alfajk
- Začátečník

-
ne,je to soft pro taktovani grafickejch karet,jakejchkoliv
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
díky za tip, nicméně - vynořil se další problém : http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 938f63edc9
- lopkis
- Nováček

-
zdarec, když mi pošleš na mail bios te karty tak ti pošlu OC biosElCon píše:Pěkný den,
moje grafická karta GeForce GT 520 nemá v základu možnost taktování jádra. Vím, že u mojí staré grafické karty GeForce 6600 šlo taktování "odemknout" jednoduše pomocí provedení úpravy v registrech.
Na internetu jsem si našel, že nVidia vydává jakýsi balíček "nVidia performance", který taktování umožní.
Nicméně, po instalaci tohoto prográmku se mi pc začal hned po startu restartovat a pomohlo až přes nouzový režim odstranění všech souborů s "nVidia performance" a zápisů do registru.
Netuší někdo, co s tím? Popř. jak jednoduše umožnit taktování karty?
Děkuji všem předem