ahoj, vlastnim tyto repro necely pulrok a trapi me problem s RFI (Radio Frequency Interference)
podarilo se mi odstranit veskery ruch, ktery jsem slysel pomoci traficka HD400, nicmene radio zustalo a dost me to rusi, hlavne pri tichych scenach..
Na cizojazycnych forech jsem se docetl, ze je to zpusobene - skoro urcite - LED na bednach, ktere funguji jako antena, takze po jejich odpojeni by melo radio uplne zmizet..
ja bych chtel vedet :
JAK postupovat ?
- abych repro neposkodil
- abych neprisel o zaruku (aby se LED daly pripadne opet zapojit)
- jak je odpojit - nevim jak to uvnitr vypada - pripajene ? pripojene ? .. nevim
Pokud nekdo mate zkusenost s tim, co chci udelat a nejlepe s temito repro tak prosim "navod" jak pro uplnyho amatera - pro jistotu, nechci ty repro znicit a nikdy jsem nic podobneho nedelal
za normalnich okolnosti bych je odvezl do obchodu, kde jsem je koupil ale momentalne mam repro uz nejaky cas 300km od sveho puvodniho bydliste, takze to neni mozne..
predem diky za vase tipy a nazory..
Behringer B2031A Truth problem RFI (radio), jak odpojit LED?
Moderátor: CageJ
- BiG_Father
- Začátečník

- ŠakaL
- Začátečník

Re: Behringer B2031A Truth problem RFI (radio), jak odpojit LED?
Hod to na avmanii,tam ti s tim urcite nekdo poradi.O tehle Behringerech se to vi..asi si nekde blizko vysilace.
/aha,uz to tam vidim.S timhle ti neporadim.
Ale vzpomel jsem si ,zes tam mel nekde topic s HD400.Nebo ses tam nekde o nem zminoval,kdybys vedel dej mi prosim link.Mam podobnej problem s rusenim pri vyssi hlasitosti na monitorech.
/aha,uz to tam vidim.S timhle ti neporadim.
Ale vzpomel jsem si ,zes tam mel nekde topic s HD400.Nebo ses tam nekde o nem zminoval,kdybys vedel dej mi prosim link.Mam podobnej problem s rusenim pri vyssi hlasitosti na monitorech.
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
- BiG_Father
- Začátečník

jj tam jsem psal.. ale nikdo nic :/
delali mi to i v praze i v olomouci
v praze jsem mel nejaky cizojazycny radio a tady mi hraje fajn radio..
kdybych aspon vedel co a jak, na google jsem nic nenasel, bojim se do toho lizt.. abych to nepos..
S tim trafem jsi to myslel jak ? Mam ted to micro HD400 hum destroyer.. Taky jsem mel ruzny jiny ruseni a diky tomu trafu to zmizelo ale to radio tam visi furt, pac to neni problem v zapojeni beden ale asi v tech antenkach v podobe LED.
Stalo me to i s dalsima kabelama asi 1200..
delali mi to i v praze i v olomouci
kdybych aspon vedel co a jak, na google jsem nic nenasel, bojim se do toho lizt.. abych to nepos..
S tim trafem jsi to myslel jak ? Mam ted to micro HD400 hum destroyer.. Taky jsem mel ruzny jiny ruseni a diky tomu trafu to zmizelo ale to radio tam visi furt, pac to neni problem v zapojeni beden ale asi v tech antenkach v podobe LED.
Stalo me to i s dalsima kabelama asi 1200..
- ŠakaL
- Začátečník

Jen sem si chtel precist tvoje zkusenosti s tim,a jestli to nijak neovlivni kvalitu zvuku.
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
- BiG_Father
- Začátečník

rekl bych, ze zlepsi, vzhledem k tomu, ze zmizi ruch.. (krom radia teda)
doporucuji sehnat to traficko a nejaky seriove delany kabely, ne na zakazku, vyslo me to zbytecne draz.. usetril bys tak 3-4 stovky
doporucuji sehnat to traficko a nejaky seriove delany kabely, ne na zakazku, vyslo me to zbytecne draz.. usetril bys tak 3-4 stovky