Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
Vokys
Začátečník
Začátečník

Re: Battlefield 3

Příspěvek od Vokys »

tak jsem mel ati 4850 a slo mi to bez problemu / sice pomalu ale nepadalo to/ ted jsem tam dal nvidiu 560 a hned jsou problemy. vyhazuje me to ze serveru viz tento problem http://battlelog.battlefield.com/bf3/cz ... 839828775/
wokna jsou novy.
i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P8P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

eLPeCKo píše:Zdarec, dnes mně v BF3 laguje každý server, některé mně kickli za příliš vysoký ping...
Má tady někdo podobný problém ?
Lagují mi i servry, které vždy fachali bez problémů a vše vypadá v pořádku...
Napadá mně jenom problém na straně UPC nebo BF3(Origin).....
Zkusils jakej mas ping?
eLPeCKo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od eLPeCKo »

Mno asi po dvou hodinách to začalo šlapat z ničeho nic, zjevně nějaké UPC problémy........
A pingy jsem měl příšerný, ale jenom na BF3 na Crysis 2 a BFBC2 bylo vše ok :roll:
CPU: Core i9 7900X + Be quiet Dark Rock PRO 4, MB: ASUS ROG RAMPAGE VI APEX, RAM: Corsair 3200MHz 4x8 GB, GPU: ASUS RoG STRIX 1080Ti,
PSU:
Seasonic Prime 850W, Case: Be quiet! Dark Base 700, HDD: Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB,
LCD: Dell U2515H, Zvuk: Creative X7 + Creative EMU XM7
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Co dela presne MAV? Muzete prepinat do infra a tim spotovat nepratele pro jine?
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

spotuje lidi a techniku a je schopne nicit radiomajaky, detektory pohybu a soflamy na dalku. dal s nim muzes pri rychlem narazu zabijet vojaky
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

Flegy píše:spotuje lidi a techniku a je schopne nicit radiomajaky, detektory pohybu a soflamy na dalku. dal s nim muzes pri rychlem narazu zabijet vojaky
+ este aj helikoptery a stihacky ked to dobre nacasujes :-D. Spotuje to aj automaticky ked sa nepriatel hybe rychlejsie ako keby bol skrceny. Spotnut ho mozes aj ty.
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

jen škoda že se tou střelou kterou sundáváš soflam atp. nedají strílet i vojáci :mrgreen:
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

jj, jak pise nerboard, to jsem zapomel. heli jde na jednu ranu k zemi, ale musis se trefit do rotoru
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spalovac_mrtvol »

Tak sem zase jednou zkusil heliny a musim říct že ve venomu sem měl víc srandy než ve všech viperech dohromady, měl sem plnou posádku a letěl nad nepřátelským územím, takže mela jak sviňa. Oba kulomety jely bez přestávky, lítal jeden kill za druhým, z obou boků my pršely vodopády jisker jak dva inženýři nonstop opravovali a díky tomu sem polikal nepřátelské stingery a AA palbu jako bonbony
Smutné bylo že nakonec nás nesundala nepřátelská palba ale pouze do nás strčila raketa a otočila nás na střechu takže sem měl 5 team killů:(
xtron
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xtron »

největší demence je zabíjet pomocí MAV fakt ty hňupy nechápu co je na tom baví
mikecv
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikecv »

je to prdel, protoze to neni nic tak jednoduchyho... a kdyby se lidi hejbali, tak mav je jen tak netrefi :wink:
desktop
Xenon X5675 6/12T@4,2Ghz 12GB DDR3 1600; AMD Asus HD7950@1100/7000; Kingstom HyperX 120GB SSD; WD 1,5TB BE, 2*Samsung Green 1,5TB, SB X-FI Titanium HD; Corsair HX620; LG W2600HP; Logitech G510 + G600
laptop 1
Acer V15 Nitro black i7 4720HQ; 16GB Ram; NV GTX960M; 120GB SSD M2; WD 1TB + 2TB WD Ultra metal
laptop 2
XMG 502(CLEVO P150EM) i7 3920XM; 16GB Ram; 250GB SSD EVO 840PRO; GTX680M 4GB; BD-DVD
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Nerboard píše:+ este aj helikoptery....
A ja se divim,ze proc se "to" ke mne snazi dostat a nahani me :lol: , jakoze neco strili? Nebo zabiji "kamikaze" stylem do rotoru?

Kdyz znicim soflam nebo MAV, hned jej ma dotycny k dispozici, nebo az po respawnu?
Vokys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vokys »

ping mam dobry. tam bych problem nevidel
Red Devil píše:
eLPeCKo píše:Zdarec, dnes mně v BF3 laguje každý server, některé mně kickli za příliš vysoký ping...
Má tady někdo podobný problém ?
Lagují mi i servry, které vždy fachali bez problémů a vše vypadá v pořádku...
Napadá mně jenom problém na straně UPC nebo BF3(Origin).....
Zkusils jakej mas ping?
i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P8P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spalovac_mrtvol »

durod píše:
Nerboard píše:+ este aj helikoptery....
A ja se divim,ze proc se "to" ke mne snazi dostat a nahani me :lol: , jakoze neco strili? Nebo zabiji "kamikaze" stylem do rotoru?

Kdyz znicim soflam nebo MAV, hned jej ma dotycny k dispozici, nebo az po respawnu?
Maj jen jeden ale můžou si vzít další ze supportkrabky
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

kurna,kdyz to vemu,tahle hra je tak promakana,kdyby se hralo teamove, je to bomba. Napr. soflam+jevelin + support na zasoby, nebo v tanku CITV + navadene strely+ kulometcik by to zametal kolem a opravoval vehicle . Ale to by muselo byt ohodnocovani upravene jinak, kdyz se nebudou killy delit mezi vsechny tri dotycne, nikdy to tak nebude :( , tech 20b kill nenahradi.....

Dtto ja v heline, laser painter je super uzitecna vec pro spolubojovniky, ale to bych musel ozelet velmi ucinny upgrade "Guided rockets" mam z neho jako pilot 80% killu nebo znicenych vozidel,jinak bych netrefil na stredni vzdalenost ani vrata od stodoly. Kdyby jsem mel za laser pointer co druhy kill, zacnu jej pouizvat vice....
xtron
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xtron »

když na mapě lítá deset MAVů tak jen kroutím hlavou a radši se odpojím protože taková hra stojí za houby. být někde zalezlej na spawnu a zabíjet tím haha epicfail
mikecv
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikecv »

vzdyt to muzes jednoduse sundat, asi lamis se sniperkou , njn :lol:
desktop
Xenon X5675 6/12T@4,2Ghz 12GB DDR3 1600; AMD Asus HD7950@1100/7000; Kingstom HyperX 120GB SSD; WD 1,5TB BE, 2*Samsung Green 1,5TB, SB X-FI Titanium HD; Corsair HX620; LG W2600HP; Logitech G510 + G600
laptop 1
Acer V15 Nitro black i7 4720HQ; 16GB Ram; NV GTX960M; 120GB SSD M2; WD 1TB + 2TB WD Ultra metal
laptop 2
XMG 502(CLEVO P150EM) i7 3920XM; 16GB Ram; 250GB SSD EVO 840PRO; GTX680M 4GB; BD-DVD
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Vokys píše:ping mam dobry. tam bych problem nevidel
Jak si to zkousel?
Zkousels pingat na priklad na ea.com?
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

to je ti k nicemu, web bezi na uplne jinejch serverech nez jejich servery po hry :)
Vokys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vokys »

pingal jsem na seznam,nix ... a bez vypadku
delam technika u providera tak pingat umim ale todle co se mi deje je zahadou.
deje se mi to narazove a jen na nekterych serverch
Red Devil píše:
Vokys píše:ping mam dobry. tam bych problem nevidel
Jak si to zkousel?
Zkousels pingat na priklad na ea.com?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“