HEAD píše:Je mi celkem jedno co si o tom myslis ache pro me je hlavni ze si to zahraju v x krat lepsi kvalite.
Jedno ti to očividně není, když tu píšeš aby mě lidi brali z rezervou.

Já to jen skoro týden testoval, hrál jsem na tom, a druhou GTX580 bych prostě nechtěl - byla by Useless. Co mě neběželo plynule na jedné kartě neběželo hratelně ani na dvou (Metro DX11 na max, Serious Sam 3 se SSAA), a co běželo plynule i na jedné kartě, tam SLi nepotřebuju. Prostě 40fps na duálních kartách dává podobnou hratelnost jako nějakých 20-25fps na jedné, což je i logické, protože proti jedné kartě se lag nezmění a jen se zvýší počet fps + v některých případech přibude microstuttering (v případě Sama se ani nedá použít předpona micro, ale spíš bych řekl mega).
A přestal bych to řešit v tomhle tématu. Já udělal test spotřeby dvou GTX580 + jak se to chovalo. A jako jediné s čeho sem byl nadšený byly výsledky benchmarků (Unigine Heaven - náměstí s drakem 100+ fps je docela wow

).
H2SO4 píše:Tak sem si zkusil test v BF3.
BF jsem také zkoušel, ale ten běží na jedné GTX580 kolem 40-50 fps a v duálu 70-90fps (podle mapy) a ano, takhle hra běží v SLi o poznání lépe! Ale jen co se týče plynulosti, lag myši je úplně stejný, a navíc i těch 40-50fps na jedné kartě je použitelných a plynulých. Takže tahle hra je případ jako ten Crysis co jsem ve svém testu uvedl - jede to dobře. Průser je jak řikam tam kde je fakt za potřebí výkon dvou karet - tj single 20fps, dual 40fps - tam jsem aspoň já zjistil, že hratelnost se vůbec nezlepší (nebo jen mírně), no anebo taky zhorší.