Battlefield 3
Moderátor: Baneshee
- durod
- Středně pokročilý

Re: Battlefield 3
skusil jsem pro zkousku laserpointer, vypisuji jim do chatu ze jim budu znacit z heliny,nech berou jeveliny, a nazbiral jsem tak 100b, za 10min pouzili 4x. Njn, lidi nejsou zvykly,nebo co
Jak je to na HC servrech, hraje se "profesionalneji" a feroveji(zadny spawnkilleri...)?
Jak je to na HC servrech, hraje se "profesionalneji" a feroveji(zadny spawnkilleri...)?
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- Nerboard
- Začátečník

-
Mno. Javelin je OP o tom niet reci. Treba aby si inzinieri vybrali ci chcu byt air alebo anti ground. Nie ultimate riesenie. Uz tam maju najlepsie spray zbrane a este ten javelin co kiluje heliny na 1 bez toho zeby helina mala sancu...durod píše:kurna,kdyz to vemu,tahle hra je tak promakana,kdyby se hralo teamove, je to bomba. Napr. soflam+jevelin + support na zasoby, nebo v tanku CITV + navadene strely+ kulometcik by to zametal kolem a opravoval vehicle . Ale to by muselo byt ohodnocovani upravene jinak, kdyz se nebudou killy delit mezi vsechny tri dotycne, nikdy to tak nebude, tech 20b kill nenahradi.....
Dtto ja v heline, laser painter je super uzitecna vec pro spolubojovniky, ale to bych musel ozelet velmi ucinny upgrade "Guided rockets" mam z neho jako pilot 80% killu nebo znicenych vozidel,jinak bych netrefil na stredni vzdalenost ani vrata od stodoly. Kdyby jsem mel za laser pointer co druhy kill, zacnu jej pouizvat vice....
V heline ja pouzivam laser painter. Skvela vec ale body by si mal dostat aj ked to uz neoznacujes - oznacis - niekto vystreli a zasiahne = mal by si dostat tych 60 bodov za zasah aj ked uz momentalne nemas oznaceny ciel... Tie navadzane rakety su celkom zbytocnost. S normal sa da tiez pekne trafit len v Havocu to je nejake zabugovane.
K tomu MAV ako na heliny: treba len buchnut do rotoru a helina vybuche
ad durod - Keby HC nemal len 60% HP tak by to bol najlepsi mod. 60% hp = sniper 1 hit kill hocikde... cize dost naprd. Ale regen off/3d spot off, SL spawn only atd z toho robia uplne lepsiu a timovejsiu hru. Len tie sniperky to kazia... nehovorim ze vzdy ale dost casto...
- Frostys
- Začátečník

-
Blbost. Se snipou mám už něco málo odehráno a nepamatuju, kdy bych někoho zabil na jednu ránu.Nerboard píše: 60% hp = sniper 1 hit kill hocikde... cize dost naprd.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- durod
- Středně pokročilý

jakze ne? Kdyz hraju na firestormu za US stranu,mnoho baseraperu me da z toho kopce u zakladny na jednu ranu, dkonce na nonHC servrech
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak headshot žejo...
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
- Nerboard
- Začátečník

-
Hovoril som o HC 
- Frostys
- Začátečník

-
Já taky.
- durod
- Středně pokročilý

to jako headshot na HC serveri te nezabije ? Toz to jakoze jak? 
- Frostys
- Začátečník

-
Omg, headshot tě zabije...
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Na HC serverech tě headshot zabije vždy na jednu ránu z jakékoliv zbraně.
Včera jsem si odemknul "polořízené" rakety pro pilota heli, ale nějakou vyšší přesnost jsem nezaznamenal (asi proto že na jeden nálet mám z 80% zničení
). Jak se to poloaktivní navádění projevuje?
Včera jsem si odemknul "polořízené" rakety pro pilota heli, ale nějakou vyšší přesnost jsem nezaznamenal (asi proto že na jeden nálet mám z 80% zničení
- Frostys
- Začátečník

-
Že když střílíš kolem nepřátelské techniky, tak se ty rakety do ní stáčejí, takže můžeš střílet i z velké dálky.
A znát to jde, to mi věř.
A znát to jde, to mi věř.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Díky, včera jsem neměl možnost to nějak víc otestovat, prubnu to dneska 
- durod
- Středně pokročilý

presne jak pise Frostys,je to upgrade uzitecny pri strileni z dalky,ale i na stredni vzdalenost.... Chtel bych videt pocity hracu,ktery jedou ve stvorkolce na druhem konci mapy,siroko daleko nikoho, ja je vubec nevidim, strilim "naslepo" na spotnutou znacku a mam 2 kily po jedne davce strel.Pote me akorat oznacuji za hackera 
- Nerboard
- Začátečník

-
Na HC serveroch je 1 shot zo sniperky hocikde do tela kill. Hovorim o bolt-action. Do hlavy je ohk aj na normal.
A tie rakety su zbytocne. Su tam ovela lepsie unlocky namiesto tych rakiet a snipovat s helinou zo zakladne na nejake jeepy... to neni moc efektivne.
A tie rakety su zbytocne. Su tam ovela lepsie unlocky namiesto tych rakiet a snipovat s helinou zo zakladne na nejake jeepy... to neni moc efektivne.
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
durod píše:presne jak pise Frostys,je to upgrade uzitecny pri strileni z dalky,ale i na stredni vzdalenost.... Chtel bych videt pocity hracu,ktery jedou ve stvorkolce na druhem konci mapy,siroko daleko nikoho, ja je vubec nevidim, strilim "naslepo" na spotnutou znacku a mam 2 kily po jedne davce strel.Pote me akorat oznacuji za hackera
je to hnus, ale dělám to taky
- Frostys
- Začátečník

-
Jenže ti aspoň využívají thermal optics a ne spotting od spoluhráčů a střílení naslepo 
Ale doufám, že se pletu, protože kill na jednu ránu je dobrá odměna za to, jak je těžké někoho v běhu trefit.
Tak to nevím, jak to hrajete, ale já když na 300m někoho trefím z SV98, tak si běží dál.Na HC serveroch je 1 shot zo sniperky hocikde do tela kill. Hovorim o bolt-action.
Ale doufám, že se pletu, protože kill na jednu ránu je dobrá odměna za to, jak je těžké někoho v běhu trefit.
- Vokys
- Začátečník

-
hraje tady nekdo MP na PC podobnem mojimu ?
pentium dualcore 3,5ghz 4GB ram nvidia 560
hra mi jde pri 1920x1080 dost trhane a vim ze problem je v cpu ktery nestiha. jde mi o to zda nekdo prisel zda jde bf3 vyladit aby to slo i na slabsim cpu.
pentium dualcore 3,5ghz 4GB ram nvidia 560
hra mi jde pri 1920x1080 dost trhane a vim ze problem je v cpu ktery nestiha. jde mi o to zda nekdo prisel zda jde bf3 vyladit aby to slo i na slabsim cpu.
i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P8P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB
- durod
- Středně pokročilý

@Vokys , bohuzel ne,mas nevyvazenou sestavu, 4jadrovy CPU je zaklad,tvoje dual core ma jeste malou cache,coz je dalsi malus.
Obrovsky rozdil je i mezi i5 750 2,66GHz(bracho) a mojim 2500K@4,3GHz, nebe a dudy v min. fps(ale on MP nehraje,tak mu je to jedno)
@Nerboard, co mas misto guided rocket?Nezda se mi lepsi upgrade. Jako osobne nejsem zastance stileni pres celou mapu, ale kdyz protihraci hraji uvedomele, tzn lockuji i 3 najednou,soflamy k tomu, tak se musis nejak branit ne? a ne litat tesne nad nima,to ti nepomuze ani ecm se svetlicemi
@Frostys, tebe se to rekne , kdybych mel jako pilot taky thermal optics, nepotrebuji spotting.
Ale na druhou stranu, spotting neni az tak dulezity, na stredni vzdalenost identifikuji vehicle podle kouru pri strileni
Obrovsky rozdil je i mezi i5 750 2,66GHz(bracho) a mojim 2500K@4,3GHz, nebe a dudy v min. fps(ale on MP nehraje,tak mu je to jedno)
@Nerboard, co mas misto guided rocket?Nezda se mi lepsi upgrade. Jako osobne nejsem zastance stileni pres celou mapu, ale kdyz protihraci hraji uvedomele, tzn lockuji i 3 najednou,soflamy k tomu, tak se musis nejak branit ne? a ne litat tesne nad nima,to ti nepomuze ani ecm se svetlicemi
@Frostys, tebe se to rekne , kdybych mel jako pilot taky thermal optics, nepotrebuji spotting.
- Nerboard
- Začátečník

-
Frostys: na HC su bolt action sniperky 1hk hocikde. Nechcem kecat ze vsetky lebo to nemam odskusane. Ale minimalne 2-3 kusy z bolt action hej. Staci trafit do nohy a mas kill na HC... preto to je naprd. Ale vypnuty spoting, regen, atd atd robi z toho lepsi zazitok. Priepastny rozdiel je uz len v dogfightoch na stihackach kde sa to netoci stale dokola v kruhu pretoze nemas kameru z 3 tej osoby takze dogfighty su zaujimavejsie. Taktiez stihacky neotravuju stale pretoze treba pozerat po cieloch a nie len spamovat Q a bum... vidim helinu, tanku, pesiakov atd... Heliny tiez niesu take uzitocne kvoli 3D spotu. Strelec si musi zobrat termalnu optiku ak je slepy a nevidi bez nej cize nema flares a tym padom je helina viac vyvazena. Nieje OP. Celkovo to je najlepsi mod nebyt toho 60% HP. Keby urobili nejaky classic mod kde by bolo 80-100% hp a tie "featury" vypnute tak neni o com. Ale momentalne ked si nastavi niekto server podla seba je v kat. custom a vyradeni s quick matches takze tie servery maju populaciu 0/64. 
durod: pouzivam laser painter. Ked ma strelec laser rocket tak sundas aj heliny, stihacky pretoze to ignoruje flares/ecm funguje to ako javelin
. A ked oznacujem ciele tak aj pisem inzinierom nech su pripraveny cize "pomaham" vsetkym co maju javelin. Udrzba je zanedbatelna, guided rocket som sa uz vyjadril a air radar je na heliny imho zbytocnost..+- este neviem co tam je ale mne z mojho stylu hrania vychadza najlepsi laser painter. Javelin vs heliny nerfnu v tom feb patchi takze uz nejak prezijeme. Ale aj momentalne sa da prezit ale je to o hubu.
durod: pouzivam laser painter. Ked ma strelec laser rocket tak sundas aj heliny, stihacky pretoze to ignoruje flares/ecm funguje to ako javelin
- durod
- Středně pokročilý

jj, udrzbove upgrady jsou o nicem, air radar dtto, laser painter je uzitecna vec, ale jak psal minule,asi jsem hral na servru,kde haprovala synchronizace a lidi malo pouzivali javeliny + mam mene killu. Ale zase jsi vsimnul, ze je to brutal psychologicka zalezitost,kdyz jsem neustale lockoval nepratelskou helinu, uz nevedela co jak a kdo, samodestrukce to vyresila za mne
A jak to myslis s tim patchem a javelinem vs heli?
A jak to myslis s tim patchem a javelinem vs heli?