Konverze MKV 30GB (se třemi audio) do MKV 8GB (setřemiaudio)

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Konverze MKV 30GB (se třemi audio) do MKV 8GB (setřemiaudio)

Příspěvek od robocop »

Dobrý den.
Sháním program, který mi dokáže překonvertovat MKV film o velikosti 30GB a obsahující třemi audio stopy do zase formátu MKV se třemi audio stopami, ale velikosti cca jen 8GB.
Dokáže tohle udělat nějaký program? Jaký?
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: Konverze MKV 30GB (se třemi audio) do MKV 8GB (setřemiaudio)

Příspěvek od Alfajk »

zkus total video converter
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

Ted jsem to skusil s Total video converter 3.61, no a zase to dopadlo tak, že si program sám vybere jen jeden jazyk (tady ten první angliský) a víc už s tím neudělám nic.
Žádná možnost výběru jazyku (audia) tam rozhodně není.
Bude to chtít něco jiného.
Neboli, to co umí ten Total video converter, tak to umí i stovky jiných konvertorů.
Ale díky za pokus.
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

any video converter napr
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

dexterav píše:any video converter napr
Jenom další marný pokus s neuspěchem.
Mam Any Video Converter Ultimate 4.3.3 (CZ) - kde jsem si otevřel ten film, který má dubingy CZ,EN,EN.
Následně si vše podrobně nastavím a je tam i volba ZVUKOVÁ STOPA, kde jsou na výběr 4 možnosti:
1. Výchozí
2. 0 - CZE
3. 1 - ENG
4. 2 - ENG

Takže co mi zbývá - no vybrat si pouze jeden z jazyků. No a nebo jsem skusil i zvolit VÝCHOZÍ (což jsem i čekal, že to vezme všechny jazyky). no ale po konverzi tam zustal jen jeden jazyk - to ten první z výběru (CZ).

To jsou tady jenom samé pokusy.
Poradte mi prosím někdo, kdo to opravdu znáte a trošku tomu i rozumíte.
Tady jdu pořád od ničeho k ničemu.
Přece musím být nějaký soft, který to zvládne ne?
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od tielka »

Pokus: v mkvmerge GUI bych oddělil zvuk do nějaké složky v Any Video Converter bych udělal to video a pak bych v mkvmerge GUI sloučil video a zvuk.otázka je jestli by pasovala zvuková stopa...
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

tielka píše:Pokus: v mkvmerge GUI bych oddělil zvuk do nějaké složky v Any Video Converter bych udělal to video a pak bych v mkvmerge GUI sloučil video a zvuk.otázka je jestli by pasovala zvuková stopa...
Tak to je takový ten horší zpusob, jak to skoušet. Na to musí existovat nějaký soft. Jak jinka by se to asi dělalo...?
Něco na to bude, jenom to najít..to bude horší.
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od tielka »

I kdyby si dokázal ten film zmenšit tak kvalita půjde dolů, myslím si že to bude rovnice velikost = kvalita.co to máš za film?
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

rovnice velikost = kvalita
To je naprosto logivké, že dojde ke snížení kvality.
Mě jde o to, že si ten film chci uchovat na HDD a jelikož nechci mít zabráno tolik místa, tak jej chci překonvertovat aby zabral mista daleko méně.
Mám třeba film K-19 - The Widowmaker (2002) 1080p, který zabírá více než 40GB. Film se mi libi a chci si jej uchovat, ale místa není jen tak moc. Místem se musí šetřit, ale tak aby kvalita byla naprosto přijatelná. Když z těch 40GB udělám 8GB, tak je to prakticky opravdu neznatelné a mě jako divákovi to neublíží.
Normálně na tohle používám program HandBrake, ale v něm nemohu zanechat 3 dubingy a dvoje titulky, abych si je při přehrávání filmu mohl libovolně zvolit.
Mám 6TB HDD, ale přesto musim mistem šetřit. Dneska se klasicke HDD dostaly jednotlivě max na 3TB a víc už se nedělá...a asi ani nebude. S volným místem je vždycky problém.
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od tielka »

robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

tielka píše:možna ti toto pomuže http://technet.idnes.cz/navod-jak-zkopi ... _video_nyv
Díky, tam se něco dozvím a naučím.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“