Tohle je jedna z mála her, kde se legální uživatel směje a pirát brečí.
U spousty jiných her je to díky nesmyslným DRM naopak! (U takového Crysisu lituju i těch 5€ co jsem za oba díly kdysi dal, protože to má sviňský DRM a aktivace)
Moderátor: Baneshee

oh,rly ? kdy a kde ?Ache píše: Tohle je jedna z mála her, kde se legální uživatel směje a pirát brečí.![]()
)

TAK TAKAlfajk píše:oh,rly ? kdy a kde ?Ache píše: Tohle je jedna z mála her, kde se legální uživatel směje a pirát brečí.![]()
)mel jsem ji do pulky zahranou jeste nez u nas vysla...

takze protoze ty tu normal obtiznost nejsi schopny dat tak by ji meli zjednodusit vsem?Alfajk píše:proste snizit obtiznost,ta hra je uplne dementne udelane,se serious samem ma spolecny tak mozna jmeno,protoze je proste moc serious,takovy pasaze,kde clovek musi resit zivoty nebo naboje tam vubec nemeli bejt...v tyhle parodii na SS je to bohuzel po celou dobu

ne,ja to jel na tezky a musel jsem snizit na normalni a to me vadilo...huhla píše: takze protoze ty tu normal obtiznost nejsi schopny dat tak by ji meli zjednodusit vsem?![]()

http://bfy.tw/1itokotas píše:Mam i5 a 16gb ram..to je ted fuk, co to OpenGL jak jsem se jeste ptal co da se to nekde prepnout teda?