durode, a jak ti jde normalni boj za pesaka, ja te jeste bez techniky nikdy nevidel
Battlefield 3
Moderátor: Baneshee
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
Re: Battlefield 3
vsechny antiair a jet guny chtej ty blbci nerfnout
.
durode, a jak ti jde normalni boj za pesaka, ja te jeste bez techniky nikdy nevidel

- Nerboard
- Začátečník

-
No. Inzinieri by mali byt nerfnuti. Ved maju najlepsie spray zbrane a niektore sa na dialku vyrovnaju aj utocnym puskam assaulta + maju moznost nicit/opravovat vozidla. Ultimatny class. Lenze bud zoberes repair tool/eod bot/miny alebo anti air/anti vehicle. Lenze teraz ako je javelin nastaveny tak mas zase ultimate anti air + anti vehicle v jednom... Javelin by mal byt len na vozidla a na air stinger. A rozhodne nie OHK bez toho aby helina/stihacky mali sancu nieco urobit. Nepocujes varovanie, nepocujes ze raketa leti, nemas proti opatrenia... len umries. Z nicoho nic bez sance. To naozaj nie je overpowered
. Ono vsetky tie laserove zbrane su takto bugnute na air jednotky. Fungovat by mali len na ground ciele. Laserom oznacena helina/stihacka by sa mala stingerom locknut rychlejsie alebo nieco podobne ale nie javelin/tankova strela a bez toho aby si mal sancu sa tomu vyhnut.
- Frostys
- Začátečník

-
Ještě teda k těm snipám. Vím 100%, že na větší vzdálenost už ten 1shot-1kill neplatí. O to víc člověka nasere, když se mu podaří pěkná rána na 600m a týpek si v pohodě běží dál.. Já bych snipery asi neměnil resp. bych neubíral účinnost kulky při delší trajektorii.
A Javelin je proti leteckým jednotkám dost OP. Jak píše Nerboard, tak prostě není poznat, že na tebe něco letí a i kdybys to poznal, tak se té rakety nejde zbavit.
A Javelin je proti leteckým jednotkám dost OP. Jak píše Nerboard, tak prostě není poznat, že na tebe něco letí a i kdybys to poznal, tak se té rakety nejde zbavit.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Tak toho jsem si všiml taky... stíhač či pilot heli vyplýtvá na první lock bez vypuštění střely protiopatření a po druhém locku a vypuštění střely to radši napálí do zemědurod píše:... je to brutal psychologicka zalezitost,kdyz jsem neustale lockoval nepratelskou helinu, uz nevedela co jak a kdo, samodestrukce to vyresila za mne...
Ad Javelin vs. heli popř. jet - je to hnus pro pilota, ale jako eng. s Javelinem to dělám taky
- Vokys
- Začátečník

-
2 durod vim ze mam sestavu nevyvazenou ale ja pri upgrade z ati 4850 na nvidia 560 jsem pocital ze se mi to zlepsi.a hlavne jsem nepocital ze kdyz v singlu je vykon na cpu nezavisly/dle testu na pct /tak jsem necekal ze MP bude tak procesorove zavisly.
i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P8P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB
- durod
- Středně pokročilý

Flegy píše:vsechny antiair a jet guny chtej ty blbci nerfnout.
durode, a jak ti jde normalni boj za pesaka, ja te jeste bez techniky nikdy nevidel![]()
Pesaky jsem hral na zacatku, ale nejak mi to neslo(kdyz jsem rezignoval mel K/D 0.47,jak jenom letam nyni 0,95, jde to pomalu, ten deficit se tezko navraci), jak nekolik krat psal,nejsem vychovany na MP hrach, a nemam takovy ten vrozeny reakcni skill ,to musis trenovat od detstvi, kdyz mas mozek jeste plasticky. Ja v hrach SP spise skoumam a nehonim se...Tohle je moje prvni MP(krome chvilky FEAR free) A prave ta moznost hrat jenom na techniku se mi libi, proto jsem v globale z BF3 nadsenej, odpustim bugy, kazdy jsi najde sve misto a prida svuj poddil na vizezstvu(nebo prohre
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- G19:DD
- Začátečník

Ještě jedna otázka : doufám, že si myslím správně, že stačí poslat kamarádovi přihlašovací údaje a půjde mu hra stáhnout z originu.
]Club HD5970 2GB DDR5 , I7 930 3,33 GHZ, GIGABYTE EX58-UD3R, 6GB RAM OCZ, HAF 922, 1000W CORSAIR, LG CH08LS Blu-ray, Roccat Kone V2, Logitech G19 gaming keyboard, 26" LCD ASUS VW266H
- Spalovac_mrtvol
- Začátečník

-
Ty naváděcí rakety zněj fakt dobře, je šíleně těžký se s vrtulníkem trefit raketama do něčeho co se hýbe, to vždycky člověk udělá kropící přelet a má tak dva zásahy z celé salvy.
Akorát je naprd, že ten unlock je až tak daleko
V té době co to odemknu už se budu umět trefit i s normálníma raketama 
No nic asi poletím zabírat vlajky na prázdném serveru , jinak to nikdy mít nebudu
Akorát je naprd, že ten unlock je až tak daleko
No nic asi poletím zabírat vlajky na prázdném serveru , jinak to nikdy mít nebudu
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Ani ne, stačí si jen dobře naletět a hlídat si odchylku PIPu (takové to ⵊ). Pak není problém trefit i pohybující se cíle.Spalovac_mrtvol píše:... je šíleně těžký se s vrtulníkem trefit raketama do něčeho co se hýbe, to vždycky člověk udělá kropící přelet a má tak dva zásahy z celé salvy...
- durod
- Středně pokročilý

ono napr. bez guided rockets nejsem schopnej sestrelit helinu , coz pote jde a nemusim cekat na lock u heat seekers. A kdyby to nebylo tak ucinne , neni mezi poslednima upgrady.
// Krtqu, mozna jo, ale zakhle je to ucinnejsi
Nekdy se mi stane, ze me nikdo nelockuje a zrazu slysim,jak leti na mne raketa, co to je?
// Krtqu, mozna jo, ale zakhle je to ucinnejsi
Nekdy se mi stane, ze me nikdo nelockuje a zrazu slysim,jak leti na mne raketa, co to je?
- Frostys
- Začátečník

-
Asi bugdurod píše: Nekdy se mi stane, ze me nikdo nelockuje a zrazu slysim,jak leti na mne raketa, co to je?
- ŠakaL
- Začátečník

tohle mi dneska hlasi avira,co s tim ? prece si nesmazu pb..
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
- Maddogg
- Čestný člen

Dej to do vyjímek ... když si dáš avira a punkbuster do googlu tak najdeš problému celkem dost.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- ŠakaL
- Začátečník

ale proc mi to hlasi az ted,je to urcite omyl?
/aviru free pouz. tak 4 roky a s pb mi to nikdy nic nehlasilo.dik za info
dam vyjimku.
/nj mas pravdu i na battlelogu uz je s tim topic. Asi s tim dneska neco delali
/aviru free pouz. tak 4 roky a s pb mi to nikdy nic nehlasilo.dik za info
dam vyjimku.
/nj mas pravdu i na battlelogu uz je s tim topic. Asi s tim dneska neco delali
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
- Maddogg
- Čestný člen

Asi nový updat databáze, možná to opraví v dalším...
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
me zase v battlelogu pisou "NOTICE The "Game disconnected: you were kicked by Punkbuster errors" are being looked into right now. " pritom nevim o tom, ze by mi nekdy hra spadla kvuli PB.
- Frostys
- Začátečník

-
Taky to tam mám. Neřešil bych.
- Nerboard
- Začátečník

-
Radsej nechcite vediet preco to tam pisu 
http://www.artificialaiming.net/forum/g ... n-3-a.html
Pridali do tych banlistov legit hracov takze ich to kickuje. Nie vsetkych ale celkom dost. Takze preto to tam pisu.
Inac momentalne skusam TV raketu a nieje to zla vec ale niekedy ked trafim tak aj tak nedostanem kill a len to preleti cez helinu/tank. WTF ako? + da sa to nejak odpalit ked netrafim aby som mohol prepnut na kanon alebo to musim napalit do zeme/mimo range a stratit cas?
http://www.artificialaiming.net/forum/g ... n-3-a.html
Pridali do tych banlistov legit hracov takze ich to kickuje. Nie vsetkych ale celkom dost. Takze preto to tam pisu.
Inac momentalne skusam TV raketu a nieje to zla vec ale niekedy ked trafim tak aj tak nedostanem kill a len to preleti cez helinu/tank. WTF ako? + da sa to nejak odpalit ked netrafim aby som mohol prepnut na kanon alebo to musim napalit do zeme/mimo range a stratit cas?
- Frostys
- Začátečník

-
TV Missile se nedá nijak odpálit. Dává random dmg a někdy suicide a někdy prostě proletíš skrz nebo se s raketou od nepřátelské techniky odrazíš.
Nejzabugovanější zbraň ve hře, to mi věř. I přesto se ale jedná o dobrou zbraň (smutné).
Btw včera jsem dostal první ban. Prý za cheaty
Nejzabugovanější zbraň ve hře, to mi věř. I přesto se ale jedná o dobrou zbraň (smutné).
Btw včera jsem dostal první ban. Prý za cheaty
- durod
- Středně pokročilý

Ja mam taky ban na jednou servru, kemperi-spawnkilleri na vrcholu hory strileli na hrace na zakladne(Firerstorm), tak jich nejprve pocastoval slovne, pote TV missile. Admin byl asi blbec,kdyz toleruje takove hrace a me vyloucil. Ale pravidelne na ten server kokam a maji obsazeno 20/64
@Nerboard, TV missile je hodne bugnuta, dopad rakety nasmeruj vzdy pred vozidlo mimo,cca 1m, kdyz miris presne, mas 100% minuti
@Nerboard, TV missile je hodne bugnuta, dopad rakety nasmeruj vzdy pred vozidlo mimo,cca 1m, kdyz miris presne, mas 100% minuti