HEAD píše:Uz chapu proc pul milionu lidi breci na foru jak je nahovno.
Mrkni na fora Mara, tam se brečí úplně stejně. Většina lidí si to beztak vybrala, páč si řekli, že dva světelný meče jsou hrozně cool a ejhle, ona je to jedna z nejtěžších advanced class

Já si nestěžuju, ale těšim se, až jednou třeba dostaneme buff... pak totálně rozsekám už úplně všechno. Ono stačí, že dostávám z PvP gearu expertise (4,7% momentálně) a rozhodně mám ve statech ještě velký rezervy. Dost se těšim, jakej budu třeba za měsíc
HEAD píše:Btw ten debuff na 100% ignore armoru na 6s mas jen ty dalsi useless skill.
6 sekund 100% armor pen každejch 15 sekund je masakr!
Massacre (instant, 100% crit chance pro Force Scream na pár sekund) -> Gore (100% arm pen) -> Force Scream -> Ravage to je minimálně 7k HP dolu, pokud si nahodim adrenal a relic (220 do surge/crit na 20 sekund), tak klidně 9k+ a heavy armor je tam k ničemu. Když nahodim bloodthirst (+15% dmg pro celou partu na asi 15 sekund) a zakončim to třeba Smashem kterej critne, tak za těhle necelejch 10 sekund je nenagearovanej charakter prakticky mrtvej a pokud ne, tak je pod 20% života a dodělám ho prakticky čím chci. Accuracy mám navíc přes 100%, u speciálních útoků asi 112%, takže to redukuje defense.
Samozřejmě to nevyjde vždycky, ale říct, že Gore je useless je blbost. Stojí na tom celej princip Carnage Maraudera.
HEAD píše:Commando ma debuff co dava cely parte na target na kterej strili 20% ignore armor po celou dobu a jeste k tomu ta abilita dava krit za 2100 na 41lvl a nema to CD

Jo, to je to samý jako Tracer Missile u Mercenary, celkem výmluvný je tohle video
http://www.youtube.com/watch?v=SUUWIgm5ssE (sice je to ještě před patchem, ale i tak). Osobně bych si to užíval, dokud to jde (čekal bych, že to tak nenechaj). I když v lvl50 bracketu se tohle fakt neděje, tam maj i nagearovaný Mercové (mirror Commando) dost co dělat.
Kedlub64 píše:Ale no tak, takovej spoileroidní obrázek
Ježiš, toho jsem si nevšiml