Colin McRae DiRT 3
Moderátor: Baneshee
- yankee141
- Nováček

-
Re: Colin McRae DiRT 3
zdravim mam problem.zakupil som si dirt 3,vytvoril ucet na GFWL a krajinu som dal anglicko...no spustim hru a ked dam prihlasit tak zacne prihlasovat ale po chvili vyhodi chybu ze sa neda prihlasit ze mam skontrolovat pripojenie internetu alebo je problem s windows ID ...prepacte ak som si to tu nevsimol a zase to tu pisem...prosim pomozte mi
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda už je opraven ten bug s ukládáním... Původně se musel vytvářet nový win účet bez diakrtitiky a další blbosti, ale to já nechci a můj účet ve win se jmenuje "Václav Sedlář"...bude to problém, nebo už vyšel patch?
Nerad bych vyhodil 999kč zbytečně...
Nerad bych vyhodil 999kč zbytečně...
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem koukal na net a našel jsem tyto zajímavé mody ,ale bohužel se mi to nějak nedaří nahodit. Pořád mám ten stejný efekt. Mohl by mi někdo poradit jak na to? Dík
http://community.codemasters.com/forum/ ... -mods.html
http://community.codemasters.com/forum/ ... -mods.html
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- Vacil
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak sem se ke hře konečně dostal a .. nevim jestli se smát nebo brečet.
Mam asi 3/4 odjetejch, hrát sem začal hned po dohrání DiRTa 2. Je hezký, že jízdní model upravili a auto nemá potřebu v úplně každý zatáčce jet smykem, ale nedotáčivost je snad ještě větší než ve dvojce a k tomu se přidala naprostá neochota po smyku nějak zrychlovat :-/.
Taky by mě zajímalo, jestli je to mojí levostí nebo čim, ale dost často se mi povede auto dostat na 2 kola nebo převrátit.
Mnohem úžasnější je, že k už for USA people modům z dvojky se přidala ještě Gymkhana a drift (na rally trati, krása .. ). Zpestření zajímavý, ale na můj vkus je tam toho točení se dokola trochu moc. Díky bohu, že o Kenu Blockovi a podobnejch USA prasátkách je tam slyšet jen v tý gymkhaně, ale styl menu, jeho barvičky, dlouhý nepřeskočitelný kecání o blbostech v menu a animace, všechno opravdu změny k lepšímu.
Obtížnost je taky kapitola sama pro sebe. Hraju to na 2.nejtěžší (5/6), přibržďování, šipka s optimální stopou a podobný blbosti vypnutý. Je divný, že ve většině závodů sem bez problémů první, ale takovej trailblazer je opravdu zajímavej. Většinou sice dojedu první nebo na pár pokusů, ale někdy se tam objevej závody, kde i když jedu co to dá a všechno projedu bez chybičky, tak můžu slavit, když vyhraju o půl sekundy ... To samý v jednom závodě bugin, kde prostě vedoucího dojet nejde (btw : proč začínám první závody furt z posledního místa?!). To, co mi se odehrává v gymkhaně radši moc komentovat nebudu, dost nechutně a okatě mi hra v těch trikách pomáhá.
K plusu bych alespoň přičet nový, zajímavý tratě (sníh mi chyběl), počasí a noční jízdu. Sem zvědavej jakej úžasnej mod přidaj ve 4rce ..
Abych to shrnul - zadara je to dobrý poježdění, ale alespoň jízdní model měli buď zachovat z dvojky, nebo tam nacpat ten z jedničky, tohle je divnej hybrid.
btw : gratulace jestli to někdo dočet
Mam asi 3/4 odjetejch, hrát sem začal hned po dohrání DiRTa 2. Je hezký, že jízdní model upravili a auto nemá potřebu v úplně každý zatáčce jet smykem, ale nedotáčivost je snad ještě větší než ve dvojce a k tomu se přidala naprostá neochota po smyku nějak zrychlovat :-/.
Taky by mě zajímalo, jestli je to mojí levostí nebo čim, ale dost často se mi povede auto dostat na 2 kola nebo převrátit.
Mnohem úžasnější je, že k už for USA people modům z dvojky se přidala ještě Gymkhana a drift (na rally trati, krása .. ). Zpestření zajímavý, ale na můj vkus je tam toho točení se dokola trochu moc. Díky bohu, že o Kenu Blockovi a podobnejch USA prasátkách je tam slyšet jen v tý gymkhaně, ale styl menu, jeho barvičky, dlouhý nepřeskočitelný kecání o blbostech v menu a animace, všechno opravdu změny k lepšímu.
Obtížnost je taky kapitola sama pro sebe. Hraju to na 2.nejtěžší (5/6), přibržďování, šipka s optimální stopou a podobný blbosti vypnutý. Je divný, že ve většině závodů sem bez problémů první, ale takovej trailblazer je opravdu zajímavej. Většinou sice dojedu první nebo na pár pokusů, ale někdy se tam objevej závody, kde i když jedu co to dá a všechno projedu bez chybičky, tak můžu slavit, když vyhraju o půl sekundy ... To samý v jednom závodě bugin, kde prostě vedoucího dojet nejde (btw : proč začínám první závody furt z posledního místa?!). To, co mi se odehrává v gymkhaně radši moc komentovat nebudu, dost nechutně a okatě mi hra v těch trikách pomáhá.
K plusu bych alespoň přičet nový, zajímavý tratě (sníh mi chyběl), počasí a noční jízdu. Sem zvědavej jakej úžasnej mod přidaj ve 4rce ..
Abych to shrnul - zadara je to dobrý poježdění, ale alespoň jízdní model měli buď zachovat z dvojky, nebo tam nacpat ten z jedničky, tohle je divnej hybrid.
btw : gratulace jestli to někdo dočet
Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Celkem jsi to pěkně shrnul. Mě asi nejvíc štve ta krátkost tratí. Že závod prakticky zajedete za 1-2.min. Ken je super i v reálu je sním sranda 
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- Atapi
- Začátečník

Zkoušel to někdo teď? Je to zdarma na steamu (Humble Bundle), ale hra mi často zamrzne, respektive vyhodí červenou obrazovku, pak se objeví artefakty a zamrzne celý PC.
Největší problém vidím asi v nový grafice (RX460, možná špatná podpora?) nebo ve W10, na starý HD 5770 jsem to před několika lety hrál v pohodě, zbytek PC je stejnej.
Největší problém vidím asi v nový grafice (RX460, možná špatná podpora?) nebo ve W10, na starý HD 5770 jsem to před několika lety hrál v pohodě, zbytek PC je stejnej.
- killerek
- Začátečník

-
Me spise prijde, ze mas vadnou grafiku a je zrala na reklamaci.
- Fidor
- Začátečník

Ja si to včera stahl a hral asi 2 hodiny a uplná pohoda bez padu na W10, sestava z podpisu. Takže to bude spíš něco u tebe v PC
AMD Ryzen 7 5700X3D; NH-D15S; Radeon RX 9060 XT 16Gb; 32Gb DDR4 (3600Mhz CL16); ASUS TUF Gaming B550-Plus, Kingston A2000 M.2 - 1TB, Fractal Design Tesla R2 500W; Fractal Design Define S; GIGABYTE MO27Q28G; Leopold FC750R PD (Cherry Mx RED); Logitech G pro X superlight (800 DPI); iFi ZEN DAC V2; Edifier R1280DB; Sennheiser HD560S + Antlion ModMic USB 2.0 - PS4 slim 2TB -.
- Michal86
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já to akorát aktivoval ale ještě jsem neměl čas se k tomu dostat 
EDIT: staženo, nainstalováno, zatím jedu ty otřesný intra který nejdou odklikat
EDIT: staženo, nainstalováno, zatím jedu ty otřesný intra který nejdou odklikat