zustanme v realnych, hlavne financne, mezich... Zpetna vazba na brzde? Ty znas nejakou hru, ktera tohle podporuje?
Nepotrebuji brzdu z monopostu F1 s odporem 130kg. Mam jeste praci, nemuzu byt porad v posilovne )
Nejak nechapu, co mi vlastne chces rict. Pedaly z T500RS nemas/netestoval jsi. Posilas odkazy na tuning G27, kterou nemam a doporucujes neco, co ani sam nemas (nebo mi tedy z tveho textu nevyplynulo, ze mas sve pedaly vytunene). Ted posilas Ecci, po kterem spise touzis, nez ze bys jej chtel koupit (1500$ za verzi se spojkou da asi malokdo). Asi jsi toho testoval hodne, kdyz si to nepamatujes... O to vice me prekvapuje, ze mas G25 (pedaly).
Myslim, ze to s pruzinou bude realnejsi, nez je to bez ni... Jde mi o odpor, aby nesla brzda tak lehce v nizsi poloze.
btw: chtel bych videt kalibraci tech tunenych brzd...
Kdyz mi ve 170 na okruhu odesli brzdy tak to nic prijemneho nebylo a realnych prozitku jsem si uzil dost.
tohle uz vubec nechapu... Taky jsem jezdil na okruhu, ale co to s timto tematem ma spolecneho? Nejak nenapadam tve ridiccke (at uz realne, nebo "PC") umeni, ani tvuj prehled, ani tve zkusenosti. Spise jsem zmateny, protoze mi to k memu textu vubec nesedi. Jako bys psal nekomu jinemu...
edit:
ctu jeste jednou tvuj text... Mozna jsi spatne pochopil ten realístic brake mod.
Nic se nevymenuje, k normalnimu odporu pedalu NAVIC pridas pruzinu, kde je mezi spodni hranou pedalu misto (varianta vlevo), nebo je pedal az na pruzine (varianta vpravo). Standardni odpor je regulovatlny mezi cca 6-8kg, tohle ospor zvysi na 14 respektive 16kg