LG 50PV350 input lag ?
Moderátor: maXXmilian
- El_Diabl0
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
LG 50PV350 input lag ?
Dobrý den. Zakoupil jsem tuto plasma TV jak na "televizování", tak na hraní PC her. PC mam obstojné, v tom problém zkrátka neni jelikož na 22 LCD které o tolik mensi rozliseni nema, to jede OK, navic divny pocit mam i ve win nebo pri hrani bombermana.
Propojené mam skrz HDMI kabel 1.4 o delce 10m, přímo z GPU do televize. Pokud je vas tip prave na toto ( jako byl muj ) bohuzel, zkousel sem i s citelne kratsim HDMI a dokonce i VGA kabelem a je to naprosto stejne.
Zkousel jsem jak nastavit TV jako hlavni monitor ( aby se na nem hra spustila fullscreen), tak pripojit pouze TV k PC jako jedine zobrazovaci zarizeni. Zadny rozdil.
Používam GAME / herní režim obrazu i zvuku, ovšem musím manuálně narvat jas i kontrast na 100, jinak je to velice tmavé, plus vypnout eco režim.Při sledování televize nebo filmů z HDD či USB nic takového dělat nemusím. Hlavní problém je ale v tom, že hry se mi zdají na hranici hratelnosti z důvodu input lagu. FPS mam sice dost, ale reakce např v Battlefieldu 3, UT3, cehokoliv na pohyb myši je zkrátka tak nějak opožděná. Kde může být problém ? Spousta lidí tuhle televizi dle reakci na internetu na hraní používá bez problému. Nemyslim si ze jsem tak narocny oproti ostatnim, preci jen, zatacet v NFS pred zatackou, mi nepripada normalni.
Proc je to tak tmave, a hlavne opozdene ? Da se s tim neco delat ? Proc to ostatnim nepripada, nedela ? Diky moc ..
Propojené mam skrz HDMI kabel 1.4 o delce 10m, přímo z GPU do televize. Pokud je vas tip prave na toto ( jako byl muj ) bohuzel, zkousel sem i s citelne kratsim HDMI a dokonce i VGA kabelem a je to naprosto stejne.
Zkousel jsem jak nastavit TV jako hlavni monitor ( aby se na nem hra spustila fullscreen), tak pripojit pouze TV k PC jako jedine zobrazovaci zarizeni. Zadny rozdil.
Používam GAME / herní režim obrazu i zvuku, ovšem musím manuálně narvat jas i kontrast na 100, jinak je to velice tmavé, plus vypnout eco režim.Při sledování televize nebo filmů z HDD či USB nic takového dělat nemusím. Hlavní problém je ale v tom, že hry se mi zdají na hranici hratelnosti z důvodu input lagu. FPS mam sice dost, ale reakce např v Battlefieldu 3, UT3, cehokoliv na pohyb myši je zkrátka tak nějak opožděná. Kde může být problém ? Spousta lidí tuhle televizi dle reakci na internetu na hraní používá bez problému. Nemyslim si ze jsem tak narocny oproti ostatnim, preci jen, zatacet v NFS pred zatackou, mi nepripada normalni.
Proc je to tak tmave, a hlavne opozdene ? Da se s tim neco delat ? Proc to ostatnim nepripada, nedela ? Diky moc ..
- Alfajk
- Začátečník

-
Re: LG 50PV350 input lag ?
to je proste dano technologii televize...tady aspon vidis,proc se nepouzivaj TV pro hrani 
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- El_Diabl0
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A jaktoze to tem x lidem na netu, kteri si ji na hrani chvaleji, nevadilo ? Proc ta technologie dokaze zobrazovat z USB film v normalni svetlosti, z anteny taky , a z pocitace to je tmavy jak blazen ?
Krom toho, co se tyka xboxu a PS3 apod. tak se myslim TV davno a docela uspesne na hrani pouzivaji. Tam ten input lag neni ?
Krom toho, co se tyka xboxu a PS3 apod. tak se myslim TV davno a docela uspesne na hrani pouzivaji. Tam ten input lag neni ?
- Alfajk
- Začátečník

-
mezi konstrukci xboxu a pocitace je obrovskej rozdil
input lag je tam vzdy,zalezi na tom jak je velkej a jak to vnima hrac,nekomu to nevadi a nekdo to proste nevidi...no a nekomu to vadi
zkusils jinej vystup na grafice ? a zkus jeste dvi kabel...ale problem bych videl v televizi
input lag je tam vzdy,zalezi na tom jak je velkej a jak to vnima hrac,nekomu to nevadi a nekdo to proste nevidi...no a nekomu to vadi
zkusils jinej vystup na grafice ? a zkus jeste dvi kabel...ale problem bych videl v televizi
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Je tam input lag obrovskej, ale konzoloví hráči jej ignorují, myslí si že je to normální že se nedá pořádně ani trefit do dveří. Naneštěstí BF3 je hra kde je přesnost důležitá a UT3 je hra kde je důležitá přesnost i rychlost a orientace. Bohužel, já osobně mam jako moonitor Sony W4000 což byla jejich poslední generace TV bez inputlagu s plnym 10-bit IPS panelem. Novější už maj jen 8-bit + dithering a složitější elektroniku co tvoří obrovskej input lag.El_Diabl0 píše:A jaktoze to tem x lidem na netu, kteri si ji na hrani chvaleji, nevadilo ? Proc ta technologie dokaze zobrazovat z USB film v normalni svetlosti, z anteny taky , a z pocitace to je tmavy jak blazen ?
LG má společně se Samsungem asi největší imputlag vůbec, to fakt na hraní neni. Ten hnusnej obraz je asi způsobenej tim že je prostě fakt hnusná v tom game modu.
Pokud TV na hraní tak dnes Panasonic, jejich plazma co jsem měl měla v game mode stále únosnej obraz a inputlag naprosto minimální. U LCD bych to u nich neočekával o moc horší, jeden známej od nich má LCDčko poslední generace, hraje na tom a nestěžuje si na něj.
Ale tady vidíš, že tuna lidí nic nezaregistrovala a až sám zjistíš že je to useless, je to jako ty věčné diskuze o MultiGPU, někdo má pomalé a někdo rychlé smysly, někdo je zvyklý, a někdo to prostě nevnímá. Lidi co jsou zvyklí na rychlé a soutěživé hry toto však nikdy nezkousnou.
- Hladis
- Moderátor

Pokud TV ,tak jedine plazmu od Panasonic. Samsung je hroznej a LG to samy. Sony jeste ujdou ,ale Panasonic jsou opravdu best.
Dal never moc lidem ze je to super. Hlavne konzolisti nemaji srovnani a hraji s input-lagem normalne a klidne to vychvalej. Pokud na to jde hrat hrac z PC a jeste z CRT ,tak to zahodi po prvnich vterinach hry. Jeste hry jako UT3......to je na tom nehratelny.
Dal never moc lidem ze je to super. Hlavne konzolisti nemaji srovnani a hraji s input-lagem normalne a klidne to vychvalej. Pokud na to jde hrat hrac z PC a jeste z CRT ,tak to zahodi po prvnich vterinach hry. Jeste hry jako UT3......to je na tom nehratelny.
- El_Diabl0
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
game mode sice "hnusnej" jakoby je, ale tmavy to mam na jakejkoliv jinej rezim kterej nastavim, takze to tim asi neni.. DVI to asi nema. kamos kterej se elektronikou zivi, mi zase povidal, ze samsung ma spatny plasmovky... nevim
co se tyka ty telky jako takovy, tak bych LG ( ackoliv mam od nich prvni vec) urcite neodsuzoval. mozna na to hrani, ale zbytek ne, podivte se na heureku apod, kde je tenhle model TOP. samozrejme ze to je taky tim, kolik stoji.. ale to bylo i kriterium pro me, chtel jsem 50ku do 14k
kazdopadne sem chtel vedet esli delam neco spatne nebo sem jen narocnejsi nez moznosti ty TV, takze diky vsem za reakce.. holt sem po x letech na lcd s 2 ms zdegeneroval
co se tyka ty telky jako takovy, tak bych LG ( ackoliv mam od nich prvni vec) urcite neodsuzoval. mozna na to hrani, ale zbytek ne, podivte se na heureku apod, kde je tenhle model TOP. samozrejme ze to je taky tim, kolik stoji.. ale to bylo i kriterium pro me, chtel jsem 50ku do 14k
kazdopadne sem chtel vedet esli delam neco spatne nebo sem jen narocnejsi nez moznosti ty TV, takze diky vsem za reakce.. holt sem po x letech na lcd s 2 ms zdegeneroval
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Neres tu kvalitu vystupu, ta nema s tim lagem co delat. Zbav se te TV. Pokud je cerstva vrat ji, pokud starsi, prodej ji hold s nakou ztratou. Ale rozluc se s tim ze by se na tomhle nekdy daly hrat hry. Vylouceno.
Ja bych je v urcitych cenovych segmentech taky nevylucoval, ale proc to brat kdyz je tu neco lepsiho. A ja hlavne uz vubec enchapu lidi, co si vezmou LCD (nemni tvuj pripad) kdyz jsou v uhloprickach kde se da sehat full HD plazma.... ktera je ve vsech ohledech lepsi, ale to uz jsme OT.
Jinak pokud je ta kvalita vystupu fakt mizerie, muzes to hold s tim reklamovat, ale nevim, tezko povidat kdyz to clovek nevidi.
Ja bych je v urcitych cenovych segmentech taky nevylucoval, ale proc to brat kdyz je tu neco lepsiho. A ja hlavne uz vubec enchapu lidi, co si vezmou LCD (nemni tvuj pripad) kdyz jsou v uhloprickach kde se da sehat full HD plazma.... ktera je ve vsech ohledech lepsi, ale to uz jsme OT.
Jinak pokud je ta kvalita vystupu fakt mizerie, muzes to hold s tim reklamovat, ale nevim, tezko povidat kdyz to clovek nevidi.
- El_Diabl0
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mam ji od uterka, nemam ji pres eshop, takze vratit tezko. Ani bych ji asi nevracel, hrani PC her pro me bylo tak nejak jako doplnkovy benefit, proc to nezkusit a nemit, kdyz uz to mam doma, ale jako zasadni podminka uricte ne. Kvalita prave neni spatna, to vubec. Pokud napr ve hre nebo VLC pridam JAS nebo GAMMA, tak je obraz stejne kvalitni a krasnej jako normalne ma bejt, jen proste ten vstup z PC dava mensi svetlost nez ostatni vstupy.
LCD sem nechtel uz jen z toho titulu ze na to chci koukat z ruznych uhlu a kdyz uz platim tolik, tak me zajima velikost napr.. cenove jediny mozny konkurent pro me by byla asi Panasonic TX-P50U30E, ale ta zase nema USBcko napriklad, ktery dost vyuziju ... ( jak rikam, nemam to vylozene na hry )
LCD sem nechtel uz jen z toho titulu ze na to chci koukat z ruznych uhlu a kdyz uz platim tolik, tak me zajima velikost napr.. cenove jediny mozny konkurent pro me by byla asi Panasonic TX-P50U30E, ale ta zase nema USBcko napriklad, ktery dost vyuziju ... ( jak rikam, nemam to vylozene na hry )
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mel sis koupit spise LG s klasickym LCD panelem. Mam tedka doma LG LW5500 47" a neni problem hrat pres to i hry a to jak z XBOXU nebo z PC. DObre je vypnout vsechny funkce ktere vylepsuji obraz protoze spomaluji odezvu, u klasickeho TV signalu to nevadi tam je to spise zadane aby byl obraz vice vyhlazenejsi ale u 1080p signalu je to na skodu. Dale telka ma spotrebu krasnych 80W coz se o te tve plazme asi rici neda. Obecne mi pride technologie PLASMY zastarala a na dnesni pomery az zbytecna. Jedina vyhoda PLAZMY je jeji celkem dobra cena v pomeru CENA/UHLOPRICKA kde stale nad LCD vede. Ale zas pri nakych maximalnich uhlopricka mi pride daleko lepsi projektor. Jako bonus te me telky vitam perfektni 3D ktere neblika a vice mene mi prijde lepsi nez v IMAXU.
- El_Diabl0
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
3Dcko sem nechtel ani v nejmensim, takze to je pro me pasé. spotreba je udavana 170W coz je sice vic nez u LCD asi ale nijak fatalni to neni, krom toho bydlim v podnajmu kde mam energie pausalne a je jedno kolik propalim, takze sem to taky moc neresil.. co se tyka pozorovacich uhlu a rychlosti , je plasma uplne jinde nez LCDcka, to sami zobrazeni cerny barvy.. projel sem toho docela dost a v moji cenovy katergorii je proste plasma absolutne bez debaty, aspon z myho pohledu .. LCD bych v takovy velikosti ani nesehnal, natoz nejaky smysluplny ..
na to hrani, co se tady ted resi, by to asi lepsi bylo, ale za 14 tisic sehnat 50 LCD na hrani nevim jak
kazdopadne se to trochu toci na jiny tema takze asi konec debaty, diky vsem, uz mam jasno
na to hrani, co se tady ted resi, by to asi lepsi bylo, ale za 14 tisic sehnat 50 LCD na hrani nevim jak
kazdopadne se to trochu toci na jiny tema takze asi konec debaty, diky vsem, uz mam jasno
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

"Jediná výhoda" plazmy je obecně menší input lag, lepší barvy, větší kontrast, žádné problémy s odezvou, žádná závislost na pozorovacách úhlech.....Stratos píše:mel sis koupit spise LG s klasickym LCD panelem. Mam tedka doma LG LW5500 47" a neni problem hrat pres to i hry a to jak z XBOXU nebo z PC. DObre je vypnout vsechny funkce ktere vylepsuji obraz protoze spomaluji odezvu, u klasickeho TV signalu to nevadi tam je to spise zadane aby byl obraz vice vyhlazenejsi ale u 1080p signalu je to na skodu. Dale telka ma spotrebu krasnych 80W coz se o te tve plazme asi rici neda. Obecne mi pride technologie PLASMY zastarala a na dnesni pomery az zbytecna. Jedina vyhoda PLAZMY je jeji celkem dobra cena v pomeru CENA/UHLOPRICKA kde stale nad LCD vede. Ale zas pri nakych maximalnich uhlopricka mi pride daleko lepsi projektor. Jako bonus te me telky vitam perfektni 3D ktere neblika a vice mene mi prijde lepsi nez v IMAXU.
LCD maj navrch jen spotřebou (a ne o moc) a váhou.... eh.... takže určitě by lidi do nich měli jít!
Naposledy upravil(a) Thellwin dne sob 11. úno 2012, 20:56, celkem upraveno 1 x.
Důvod: upraveno
Důvod: upraveno
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
zajimavy ze jemu ta plazma totalne nevyhovuje a stezuje si prave na silenej inputlag
Jedinou vyhodu vydim v te cerne ale to uz FULL LED LCD ma taky a za chvili tu stejne budem mit AMOLED panely a ty prinesou jeste lepsi obraz. Jinak pokud ti pride 3x mensi spotreba pri stejne uhlopricce ne o moc tak uz nevim
(ono komu bezi doma telka jako kulisa skoro celej den se uz 3x spotreba dost promitne do mesicnich nakladu na elektriku nemyslis?)
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Ne protože dnešní Plazmy nežerou tolik kolik žraly před 10 lety. Žerou +- stejně jak katodové LCD. Ano více jak LEDkové LCD, které ale zase bejvá 2CM tlusté a s reprákama jak z mobilu... Narozdíl od LCD totiž spotřeba Plazmy není statická. Takže LCD co má psáno třeba 200W bude mít při maximálním jasu 200W. Plazma co má 200W bude mít peak 200W při celé bílé obrazovce s brightness a contrast na maximum, v praxi to nebude ani poloviční protože většina pixelů v praxi nesvítí ani na 50% jejich síly.
A dále přečti si můj post a všechny výhody co jsem tam zmínil. A Inputlag je méně o technologii a více o elektornice. To že si use koupil levnou LG je jeho problém, kdyby to byl slušnej Panasonic, žádnej inputlag by tam nebyl.
Černá, kontrast, odezva, gamut, úhly... vše. Je to přesně naopak, krom spotřeby u LED modelů nemá LCD co nabídnout. LCD se vyplácí akorát pod 42, protože plazmy s Full HD jsou minimálně 42 palců, ty pixely nejdou vyrobit menší.
Ano taky se těšim an oled, ale.... dnes chtěj za 23 palců 100 klacků, takže to v dohledný době nevidim jako reálné bohužel. Dávám tomu tak 3 roky než uvidíme monitory, 5 než Televize. Amoled je supr v tom že je to jako když vezmes CRT, Plazmu a LCD a ze všech si vezmeš jejich pozitiva a smícháš to dohromady, tak krom živontonsti je amoled revoluční. Gamut, kontrast, hlouba černý, spotřeba... vše skvělé.
A dále přečti si můj post a všechny výhody co jsem tam zmínil. A Inputlag je méně o technologii a více o elektornice. To že si use koupil levnou LG je jeho problém, kdyby to byl slušnej Panasonic, žádnej inputlag by tam nebyl.
Černá, kontrast, odezva, gamut, úhly... vše. Je to přesně naopak, krom spotřeby u LED modelů nemá LCD co nabídnout. LCD se vyplácí akorát pod 42, protože plazmy s Full HD jsou minimálně 42 palců, ty pixely nejdou vyrobit menší.
Ano taky se těšim an oled, ale.... dnes chtěj za 23 palců 100 klacků, takže to v dohledný době nevidim jako reálné bohužel. Dávám tomu tak 3 roky než uvidíme monitory, 5 než Televize. Amoled je supr v tom že je to jako když vezmes CRT, Plazmu a LCD a ze všech si vezmeš jejich pozitiva a smícháš to dohromady, tak krom živontonsti je amoled revoluční. Gamut, kontrast, hlouba černý, spotřeba... vše skvělé.
- oneill_sx1
- Začátečník

Když už tady nezaujatě obhajuješ plazmu, měl bys taky zmínit blikání plazmy, pro hodně lidí jednoznačný argument proti.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
kamos ma treba doma opravdu kvalitni plazmu za nakych 60tis a kdyz sem u nej koukal na film kde byly dlouho trvajici sceny bylo jasne videt takove to sposdeni kdyz se scena zmenila byla v ni jeste videt jako mlzne scena predchozi cehoz jsem si hned vsimnul, divne ze kamos to tam nevidel ani trochu. Proste takove jako by vypalovani obrazu.. Uz jenom tohle me odradilo od technologie plazmy, neni vidnu ze ceny plazem v poslednim roce klesly na historicke dno vice mene uz je nikdo nekupuje tak ceny musely dost razantne snizit. Prece jenom to ze najednou 50" plazmy klesly na hranici 13-15tis nepripada nikomu divny? 
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Tohle bych Starosi na místě reklamoval, to se nemá dít a je to špaqtné. Naopak změna obrazu, ala odezva je u plazmy naprosto někde jinde a nikdy by se němelo něco takového dít. Takže tam buďto má nastavenej ňákej špatnej post-processing, a nebo je ten stroj vadnej.
Prodeje Plazem klesají protože se je výrobci nesnaží prodávat. Oproti LCD jsou náročnější na výrobu a díky své váze náročnější na transport. Proto radši prodaj a budou tlačit LCD. Dělali to ještě za dob kdy byly LCDčka totáloně nekonkurenceschopné.
oneill - Pravda. Ano, viděl jsem to. Ale aspoň trošku slušnější plazma by měla mít kmitočet pixelů 600Hz což je mimo lidské vnímání, ale viděl jsem některé kusy kde to bylocítit. Z tohodle důvodu je extra důležité to někde vidět v chodu, pokud možno s oněco staženym jasem než si to člověk koupí, ono z papírů či recenzí se člověk většinou nedozví zdali bude ten či ten model blikat. To samé bohužel platí o LEDkovejch LCDčkách.... buž aby tu byl ten Oled.
Jinak ještě musim ale říci, že Plazmu jako monitor, či primárně na hraní rozhodně ne. Měl jsem 42 palcového Panasonica 3 měsíce a každej den tam jel pár hodin starcraft a už se mi vypálilo zelené controll menu v pravém dolním roku. Niak výrazně, bylo to vidět jen když na místě byla plocha šedé barvy, ale trvalo to asi tak 2 měsíce normálního provozu jako TV než se to zase srovnalo + byla na můjh bejvák moc velká tak skončila u matky a ta si chrochtá blahem protože po seřízení nikdy v okolí nemá tak pěknej obraz + si na tom může pouštět videa rovnou z foťáku (a s motion compensation to pak vypadá jako kdyby byly točený reálno ukamerou) či HD filmy z USB a to je vše co chce. Jinak hrálo se na tom super, věci jako UT... odezva naprosto instantní, žádnej inputlag, ale prostě na 42" plazmu se nemůžete dívat z 1,5-2 metrů. To chce tak 2,5 - 3M, jinak pokud máte ok zrak vidíte pixel dithering.
Prodeje Plazem klesají protože se je výrobci nesnaží prodávat. Oproti LCD jsou náročnější na výrobu a díky své váze náročnější na transport. Proto radši prodaj a budou tlačit LCD. Dělali to ještě za dob kdy byly LCDčka totáloně nekonkurenceschopné.
oneill - Pravda. Ano, viděl jsem to. Ale aspoň trošku slušnější plazma by měla mít kmitočet pixelů 600Hz což je mimo lidské vnímání, ale viděl jsem některé kusy kde to bylocítit. Z tohodle důvodu je extra důležité to někde vidět v chodu, pokud možno s oněco staženym jasem než si to člověk koupí, ono z papírů či recenzí se člověk většinou nedozví zdali bude ten či ten model blikat. To samé bohužel platí o LEDkovejch LCDčkách.... buž aby tu byl ten Oled.
Jinak ještě musim ale říci, že Plazmu jako monitor, či primárně na hraní rozhodně ne. Měl jsem 42 palcového Panasonica 3 měsíce a každej den tam jel pár hodin starcraft a už se mi vypálilo zelené controll menu v pravém dolním roku. Niak výrazně, bylo to vidět jen když na místě byla plocha šedé barvy, ale trvalo to asi tak 2 měsíce normálního provozu jako TV než se to zase srovnalo + byla na můjh bejvák moc velká tak skončila u matky a ta si chrochtá blahem protože po seřízení nikdy v okolí nemá tak pěknej obraz + si na tom může pouštět videa rovnou z foťáku (a s motion compensation to pak vypadá jako kdyby byly točený reálno ukamerou) či HD filmy z USB a to je vše co chce. Jinak hrálo se na tom super, věci jako UT... odezva naprosto instantní, žádnej inputlag, ale prostě na 42" plazmu se nemůžete dívat z 1,5-2 metrů. To chce tak 2,5 - 3M, jinak pokud máte ok zrak vidíte pixel dithering.
- El_Diabl0
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jedina opravdova vyhoda LCD je to, ze se proti plasme neleskne .. Vzhledem k tomu ale ze mam pokoj vymalovanej na tmavo a zabedneny okna, je mi to taky tak nejak šumák.. LEDka stoji 3x tolik co plasma, jak to vubec chces srovnavat ? krome toho ze to taky neni uplne svaty ve vsech smerech.
Jaky blikani ? Nevim jak komu teda co kde, ale me na moji LEVNY plasme absolutne nic neblika, a zadny duchy v cerny ani zadny jiny barve fakt nemam ... i ta moje plasma za 14 000 ma 600 hz takze .... nvm, no
ze to nikdo nekupuje jednak neni pravda, a druhak, je to z velky casti o tom, na cem sou velky marze, co je novy a co se chce prodavat. dojdi do datartu nebo eworldu a podiv se do ceho je pichla antena a do ceho jede bluray.. esli ti ani potom nedojde, co chteji prodavat, a co tam maji jen do poctu, tak uz nevim .. jasne, ze radsi prodaji LEDku ( do ktery serou bluray) na ktery maj 20 000 zisk, nez plasmu ( do ktery de antena odnekud z prdele ) na ktery maj patnact stovek..
a lidi sou blby, zerou jim to, a kupujou, to co se jim nadiktuje
Jaky blikani ? Nevim jak komu teda co kde, ale me na moji LEVNY plasme absolutne nic neblika, a zadny duchy v cerny ani zadny jiny barve fakt nemam ... i ta moje plasma za 14 000 ma 600 hz takze .... nvm, no
ze to nikdo nekupuje jednak neni pravda, a druhak, je to z velky casti o tom, na cem sou velky marze, co je novy a co se chce prodavat. dojdi do datartu nebo eworldu a podiv se do ceho je pichla antena a do ceho jede bluray.. esli ti ani potom nedojde, co chteji prodavat, a co tam maji jen do poctu, tak uz nevim .. jasne, ze radsi prodaji LEDku ( do ktery serou bluray) na ktery maj 20 000 zisk, nez plasmu ( do ktery de antena odnekud z prdele ) na ktery maj patnact stovek..
a lidi sou blby, zerou jim to, a kupujou, to co se jim nadiktuje
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
velkej souhlas, ono ja tyhle skleneny televize primo nesnasim vsechno se v nich leskne jak psi kulky nechapu jak to nekdo muze snest. Byl jsem proto rad ze u LG nekoho trklo a celou serii s Polarizacnim 3D udelali s matnym povrchem a nikde se nic neodrazi a neleskne. Jeste by takhle klidne mohli udelat i ram televize protoze ten je bohuzel stale lesklyEl_Diabl0 píše:Jedina opravdova vyhoda LCD je to, ze se proti plasme neleskne
- El_Diabl0
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vsak tak jak pisu.. tak to sneses uplne v pohode. Pokud mas doma jen zaclony na velkym okne primo proti TV ve svetlym pokoji, tak toho pres den moc nenakoukas.. pokud to mas zatemneny, tak si toho ani nevsimnes protoze se ti na tom nema co odrazet