Výběr Tv (lcd,led), menší problém, přehrávání :)
Moderátor: maXXmilian
- squzzer
- Začátečník

Výběr Tv (lcd,led), menší problém, přehrávání :)
Zdravím, rozhodl jsem se koupit obývací stěnu a k tomu potřebuju nějakou TV (lcd, led), pro mě nejlépe do těch 90cm uhlopříčka, Full HD a v cenové relaci tak do 10tisíc, ale potřebuju najít nějakou která podporuje přehrávání z externího disku, u žádné tv to nepíšou, v obchodu mi řeknou "samozřejmě" a pak jsem rád když tam strčím flashku, (http://pevne-disky.heureka.cz/western-d ... 0hbk-eesn/ mám tento) nebo jestli je nějaká jiná možnost:) děkuji
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Výběr Tv (lcd,led), menší problém, přehrávání :)
http://www.czc.cz/lg-32lw4500-lcd-telev ... 8utf4fcvee
sel bych do teto. Mam doma vice mene to same v 47"(WL5500) a nema chybu. ne jeno ze umi skvele 3D polarizacni technologii tak umi i tvoje pozadovane prehravani z USB a to dokonce DIVX HD. Pokud vydrzis tyden vyjde na tu 47" recenze na DDWorldu, vcera jsem ji dospal a odeslal. Televize je i velmi lehka a tenka idealni na to ji zavesit na zed. A ma i matnou obrazovku coz se hodi nic se v tom neleskne.
sel bych do teto. Mam doma vice mene to same v 47"(WL5500) a nema chybu. ne jeno ze umi skvele 3D polarizacni technologii tak umi i tvoje pozadovane prehravani z USB a to dokonce DIVX HD. Pokud vydrzis tyden vyjde na tu 47" recenze na DDWorldu, vcera jsem ji dospal a odeslal. Televize je i velmi lehka a tenka idealni na to ji zavesit na zed. A ma i matnou obrazovku coz se hodi nic se v tom neleskne.
Naposledy upravil(a) Stratos dne pon 30. led 2012, 21:12, celkem upraveno 1 x.
- bounty[cz]
- Začátečník

To je náhodička! Zrovna dnes jsem si zakoupil tuhle - 32", LED, 3cm tlustá, WiFi ready, LAN, USB ... však si to přečti ve specifikacích sám. Doručovací adresu mám ale jinou (jsem na kolejích), takže nějaké bližší info bych mohl podat spíše posléze. A právě jedna z věcí, na kterou jsou zvědavý, je přehrávání obsahu z externího disku. Pořídil jsem na doporučení.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
a jak si spokojenej se 3D uz si skousel neco? ja uz tak 15 filmu a zatim spicka, nepalej me vubec oci, nic neblika 3D klipsy maj pouze 8g tj ani o nich nevim
. Jinak nejlepsi co sem zatim ve 3D videl byl AVATAR rekl bych jeste lepsi 3D zazitek nez v IMAXU v Praze na Flore
- bounty[cz]
- Začátečník

- squzzer
- Začátečník

vím že teď každej volí samsung, nevím proč mi LG nedoporučují, ale tahle vypadá dobře, sice jsem na d 3D vůbec nepřemýšlel, ale když už, tak už