Jaké maximální napětí je rozumné pro GTX 580 chlazenou vodou a Fullcoverem?? Plánuju udělat ještě "fullcover" z druhé strany aby se ještě lepe chladila napájecí kaskáda a jádro z druhé strany. na hwbot.org jsem dohledával výsledky a lidi tam do jádra pouštěli i 1,213V. Je to pořád ještě bezpečné?
Voltáž u GTX 580
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- WenzelLAH
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Voltáž u GTX 580
Snad toto téma nezakládám podruhé
Jaké maximální napětí je rozumné pro GTX 580 chlazenou vodou a Fullcoverem?? Plánuju udělat ještě "fullcover" z druhé strany aby se ještě lepe chladila napájecí kaskáda a jádro z druhé strany. na hwbot.org jsem dohledával výsledky a lidi tam do jádra pouštěli i 1,213V. Je to pořád ještě bezpečné?
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Re: Voltáž u GTX 580
Zále ží jakou GTX580 a jak má silnou kskádu. Chaldit by jsi jí uritě měl. U reference bych nešel nad 1,150v.
- WenzelLAH
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem psal, cela grafika je chlazená fullcoverem, z druhé strany nebudu davat backplate, ale udělám na to blok. Aby napajení a jádro bylo chlazené z obou stran.
Grafiku mám referenční. Teď jsem se dostal při 1,16V na 970Mhz.
Grafiku mám referenční. Teď jsem se dostal při 1,16V na 970Mhz.
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Digitální VRM ti chcípne teplotou nebo přetížením, narzdíl od analogové zde neplatí že když jí budeš hodně chladit utahne toho o hodně více, prostě se ozve lup a konec. Prostě tam větší voltáž bejt tebou nepumpuju.
- Kyselinka
- Začátečník

Na par testov a benchmarkov tam mozes pustit aj 1,2V (s fullcoverom), no na dlhodobu prevadzku radsej do 1,15V 
- WenzelLAH
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Sice teď od voltáže GTX 580 trochu odbočím - ale, nevěděl by někdo, jestli by se dal sehnat 3D model zadní strany PCB, případně celé referenční GTX 580???