Teď to nevyndávejAche píše:Já sem vám to říkal![]()
![]()
Safra, už aby uniklo něco o samotné architektuře.
Moderátoři: Walker1134, Wilik

Teď to nevyndávejAche píše:Já sem vám to říkal![]()
![]()

To si ja naopak vobec nemyslim. Podla toho co sa o vykone tej grafiky pise tak to vyzera ako Nvidiacky Bulldozer. Kto by taku kartu chcel? Ja nie. V specifickych, na mieru usitych par hrach vraj bude atakovat HD 7970, v lepsom pripade aj HD 7970 OC a v tej vacsine ostatnych sa bude trapit na urovni HD 7800 grafik? To je obrovska nevyvazenost vykonu a popravde, zlata, konzistentna GTX 580.DOC_ZENITH píše:Takhle, pokud *malá* GK104 bude schopna konkurovat Tahiti, je to velkej úspěch.

Ty tu GTX580 máš?maltra píše:To si ja naopak vobec nemyslim. Podla toho co sa o vykone tej grafiky pise tak to vyzera ako Nvidiacky Bulldozer. Kto by taku kartu chcel? Ja nie. V specifickych, na mieru usitych par hrach vraj bude atakovat HD 7970, v lepsom pripade aj HD 7970 OC a v tej vacsine ostatnych sa bude trapit na urovni HD 7800 grafik? To je obrovska nevyvazenost vykonu a popravde, zlata, konzistentna GTX 580.

A co má tráva společnýho s multisamplem?HEAD píše:Jenze ta trava to mluvime jen u supersamplingu/multisamplingu.Nikde jinde(s normalnim AA) 6970 nevyhraje.

Tak podla toho co sa pise je to snad jasne, nie? V hrach, kde hra prim PhysX, bude vykon Keplera vysoky, v hrach, ktore neboli robene za pricinenie Nvidie, bude naopak slaby. Otazkou je, preco by ma mala taka karta vzrusovat, ked kvalitnych hier s PhysX je poskromne.Ache píše:Jde hlavě o to jaká ta architektura Kepleru bude, a jaké hry (nebo spíš herní situace) jí sednou. Je jasné, že pokud ta architektura bude mít v něčem killer feature, tak nvidia doporučí testovat takové hry, kde se to projeví nejvíc.

V DX9 no problemo - minimálně SSAA fungoval korektně.DOC_ZENITH píše:Spíš se divim že se Achemu podařilo transparentní AA na tom Radeonu zapnout ehm.... (jen jestli nebylo off celou tu dobu)....
DOC_ZENITH píše:Jinak Fermi má vyrovnané výsledky a to jest protože je prakticky ve všem, jak již padlo, limitována fillrate. A herní čip to neni dobrej...

V dobe uvedenia bola HD 5870 tiez dobre utracenymi prachy, vtedy sa o termalnej Fermi nikomu ani nesnivalo, okrem Obra samozrejme. Natoz o Fermi 2. Takze porovnavat apples-to-apples by ti svedcilo viacAche píše:Fakt nevidím problém, narozdíl od takové HD5870 to označuji za: dobře utracený prachy.