ASUS top gtx 560 ti a zdroj?

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: ASUS top gtx 560 ti a zdroj?

Příspěvek od Alfajk »

jo to je ta,co s ni jsou podivny problemy od zacatku ? v tom pripade bych nevahal a reklamoval uz davno
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Kazumi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kazumi »

Tak ted je na reklamaci este takto na rychlo premyslam ci ju nevymenit za GTX 560 TI Twin Frozr II 2GB ze ci stou MSI nebudu zas take problemi co s asusem a ci vykon bude lepsi o tych 30 eur ked hram hry na 1680X1050 no a dufam ze neni vacsia jak ta asus co som mala neviem co delat asi by bolo najlepsie keby mi ju opravia alebovymenia za tu istu ne ? pak v novej Zalman Z9 skrine nemam tolik miesta pre nejaku drahsiu kartu a ani si nechcu kupovat :) ach xD za rychle odpovede a rady dakujem :D
Procesor INTEL Core i5-2400 Quad-Core (Sandy Bridge),
HDD WESTERN DIGITAL Caviar SE16 500GB, SATA II, 16MB cache, 7200ot, 8.9ms,RAM 4GB (KIT 2x2GB) DDR3 1333MHz CL9 KINGSTONZdroj SEASONIC S12II-620 Bronze,GK ASUS GTX 560 Ti Top.Základní deska ASUS P8H61 (rev 3.0)Skrin Zalman Z9 Plus
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

do msi bych asi podruhy nesel,sam jsem mel s msi problem a tim u me ta firma zkoncila

ty 2GB vram vyuzijes tak pri BF3 a asi jen ve full hd...a az nebude 1 GB vram stacit,bude te brzdit cela karta a ne jen nedostatek pameti
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Kazumi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kazumi »

Takze nemam na vyber neexistuje ina karta ktora sa zmesti do mojej novej skrine a bude vykonnostne rovnaka alebo lepsia jak ta asuska :D ach jo snad mi to spravia :)
HDD WESTERN DIGITAL Caviar SE16 500GB, SATA II, 16MB cache, 7200ot, 8.9ms,RAM 4GB (KIT 2x2GB) DDR3 1333MHz CL9 KINGSTONZdroj SEASONIC S12II-620 Bronze,GK ASUS GTX 560 Ti Top.Základní deska ASUS P8H61 (rev 3.0)Skrin Zalman Z9 Plus
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

vykonovej rozdil mezi gtx 560 ti od asusu a od msi je roven 0 (existujou vyjimky)...samozrejme za predpokladu totoznejch taktu,coz neni problem si "dorovnat" doma

a kdybys koupila hned normalni case,nemusela bys resit velikost karty :)
Kazumi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kazumi »

nechcem normalny case pak bych sa asi nezastavila u kupovaniu Hardwaru a skoncilo by to u i7-2700k plus 2x 7970 AMD crossfire :D premyslam este nad tymto http://www.endat.sk/PC-komponenty/Grafi ... MI-DP.html ale gainward sa mi ako znacka nepaci no a urcite bude velmo hlucna a teploty nebude drzat dole :) a je o 100 eur drahsia nez ta moja... asuska no ale do skrine sa asi zmesti :D
Kazumi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kazumi »

Graficka karta mi uz dosla ale az zajtra odskusam v popise zavady mam napisane "zamrzanie pri hrani hier" [pritom celi clanok bol otom ze mi hadze tu hlasku ze sa restartoval Driver...+dolozene screenshoty s toho] Oprava alebo nieco take tak tam napisali BIOS/Firmware/Software upgrade. Mimochodom bez ORIGINALNEHO OBALU A BEZ PRISLUSENSTVA MI PRISLA :( !!! ak to bude nadalej robit tak ju asi zlamem... :( Co myslite viadrite sa Dakujem. :?:
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

Kazumi píše:Graficka karta mi uz dosla ale az zajtra odskusam v popise zavady mam napisane "zamrzanie pri hrani hier" [pritom celi clanok bol otom ze mi hadze tu hlasku ze sa restartoval Driver...+dolozene screenshoty s toho] Oprava alebo nieco take tak tam napisali BIOS/Firmware/Software upgrade. Mimochodom bez ORIGINALNEHO OBALU A BEZ PRISLUSENSTVA MI PRISLA :( !!! ak to bude nadalej robit tak ju asi zlamem... :( Co myslite viadrite sa Dakujem. :?:

Takže jestli tomu rozumim, tak ty jsi dal na reklamaci komplet kartu s balením a oni Ti vrátili jen samotnou kartu bez ničeho ?? To je nějakej bordel ne??
A jako opravu Ti napsali upgrade biosu?? To by mě zajímalo jakej Ti na tu ASUS GTX560Ti TOP nacpali bios. Doufám, že máš screen původního biosu, abys věděl jestli Tě jenom netahají za nos....
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od tielka »

Na první stránce jsem ti psal že si máš koupit tuto http://www.alza.sk/msi-n560gtx-ti-twin- ... 215844.htm nééé máš ASUS jo :roll: vlastně aušus :wink: .
nevidany
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nevidany »

Nu co, vyšlápnout si do prodejny jestli si z tebe dělají srandu a že příslušenství včetně obalu chceš. Doufám, že to máš vše napsané v reklamačním protokolu. Přinejhorším ČOI (u vás asi SOI ? :) )

Jinak to úprava biosu mohla řešit.
Kazumi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kazumi »

Tak za prve netusim ako si mozem spravit screen stareho "biosu".
Za druhe sviniarom to trvalo 22 dni kym mi to poslali spet.
Za tretie bez prislusenstva a bez povodneho obalu.
karta bola kupovana na www.endat.sk Servis je BA. Tj Sklad: SEB- Servisny sklad Bratislava
Sposob uskutocnenia: Oprava
V kolonke prislusenstvo nemam nic napsane. Karta bola kupovana online. Rovnako reklamaciu som riesila cez www.endat.sk.
Rozuzlenie:
Idem im napsat mail ze co to je za vtip ze mi poslali bez povodneho obalu a bez prislusenstva tj tie 2 kable redukcie ci co a ta redukcia na monitor. Ale akosi sa mi nechce znova cakat jak debil 22 dni kym mi to zase vyriesia a potom mi poslu uz asi kartu bez chladica :D
V kazdom pripade ak karta nebude hadzat tie hlasky tak im odpustim vse. Ak nadalej bude hadzat tak prosim vratenie penazi a idem do AMD alebo do GTX 570 !!!! Zial ta hlaska je nahodna a moze to trvat trebars i mesic kym sa mi zobrazi.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

tielka píše:Na první stránce jsem ti psal že si máš koupit tuto http://www.alza.sk/msi-n560gtx-ti-twin- ... 215844.htm nééé máš ASUS jo :roll: vlastně aušus :wink: .
Jak souvisi bordel v nejakem e-shopu s tim jakou kartu si koupila ? :roll:
Kazumi píše: Idem im napsat mail ze co to je za vtip ze mi poslali bez povodneho obalu a bez prislusenstva tj tie 2 kable redukcie ci co a ta redukcia na monitor. Ale akosi sa mi nechce znova cakat jak debil 22 dni kym mi to zase vyriesia a potom mi poslu uz asi kartu bez chladica :D
V kazdom pripade ak karta nebude hadzat tie hlasky tak im odpustim vse. Ak nadalej bude hadzat tak prosim vratenie penazi a idem do AMD alebo do GTX 570 !!!! Zial ta hlaska je nahodna a moze to trvat trebars i mesic kym sa mi zobrazi.
Urcite se ozvi jako proc ti neposlali kompletni baleni a pozaduj to zpet. Dale kartu vyzkousej a pokud to udela znovu ,tak uz bud tvrdsi. Kazdopadne mas kupovat z overenych shopu kde jsou pozitivni ohlasy prave treba na reklamace. Pak nejaky to usetreny Euro prijde vnivec.
Kazumi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kazumi »

Recenzie toho shopu su dobre !!!
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Tielka, s tím svým odporem k čemukoliv jinýmu než uřvaný a topivý MSI TwinFrozr xxx už začínáš bejt docela trapnej a urážet Asus fakt není na místě...
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od tielka »

Jeltík píše:Tielka, s tím svým odporem k čemukoliv jinýmu než uřvaný a topivý MSI TwinFrozr xxx už začínáš bejt docela trapnej a urážet Asus fakt není na místě...

no nekecej tak to raději budu mít uřvaný a topivý MSI TwinFrozr co si sním vytopím obývák,než nemít doma nic a vyhozený prachy za něco co debilně funguje.jinak sám máš MSI tak nevím kdo je tu trapnej.To že su fanda MSI po tom ti nic není.
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Debilně funguje leda tak víš co :-)
MSI už si nekoupím, docela mě to chlazení zklamalo a pánové recenzenti sou asi místama hluchý...
Nehaň Asus, máš od nich desku...
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od tielka »

Na desky od ASUSU nedám dopustit tak neplet hrušky a jablka dohromady.U mě grafika vždy MSI.tečka fošna ASUS.tečka
Kazumi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kazumi »

pojebany kokoti asusacky hovno s tym spravili hned Graficky ovladac sa uspesne restartoval... hned hlaska !!! 4 dni co som priniesla graficku od reklamacie..
Thakze asi zas reklamujem a chcem vratit peniaze !!!!!
http://www.alza.sk/msi-n560gtx-448-twin ... 294212.htm
Co hovorite na tuto ?! bude trosicku vykonejsia nez asus GTX 560 Ti Top ? Ale najviac ma zaujima to ci zas bude mat taky ten posraty problem atd.. No a jak je na tom to topenie a hlucnost?
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Kazumi píše:pojebany kokoti asusacky hovno s tym spravili hned Graficky ovladac sa uspesne restartoval... hned hlaska !!! 4 dni co som priniesla graficku od reklamacie..
Thakze asi zas reklamujem a chcem vratit peniaze !!!!!
http://www.alza.sk/msi-n560gtx-448-twin ... 294212.htm
Co hovorite na tuto ?! bude trosicku vykonejsia nez asus GTX 560 Ti Top ? Ale najviac ma zaujima to ci zas bude mat taky ten posraty problem atd.. No a jak je na tom to topenie a hlucnost?
ASUS za to ,ze si z tebe udelal ten obchod srandu a nic ti neoparavil a jeste neposlal kompletni baleni nemuze. Zavolej jim/dojed tam a bud durazna. Pokud GTX560Ti 448 tak od Gigabyte a ne MSI.
Kazumi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kazumi »

neviem aku kartu si mam kupit tak do 300-310 eur ? chcem vykon ale aj ticho kazdopadne nieco v podobnych Decibeloch ako je tato asus mam preist do AMD 6950 ci GTX 560 Ti 448 ci 570 a ktoru konkretne ale najdolezitejsie je to aby bola spolahliva a nebola CHYBNA DO PICE...:( poradite mi ? Dakujem btw priestor mam 290mm ale podla mna sa da aj odmontovat mriezka ... na hdd
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“