Už před nějákou dobou sem si koupil grafickou kartu ATI Radeon HD 5750 (Gigabyte). Se starou kartou všechno fungovalo jak mělo, ale po zapojení nové karty (a samozřejmě nainstalování ovladačů) se vždy při zapínání PC resetovalo, resetování vždy (na monitoru jsem nic neviděl, jen sem viděl kontrolku jak se PC resetuje) trvalo 15-30 sekund (za tu dobu se resetoval tak 5x-20x) a pak systém normálně naběhnul. Řikal jsem si, že když PC běží, nebude to problém, ale asi po týdnu PC poprvé "zamrzlo". Vždycky nějákou dobu (2-3minuty) vydrželo běžet a pak zamrzlo a musel jsem ho tvrdě restartovat. Zkoušel jsem reinstalovat ovladače, vypojit jednu z RAM pamětí, koupil jsem nový zrdoj, ale nic nepomohlo. PC mi tak bylo prakticky na nic...Ttak jsem zapojil starou grafickou kartu a zase všechno běželo jak mělo. "Myslel" jsem, že problém je v procesoru, ten sem měl v plánu koupit už delší dobu a tak sem si nový pořídil. Po zapojení se starou grafickou kartou všechno běželo jak mělo, ale s novou kartou zůstalo všechno při starém a PC se při zapínání resetuje (teď ovšem rychleji

) a já jen čekám kdy zase zamrzne. Nikde jsem nenašel žádné rady a nevím, co jiného dělat než poslat kartu na reklamaci. (I když počítám s tím, že mi jí pošlou zpátky.)
Komponenty:
MB: Gigabyte GA-M720-US3
Procesor: AMD Phenom II X4 840
RAM: 3GB (2GB+1GB)
Zdroj: 600W
Nová rafická karta: Gigabyte Radeon HD 5750 Vapor-x
Stará grafická karta: Ati Radeon X1650