Měl bych dotaz ohledně následující laserové tiskárny:
Kyocera FS-1118 MFP. Tiskárna z počátku tiskla černý pruh na levé straně. Vyčistil jsem válec a dal nový toner, zlepšilo se to. Pak jsem ale zatřesl s celým blokem tiskového válce - bez kazety toneru a pruh to pro změnu tislko na pravé straně. Celý blok válce se mi zdá malinko těžký v přední části. Může vytištěný pruh způsobovat plný zásobník přebykového - již použitého toneru??? Tiskárna má natisknuto ca. 60tis stránek.
Pro odstranění přepadového toneru jsem nenašel žádné víčko nebo něco podobného. Tzn. není mi trochu jasné jak ho odsud dostat. Ale našel jsem několik šroubů, pomocí kterých by to šlo celé pravděpodobně rozebrat.
Předem díky za každou radu. H.
Laserová tiskárna - zásobník na přebytkový ton
- JendaH
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Laserová tiskárna - zásobník na přebytkový ton
CPU: Intel I5 2500k Cooler: EKL Alpenföhn Brocken , MB: Asus P8P67 Deluxe B3, Case: Gigabyte 3D Aurora 570 Silver, RAM: 8GB Corsair Vengeance DDR3-1600, VGA: HD3870 512MB Powercolor , HDD: 128GB Crucial m4 SSD + 2000GB Samsung EcoGreen F4 , POWER SUPPLY:Fortron Blue Storm II 500W
- JendaH
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Laserová tiskárna - zásobník na přebytkový ton
tak vyřešeno, nakonec jsem se odvážil vyšroubovat postraní šroubek, což umožnilo odstranit (puvodně prakticky neviditelný) boční víčko, které umožnilo vysypání odpadového toneru.. (kterého bylo po 60tis. str. opravdu hodně, odhadem tak 0,5-0,8 kg)
Kdyby někdo něco někdy takového řešil, tak doufám že jsem alespoň trochu pomohl.
Kdyby někdo něco někdy takového řešil, tak doufám že jsem alespoň trochu pomohl.
CPU: Intel I5 2500k Cooler: EKL Alpenföhn Brocken , MB: Asus P8P67 Deluxe B3, Case: Gigabyte 3D Aurora 570 Silver, RAM: 8GB Corsair Vengeance DDR3-1600, VGA: HD3870 512MB Powercolor , HDD: 128GB Crucial m4 SSD + 2000GB Samsung EcoGreen F4 , POWER SUPPLY:Fortron Blue Storm II 500W