Project BLACK&DARK BLUE /Foto 2. strane 8.1.12/
Moderátor: L4mka
- Nightavanger
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Project BLACK&DARK BLUE
Souhlasim s Hentaiem 
- sqbo
- Nováček

-
takze uz to mam foto :

vyzera to trosku blbo ale to len preto ze tam nieje mriezka
s mriezkou by to mala byt parada 
// hmm bez mriezky to vyzera fakt otrasne
ale uz som objednal toto :
http://www.tichepc.sk/Silverstone-FF-12 ... =001016002

vyzera to trosku blbo ale to len preto ze tam nieje mriezka
// hmm bez mriezky to vyzera fakt otrasne
ale uz som objednal toto :
http://www.tichepc.sk/Silverstone-FF-12 ... =001016002
- kanecicq
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
chvalabohu už si ten sekáček na prsty odstranil 
,,Lež je vždy o krok před pravdou"
Spim a myslím si že jsem UDK ,vzbudím se a myslím si že jsem vývojové prostředí pro ATMEL
Upozornění: Za psychické a fyzické újmy neručím!
Ignore list: smoula, RaZZoR, Tomme, unit-97, dejf9
Spim a myslím si že jsem UDK ,vzbudím se a myslím si že jsem vývojové prostředí pro ATMEL
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Sice jsem zásadně proti svítícím věcem, ale proti gustu...
Zacpi si nějak tu díru po disketovce
Zacpi si nějak tu díru po disketovce
- sqbo
- Nováček

-
takze foto aj s mriezkou fakt to vyzera lepsie
uz len trosku vytmelit predok :

- kanecicq
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
noo ... už to vypadá celkem dobře 
- HentaiRush
- Začátečník

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, teď jsi to celý pokazil..

- sqbo
- Nováček

-
Weny93 : uz viem odkial ta poznam
zo se-tuningu aby nebol OT prave som premeral tie teploty s fanom na boku 50 stupnov idle zataz do 75 stupnov bez fanu idle 60 stupnov a burn do 80 cize ten fan tam pomaha
- Mirek E.
- Začátečník

-
Zkus ten fan na boku vypnout a díru zalep třeba izolepou. Pak to zkus změřit znova.
A i tak si myslím, že nějakých 5°C nemá moc velký význam. Akorát ti v PC hučí zbytečně o ventilátor více.
A i tak si myslím, že nějakých 5°C nemá moc velký význam. Akorát ti v PC hučí zbytečně o ventilátor více.
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 9070XT Swift | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
- Weny93
- Začátečník

Jooo Se-Tuning
... To byly casy s Klárkou
Jinak Je to takhle lepsi, ale porad mi tam neco nesedi. CHtelo by to cely nejak sjednotit a urcite nejakou zaslepku na misto disketovky
Jinak Je to takhle lepsi, ale porad mi tam neco nesedi. CHtelo by to cely nejak sjednotit a urcite nejakou zaslepku na misto disketovky
CPU: AMD Phenom II X4 955 BE @3800Mhz Stable! + Cooler Master Hyper 212+, Gk: Gainward GeForce GTX460 OC 768MB @900/1800/2003 Mhz, RAM: Kingston Blu 2x2GB 1600MHz DDR3, HDD: Samsung F3 1T + Samsung F4 320G, MB: ASUS M4A77T/USB3, PSU: Seasonic EnergyKnight 500W, OS: Windows 7 Ultimate x64
- kanecicq
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hentai : No vypadá to rozhodně lépe než předtím 
- sqbo
- Nováček

-
Tak po dlhsom case opat mensia uprava :
Taktiez som si bednu trosku osvetlil na ten zadny fan 4x led diody 4x 200 ohm odpory a ide to paradne zajtra to cele odfotim uz to zacina byt podla predstav
Taktiez som si bednu trosku osvetlil na ten zadny fan 4x led diody 4x 200 ohm odpory a ide to paradne zajtra to cele odfotim uz to zacina byt podla predstav
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- goodfire
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
nevim jestli to mam jenom ja ale ty fotky jsou 'rozmazany' takze toho nejde moc videt. A jinak vsechny obrazky sem sice nevidel ale proc mas urezanou tu konstrukci kde je bocnice, dyt to nemuze byt vubec pevny. Btw: jo se-tuning to byly casy a nervy s tim at jeste zapnes telefon :-Dobcas tam nekdy skocim i ted.
Sony Vaio S15 - i5-3210M - Nvidia Geforce GT 640M LE - 4 GB DDR3L - 640 GB Seagate
HP Mini 5102 - Atom N450 - Intel Graphics Media Accelerator 3150 - 2 GB DDR2 - 320 GB WD
eX - Acer TravelMate 5742G - i3-370M - Nvidia Geforce GT 540M - 4 GB DDR3 - 640 GB WD
HP Mini 5102 - Atom N450 - Intel Graphics Media Accelerator 3150 - 2 GB DDR2 - 320 GB WD
eX - Acer TravelMate 5742G - i3-370M - Nvidia Geforce GT 540M - 4 GB DDR3 - 640 GB WD
- sqbo
- Nováček

-
Tak ja som sa nepoucil
Po roku zacinam zas. Tentokrat s uz novou bednou 
Tak teda : "Moddovat" sa bude : http://datacomp.sk/thermaltake-m5-vj200 ... 36971.html
Skrina nieje na modding velmi vhodna kedze plechy su hrube asi ako papier :/ Ale pracujem s tym co mam
Co uz je spravene : V podstate len povyrezavanych par nepotrebnych plechov. Kos na HDD, Zbytocne prekazky pred a za ventilatormi.
Co je v plane : Vystlatie interieru skrine (materialu podobnemu tlmiacej pene), Oflexovanie vsetkych kablov, cable managment, zapasovanie neonov do interieru skrine a spuuusta dalsich veci ktore ma este napadnu pocas prace
Aby som neostal len pri kecoch :laugh: tak aj par FOTO :
pred :
po :

// podstavec vyrobeny zo zvyskov podlahy z obyvacky
Budem rad za akekolvek nazory a napady. Tiez budem rad za par poznamok ku flexovaniu. Teda konkretne ako rozobrat koncovku na fane. Cakam na nazory a postrehy.
Sqbo :good:
Fotene uz poriadnym fotakom a nie mobilom

Tak teda : "Moddovat" sa bude : http://datacomp.sk/thermaltake-m5-vj200 ... 36971.html
Skrina nieje na modding velmi vhodna kedze plechy su hrube asi ako papier :/ Ale pracujem s tym co mam
Co uz je spravene : V podstate len povyrezavanych par nepotrebnych plechov. Kos na HDD, Zbytocne prekazky pred a za ventilatormi.
Co je v plane : Vystlatie interieru skrine (materialu podobnemu tlmiacej pene), Oflexovanie vsetkych kablov, cable managment, zapasovanie neonov do interieru skrine a spuuusta dalsich veci ktore ma este napadnu pocas prace
Aby som neostal len pri kecoch :laugh: tak aj par FOTO :
pred :

po :

// podstavec vyrobeny zo zvyskov podlahy z obyvacky
Budem rad za akekolvek nazory a napady. Tiez budem rad za par poznamok ku flexovaniu. Teda konkretne ako rozobrat koncovku na fane. Cakam na nazory a postrehy.
Sqbo :good:
Fotene uz poriadnym fotakom a nie mobilom
- sqbo
- Nováček

-
Tak čo poviete na výsledok ?

Môže byt
?

Môže byt
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
Re: Project BLACK&DARK BLUE /Foto 2. strane 8.1.12/
podle tehle fotky to vypda docela dobre, akorat osobne bych na vnitrek volil matnou barvu + 1-2 vrstvy laku 
- sqbo
- Nováček

-
išiel som takto :
prebrúsenie, odmastrenie, základ, 3h schlo, základ, 5h schlo, čierna matná 3 vrstvy 15h schlo, lak dve vrstvy. Drží to dobre, ale lak nechytil rovnomerne. Ale nevadí som spokojný
prebrúsenie, odmastrenie, základ, 3h schlo, základ, 5h schlo, čierna matná 3 vrstvy 15h schlo, lak dve vrstvy. Drží to dobre, ale lak nechytil rovnomerne. Ale nevadí som spokojný
- 1Pupik1989
- Začátečník

-
Vypadá to pěkně, akorát napájecí kabel od grafiky bych hodil víc na stranu. Samotného mě casemodding druhého PC čeká zítra a taky volím černou lesklou + černou matnou, tak se asi také přidám mezi výtvory nenápadně 
OT: SE-tuning 4ever
OT: SE-tuning 4ever
CPU: AMD Phenom II x4 955BE @ 4GHz FAN: Arctic Cooling Freezer Xtreme rev.2
MB: MSI 760GM-E51
RAM: Kingston 2x4Gb RAM DDR3 1333 @ 1466MHz
GPU: Gigabyte Radeon HD 6850 OC 985/1260MHz
HDD: WD Caviar Green WD10EARX 1TB SATAIII/600, ZDROJ: Fortron FSP550-APN (550W)
MB: MSI 760GM-E51
RAM: Kingston 2x4Gb RAM DDR3 1333 @ 1466MHz
GPU: Gigabyte Radeon HD 6850 OC 985/1260MHz
HDD: WD Caviar Green WD10EARX 1TB SATAIII/600, ZDROJ: Fortron FSP550-APN (550W)