Problem s GTX560 Ti
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Bambi
- Nováček

-
Problem s GTX560 Ti
Zdravim vsechny,
potreboval bych poradit s nasledujicim problemem:
Mam grafickou kartu Asus GTX560 Ti a nejnovejsi ovladace, kterou jsem koupil v srpnu, pred mesicem jsem si poridil novou mys od Razeru a kdyz jsem nainstaloval utilitu Razeru pro nastaveni teto mysi se vyskytl nasledujici problem: okamzite po restartu a spusteni jakekoliv hry se zacali objevovat ruzne chyby v texturach, spatne se zobrazovali barvy, a po chvili doslo k padu aplikace a hlasce ze ovladac Nvidia kernel byl po nenadalem padu uspesne obnoven obnoven. Myslel jsem si, ze problem vyresim preinstalaci systemu. Tudiz jsem preinstaloval OS (W7 Ultimate 64b) a problem se prestal okamzite vyskytovat. Ale to byla pravdepodobne chyba usudku, protoze problem se ted zacal znovu objevovat s vetsi frekvenci a zacal se projevovat i napr. pri prehravani videa v OS. Napada me RMA karty, ale pred tim se chci zeptat, zda nekdo nema s timto problemem nejakou zkusenost a poradil by mi.
Moje sestava je nasledujici:
MB: Asus P8H67
CPU: i5-2400
RAM: 4GB Kingston DDR3 1333MHz
Zdroj: CM GX550
GPU: Asus GTX560 Ti DCII
Diky vsem za odpoved a za rady.
potreboval bych poradit s nasledujicim problemem:
Mam grafickou kartu Asus GTX560 Ti a nejnovejsi ovladace, kterou jsem koupil v srpnu, pred mesicem jsem si poridil novou mys od Razeru a kdyz jsem nainstaloval utilitu Razeru pro nastaveni teto mysi se vyskytl nasledujici problem: okamzite po restartu a spusteni jakekoliv hry se zacali objevovat ruzne chyby v texturach, spatne se zobrazovali barvy, a po chvili doslo k padu aplikace a hlasce ze ovladac Nvidia kernel byl po nenadalem padu uspesne obnoven obnoven. Myslel jsem si, ze problem vyresim preinstalaci systemu. Tudiz jsem preinstaloval OS (W7 Ultimate 64b) a problem se prestal okamzite vyskytovat. Ale to byla pravdepodobne chyba usudku, protoze problem se ted zacal znovu objevovat s vetsi frekvenci a zacal se projevovat i napr. pri prehravani videa v OS. Napada me RMA karty, ale pred tim se chci zeptat, zda nekdo nema s timto problemem nejakou zkusenost a poradil by mi.
Moje sestava je nasledujici:
MB: Asus P8H67
CPU: i5-2400
RAM: 4GB Kingston DDR3 1333MHz
Zdroj: CM GX550
GPU: Asus GTX560 Ti DCII
Diky vsem za odpoved a za rady.
- Hladis
- Moderátor

Re: Problem s GTX560 Ti
Nevim nic o tom ze by software od Razeru jakkoliv kolidoval s ovladaci. Vyrad tedy softwarovou chybu a zkus jine ovladace ,treba 275.33. Provozovat mys bez prislusne utility jak se to bude chovat jsi tez zkusil ? Teploty karty jsou v poradku ? Kdyz koukam na ten zdroj ,tak jsi zvolil jeden z velkych smejdu na trhu ,ktery muze poskozovat komponenty diky velkymu zvlneni.
- Bambi
- Nováček

-
Zkousel jsem ovladace 280.26 a dela to to same. Nemyslel jsem to tak ze za to primo muze ten SW od Razeru, ale byla to jedna z veci, ktera me napadla, protoze se problem vyskytl okamzite po te co jsem to nainstaloval. Mys bez SW jede, ale nelze tam nastavit citlivost a podobne. Po odinstalovani problem stejne dale pretrvava. Teploty karty se pohybuji do 57°C, to si myslim, ze je bez problemu. S tim zdrojem dik za info to jsem nevedel. Rano vyzkousim reinstal OS a pak se uvidi co dal, ale mam pocit, ze to nakonec stejne problem nevyresi
edit 7.2.2012: Takze OS reinstalovany, ovladace mysi jsem nenahral a problem zustava, takze karta jde na RMA
edit 7.2.2012: Takze OS reinstalovany, ovladace mysi jsem nenahral a problem zustava, takze karta jde na RMA
- Alfajk
- Začátečník

-
podle me za to muze samotna karta,bude vadna
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Hladis
- Moderátor

Jen ten zdroj se pokus nejak vymenit. Od CM je rada GX hodne spatna. Ty zdroje vubec nesplnuji normy. Od CM jsou dobry az Silent Pro rady. Spis si porid nejakeho Seasonica S12II520W/620W.
- Kohyx
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Takovým nonamem napájet iPětku, ani bych se nedivil, kdyby vylezla a nafackovala Ti.
Pokud jde o grafiku a její často se rozpadající obrazy, odpověď je jednoduchá - buď ovladače a nebo zdroj. Udávaná Wattáž u takových modelů často nesedí.
- Bambi
- Nováček

-
Diky Vam vsem za reakce, se zdrojem neco jeste udelam, ale musim se priznat, ze ma idiocie nezna mezi. Problem byl s grafickou kartou, ale ne takovy jaky bych cekal. Karta byla spatne zastrcena ve slotu, a kdyz doslo k nasledne manipulaci se skrini tak trochu povyskocila. Tot bylo vse.....
Kartu jsem pro jistotu dnes cely den testoval v praci a problem nebyl zadny. Takze si to shrneme: misto toho abych skrin hned otevrel a zkontroloval si to okamzite, tak tu dva dny resim jak vul co se stalo. Vsem Vam moc dekuji za pomoc a za napady. Bylo mi potesenim a Vsem se omlouvam, ze jsem zbytecne otravoval 
- Alfajk
- Začátečník

-
tak to me teda vazne nenapadlo,zes ji poradne nezastrcil
...jeste ze je tam ta zajistovaci pojistka no
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Bambi
- Nováček

-
Asi tak nejak