Divnej úkaz
Half Life 2 padá hned na začátku
Moderátor: Baneshee
- damib
- Začátečník

Half Life 2 padá hned na začátku
Dneska sem se chystal zahrát si zase bájného Halfa 2 ale po videu Valve mně vždycky spadne u načítání když je ještě pozadí rozmazaný a hra píše loading. Žádnej error ale nevyplyvne. Prostě to jen spadne na plochu!
Divnej úkaz
. Nevíte jak na to? Rád bych si to zase zahrál.
Divnej úkaz
Sem o 150 killů dopředu !!!!!!!!!!
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Half Life 2 padá hned na začátku
1) Bys to měl dát to threadu o hře
2) Napiš tvoji sestavu
3) Co to je za verzi - čistá instalace, steam - origo? Rozepiš se.
2) Napiš tvoji sestavu
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- damib
- Začátečník

Je to Retail verze která je dodávaná s CS:Source registrovaná přes steam. Zkusil sem to přeinstalovat a různě štelovat příkazama ale nic. Sestava je I5 2320,GTX560 Ti SOC,8GB RAM Kingston a zdroj Seasonic 500W.SpeedyGT píše:1) Bys to měl dát to threadu o hře
2) Napiš tvoji sestavu
Video s nápisem Valve je v pohodě. Pak to nahodí loading a hra spadne po chvíli na plochu.
- Enigma
- Začátečník

Je hra spouštěna přes obyčejného uživatele s omezenými právy nebo v režimu admina? Ona nějaká ta aktualizace Windows mohla tam něco v systému změnit. Dále mě napadá zkusit nastavení kompatibility.
- bubanek
- Středně pokročilý

Nemáš tam danou češtinu?
- damib
- Začátečník

Čeština tam není. Vím že dělala problémy. I steam mám anglicky.bubanek píše:Nemáš tam danou češtinu?
Kompatibilitu sem nastavil automaticky protože my to bylo jasný. Já sám sem admin takže seš trochu vedle.Enigma píše:Je hra spouštěna přes obyčejného uživatele s omezenými právy nebo v režimu admina? Ona nějaká ta aktualizace Windows mohla tam něco v systému změnit. Dále mě napadá zkusit nastavení kompatibility.
E:loading dvakrát problikne
- Mirek1
- Začátečník

Injekce:Smaž soubor ve složce steam a to :ClientRegistry.blob.Nahoď a pamatuj heslo a Acc
- KlaSniC
- Začátečník

já jsem přes vánoční svátky dohrál hl2 origo na steamu bez problému na win7 64bit. I češtinu jsem do toho hodil a ani jeden pád jsem nezaznamenal
. To bude asi softwarová chybka.