Zdravím všechny ,potřeboval bych poradit a ujasnit jak je to s "převody" videí .Mám digit. kameru s HDD (JVC) a Zrcadlovku NIKON D5000 kdž pořídím nějaký záznam třeba na kameru tak je kvalita velice slušná -ostrá ale pokud dám video (i původní avi ) na youtube ..tak je kvalita mnohem horši už není tak ostré (zřejmě to ten youtube nějak ořeže ...nechápu..)
. jinak na konvertování používám program Magic Video Converter ..
Dále by mě zajímalo jak převádět spravne video abych zachoval puvodni kvalitu. Příklad: Kamarád nám nahrával koncert naši kapely profesionální kamerou Sony cca za 130 000 ..záznam byl na Mini dv -OBRAZ na televizi super ale po převodu na PC už stratil ostrost a to jsem v Pinnacle studiu zkoušel ruzné bitrate.. i AVI (ten by mel být surovy ne??? Děkuji za vysvětlení co s tím jak správně a čím to převádět . Děkuji za rady
Video z kamery co dám na Youtube má vždy horší kvalitu ....
- pitrs6
- Nováček

- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Video z kamery co dám na Youtube má vždy horší kvalitu ....
Že youtube przní videa není nic nového, stěžuje si na to hodně lidí.
To druhé přičítám nějaké chybě při konverzi mezi prokládaným a neprokládaným videem.
To druhé přičítám nějaké chybě při konverzi mezi prokládaným a neprokládaným videem.
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj