Poraďte prosím MMORPG (?)

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
premo
Začátečník
Začátečník

Poraďte prosím MMORPG (?)

Příspěvek od premo »

Zdravím,
chtěl bych začít hrát nějaké MMORPG a chtěl bych poradit které. Nemám v tomto směru žádné zkušenosti a téměř jsem se rozhodl pro StarWars: TheOldRepublic. Četl jsem recenzi na tiscali... Vím, že nejoblíbenější hra v tomto žánru je WoW, ale tam nevím kolik placek si budu muset koupit abych si zahrál (jsou už 3 datadisky). Spíš mě láka SF než Fantasy. Poraďte prosím něco a odůvodněte to. Uvítal bych, kdyby se daly koupit kupóny na hrací čas na serverechv v ČR.
CPU: AMD Ryzen 5900X + Noctua NH-D15 SE AM4, RAM: 64GB 3200MHz CL16 Kingston HyperX Fury, MB: Asus TUF X570-Pro (Wifi) VGA: EVGA Geforce RTX 3090 XC3 ULTRA, SSD: Samsung 980 Pro 1TB + Samsung 970 Evo Plus 2TB + Samsung 860 Evo 2TB SATA + Samsung 870 Evo 2TB SATA, HD: 2x WD40EZRZ Blue 4TB, DVD-RW: Asus DRW-24D5MT, Monitor: Samsung Odyssey G7 32" QHD, Case: Fractal Design Define 7 XL, Zdroj: Seasonic Prime Gold 750W - Windows 11 Home
NTB: Lenovo ThinkPad E15 Gen4: i5-1235U/0,9-4,4GHz/40GB/512GB + 1TB/GeForce MX550/Windows 11 Pro
Samsung S21 FE - Android 13 + OneUI 5.1
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: Poraďte prosím MMORPG (?)

Příspěvek od Alfajk »

hrat wow na free,nic to nestoji a urcity servery se kvalitou rovnaj offi :)
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Deegr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deegr »

Tak se Star Wars chybu neuděláš,ale klidně chvilku počkej a zkus si zahrát Star Trek Online. Ta hra je F2T, takže tě nebude stát ani korunu a na rozdíl od jiných F2P her se dá hrát i bez kupování věcí za peníze. Mě bavil hodně,ale když uděláš 50 lvl,není už pořádně co dělat. Teď hraju ty Star Wars a je to vážně parádní MMO a dnes asi nic lepšího neseženeš a pokud umíš dobře anglicky, tak si hru náramně užiješ. Já se třeba těším i na Teru, ale tebe prý fantasy nebere.
Goldmax X7, Core i 7 4800MQ 2.7Ghz (Turbo 3.9Ghz@4.1Ghz), 8GB RAM 1600Mhz CL8,
GeForce GTX 780M 4GB (770/5000Mhz@980/6000Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,
Samsung SSD 830 Series 128GB,
premo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od premo »

Chtěl jsem nainstalovat ten Startrek on-line, ale při startu to píše, že musím souhlasit s instalací "Pando Media Booster" programu, což je jak jsem našel na internetu spyware a ještě, že budu participovat na nějaké peer2peer síti, tak jsem tu instalaci zrušil, nechci si zasvinit počítač. Počkám asi do přištího týdne, kdy si pořídím asi ty SW:TOR nebo možná WoW, nevím jak se rozhodnu.
Jak to je s těma datadiskama k WoW ? Co vlastně musím všechno koupit za placky abych si zahrál ?
http://www.alfacomp.cz/php/index.php?ei ... chSubmit=1
CPU: AMD Ryzen 5900X + Noctua NH-D15 SE AM4, RAM: 64GB 3200MHz CL16 Kingston HyperX Fury, MB: Asus TUF X570-Pro (Wifi) VGA: EVGA Geforce RTX 3090 XC3 ULTRA, SSD: Samsung 980 Pro 1TB + Samsung 970 Evo Plus 2TB + Samsung 860 Evo 2TB SATA + Samsung 870 Evo 2TB SATA, HD: 2x WD40EZRZ Blue 4TB, DVD-RW: Asus DRW-24D5MT, Monitor: Samsung Odyssey G7 32" QHD, Case: Fractal Design Define 7 XL, Zdroj: Seasonic Prime Gold 750W - Windows 11 Home
NTB: Lenovo ThinkPad E15 Gen4: i5-1235U/0,9-4,4GHz/40GB/512GB + 1TB/GeForce MX550/Windows 11 Pro
Samsung S21 FE - Android 13 + OneUI 5.1
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Ten Star Trek jsem zkousel, ten booster shit jsem teda ted smazal :cry: . Celkove mi to prislo jako konina, mozna jsem tomu mel dat vic casu ale proste me to nevzalo.

K WoWu. Muzes hrat i s tou battlechest, je to Klasicky wow plus BC cili prvni datac. Muzes si tak vyzkouset levleni, lokace, low level dungy atd.
Abys mohl ale hrat endgame, a co si budem povidat o tom wow je, tak potrebujes vsechno tzn. Klasik + BC + WOTLK + Cataclysm.

Ale v tech krabicich mi to prijde pekelne drahy, musim se podivat kolik to stoji primo od blizzu a neco se mi plete ze kdyz jsem jeste hraval tak to bylo 120 + 120 + 240 + 800
nhkg
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nhkg »

Toho Panda se u Star Treku netřeba bát. Jde odinstalovat po nainstalování hry a údajně ho verze od Steamu nemá vůbec. Navíc není to spyware, spíše to žere připojení. STO je super v tom, že se moc nepodobá jiným MMO hrám. Ale pokud jsi jiné nehrál, klidně zkus SW. Sice to je napůl kopie WoW (a z druhé půlky jsou mechanismy starších Bioware her), ale pokud si WoW nehrál, tak ti to vadit nebude.
Další možností je už docela staré EVE online. Mezi Sci-Fi MMO hrami moc výběr není...
Ve hrách mám nic Krišna, psáno: Krisna.
sajdak
Nováček
Nováček

Příspěvek od sajdak »

Pokud chceš začít hrát wowko tak teď je k tomu ideální doba jelikož blizzard má 50% slevu na vše (myslím tím datadisky) ale musíš si to koupit přes účet na battlenetu. Jestli se na to chceš podívat stačí jít na http://eu.battle.net/wow/en/ a pořádně si to tam projít :P
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

Nedá se náhodou teď wowko hrát v nějaké free verzi do 20 lvl nebo tak něco ? To je způsob jak to zkusit jestli tě to bude bavit aniž by jsi něco kupoval... potom se sám rozhodně jestli stojí za to dát do toho prachy nebo počkat na nějakou novou MMO jako je GW2 nebo další.
huhla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od huhla »

na tvem miste bych si skusil zjistit jestli nejaci tvi kamosi hrajou aktivne nejakou onlineovku a pokud ano tak jdi za nima, je obrovsky rozdil hrat od zacatku s partickou kamosu nebo se v tom placat sam a spoluhrace teprve hledat, vyber samotne hry je pak druhorady

ale jinak mas spoustu moznosti:
novy sw:tor asi prvni volba, ale bacha neni to scifi :-)

wow je klasika, jako plus je, ze prvnich 20 lvl muzes hrat uplne zadarmo, nevyhoda je ze dokud se nedostanes na max lvl, tak moc hracu nepotkas, vetsina jich bude na max lvl, hlavne nechod na zadny free server

pokud chces 100% scifi tak eve online, je tam nejaky cas na vyzkouseni, pokud dostanes od hrace pozvanku tak mas dalsich par dni navic, o pozvanku si napis treba tady http://forum.boiians.cz/index.php/board,5.0.html radi ti ji poslou

ve f2p je taky velky vyber, i kdyz nekdy je lepsi si zaplatit plnohodnotnou verzi nez se nechat nasirat nejakym omezenim krome vyse zminovanych je zajimavy treba Age of conan za fantasy a fallen earth za scifi
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

Global Agenda - scifi, free2play, i na steamu je

Jeden z trailerů:
http://www.youtube.com/watch?v=zxFKDzW0qdg
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“