PC zapojené na TV
Moderátor: maXXmilian
- kubik.svec
- Nováček

-
PC zapojené na TV
Dobrý den, mám takový problem že když zapojím PC přes HDMI do televize tak ovládání má velkou odezvu,pohnu s myší a docela trvá nez se to projeví na TV,to samé dělá klávesnice a Xboxový ovladač.S takovou odezvou se nedá hrát,jinak všechno funguje jak má.Na notebooku jede obraz bez problému a neni zadny problém s odezvou ale je připojen přes VGA kabel.Hledal jsem všude možně ale nikde sem nenašel nějakou odpověd jak problém vyřešit.
Grafická karta :ATI Radeon Sapphire HD5750
TV:LG 42LW5500
Grafická karta :ATI Radeon Sapphire HD5750
TV:LG 42LW5500
- beardie
- Středně pokročilý

Re: PC zapojené na TV
skus pichnut do ineho HDMI portu, najlepsie takeho, ktory je oznaceny ako PC input
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
- kubik.svec
- Nováček

-
Dobrý den
Tak jsem tedy to zapojil do jiného HDMI a je to lepší o dost,s xboxovým ovladačem se to dá ale s myší je to horší o trošičku,hledal sem v nastavení ale na nic jsem nepřišel.Vyzkoušel jsem aji drátovou myš ale to bylo uplně stejný.
Tak jsem tedy to zapojil do jiného HDMI a je to lepší o dost,s xboxovým ovladačem se to dá ale s myší je to horší o trošičku,hledal sem v nastavení ale na nic jsem nepřišel.Vyzkoušel jsem aji drátovou myš ale to bylo uplně stejný.
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

LG maj normálně obrovskej inputlag, bohužel s tím nic neuděláš. Můžeš přepnout do game mode pokud to ta televize má, což by mohlo situaci zlepšit, ale nečekej že jí to úplně vyřeší.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
vypni vsechny funkce na zlepseni obrazu. Melo by to pomoct. Jinak se to uklada pro kazde HDMI zvlast bacha na to
. Me se to podarilo snizit na 10ms
- Kohyx
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Já mám LEDku od Samsungu a vše šlape jak má. 
- Wuuduu
- Středně pokročilý

Chcel si sa pochvalit, ok... berieme. Mas LEDku od Samsungu, nic moc, ale potesi.Kohyx píše:Já mám LEDku od Samsungu a vše šlape jak má.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.